Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 457
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Оххх,Данайка....ами то моето куче ли е?Честно казано не съм сигурна колкото и да са ви глезени кучетата дали някое достига по лиготия нашето Embarassed Няма такава несамостоятелност,вечно върху някой на дивана или в леглото-ама преди нас ,само ни усеща ,че си мием зъбите с половинчо и тя се изтрелва и ни чака легнала по гръб въртяща опашка.А колко е капризна спрямо храненето...Дори мисля,че ме надминава.Аз дето съм толкова злоядо и капризно...това куче направо е за награда Най-злоядо животно на годината smile3511 И на всичкото отгоре когато излизаме и не я вземем оревава орталъка.Засичали сме я -20 минути без да спре да скимти.Но за сметка на това пък една беля не е направила,нищо не е изгризала или счупила.Та....ако реши да ми се глези...не знам има ли на къде по-вече от това newsm78

# 286
Fate честита годишнина..Все така да се обичате и на есен живо и здраво детенце Simple Smile

# 287
Честита годишнина Фейт newsm51, пожелавам ти хармония във всичко,
разбиране и уважение и много любов разбира се, и едно прекрасно бебе, което да допълва и да дава смисъл на всичко това !!!

# 288
Честита годишнина, Fate, да сте живи, здрави и много щастливи  - цялото семейство (с бъдещите членове)   bouquet

# 289
Добро утро Hug
Фейт честит празник! Нека винаги вървите ръка за ръка загледани в една посока,да се обичате всеки миг сякаш това е началото,да се уважавате все едно сте били много години заедно.Да сте си най-важни на света вие двамата и вашето детенце ,което наесен да ви направи най-гордите и щастливи родители.
Качвам една снимчица и аз,много размазана ама с телефон толкова.Скоро ще направим по-хубави:).

# 290
Момичета, тъй като от сутринта разглеждам в нета за корито/ваничка за къпане- попаднах на следното клипче: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ysqcfAJX54M Много ми хареса. Hug
А ето и една статийка: http://www.predainatatak.bg/news/about99.html .
Тук пък пише как да изберем коритце за бебето: http://www.zdravobebe.com/2009/12/blog-post_17.html

# 291
Честита годишнина Fate, желая ви да сте много щастливи и едно хубаво бебче наесен  bouquet

# 292
Благодаря ви милички  Hug Hug Hug
Аз си направих една разходка ... ходих да взема нещо за годишнината ни и взех на бебчо едно боденце  Blush Обаче стана голяма жега и се прибрах на бързо  Mr. Green

Всички изглеждате страхотно просто ...  Hug
Тези дни и аз ще се пофотам малко и ще кача снимка  Heart Eyes

antonia79 Сега пък се замислих за олекотените. Явно много зависи от материята .. определено с него ще е по-добре, защото както казваш ... цапаш и переш  Heart Eyes

# 293
Момичета, да си призная нещо  Blush Цяла сутрин се ровя в новите теми Януари и Февруари  Crazy Спомих си какви трепети бяха и при нас в началото, а преполовихме вече бременността  Party Спомних си и за всички момичета, които напуснаха темичката и се поразчувствах малко  Cry Налегнала ме е една меланхолия и само гадорийки ми се вмъкват в глачиката и човъркат ли човъркат  Mr. Green Надявам се септември всички вече да пишем за родените си здравички бебенца  Heart Eyes Май трябва да започна пак да излизам, че седенето вкъщи не ми се отразява добре  Laughing

# 294
Фейтко, Честит Празник и от мен! Желая ви много семейно щастие , много любов и разбирателство и едно хубаво бебе през септември  Hug Весело изкарване на празника и да се похвалиш с подаръка  Heart Eyes

# 295
  • При моите мъже...
F.a.t.e., моя опит с чаршафчетата и с плика са същите - горните чаршафи започнах чак сега да въртя два броя - за да го завивам в жегата. Peace До скоро ползвахме само долни чаршафчета и спални чувалчета - оказаха се много удобно решение, защото никога не съм се притеснявала дали е завит Flutter За съжаление вече трудно се намират чувалчета, които да го съберат и минахме на олекотени завивки - имам 3, съхнат много бързо и не виждам някоя да се е променила по някакъв начин от прането. В преходния сезон (пролетта) го завивах само с едно поларено одеалце (имам две) и му беше добре. Пак не съм го чарсафосфала - съхне за 1 час;)
Сега живот и здраве, ще процедираме по същия начин. Само ще се наложи да инвестирам в 2 чувалчета за зимата, че ми се разминават децата по сезони Peace

# 296
Fate честита годишнина! Пожелавам ви много щастие и любов и едно спокойно бъдеще .
Днес във Варна е адската жега направо незнам вече къде да се охлаждам и с какво ....  sweating

# 297
Весело изкарване на празника и да се похвалиш с подаръка  Heart Eyes

Ето какво взех за мъжо /или по-скоро за вкъщи  Mr. Green/ ... нямах и голям избор от кварталните магазинчета, но ми хареса и тематично  Heart Eyes

Скрит текст:
http://media.snimka.bg/s1/0636/027516880.jpg?r=0

Дясната ръка слага пръстен на лявата  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/s1/0636/027516882.jpg?r=0

А той предполагам, че ще ми вземе живо цвете, защото знае, че ги обужавам  Crazy
Това е част от моята градинка вкъщи  Mr. Green

http://media.snimka.bg/s1/0636/027516885.jpg?r=0

Miii Мерси, че сподели и ти ... май все повече клоня към олекотената завивка   Heart Eyes

-LiLi- Аз ако съм на теб отивам да се цамбурна в морето  Mr. Green Hug

# 298
Аз също съм ползвала олекотено без чаршафи. Зимата бяхме със спален чувал без ръкави. А олекотеното съхне за 3-4 часа и не променя вида си. При положение че се поддържа и добра температура в стаята, може и само с пелена да изкара до декември. И все пак детенцето само показва дали му е добре.

# 299
Фейт, честита ви годишнина, много, много да се обичате, да те слуша мъжлето и най-хубавият розов бебок за финал на лятото!!!   bouquet

Гледам, че тези с кучетата си имате същите проблеми като нас с по-големите деца  hahaha
Той и без това мъжът ми като се роди Камен и каза: "Ха! ами че то бебе се гледа точно като куче!" И топоцин знаеше какво е, пък аз идея си нямах и за витамин Д-то май беше наясно...
Та да знаете - имате опит вече!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт