Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 461
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Качих ви една снимка от вчера преди плажа Simple Smile

# 271
 Честита ви годишнина Фейтче!Нека дните ви минават обсипани с цветя и нека вечно във вас живеят НАДЕЖД, ВЯРА и ЛЮБОВ!
 newsm51

# 272
Добро утро на всички! Фейт честита годишнина, много да се обичате и уважавате и на есен да гушкате най-сладкото бебе.
Ние имаме годишнина на 25-ти септември и моя мъж все се шегува, че ще пренося и бебчо ще се роди на 25.
И аз мисля да взема плик+олекотена завивка, мисля, че ще ми е по-лесно.

# 273
Канела,много добре изглеждаш пу-пу  Hug и баткото е много щастлив Simple Smile
Като видях дзверчето зад вас,та се сетих да ви питам мамите с кучовци.Промениха ли се животинките ви ?Моя пес едва го изтрайвам вече  Laughing.Голяма лиготия е станал на последък.Все иска да му обръщаме внимание и да се прави на палячо.Направо се чудя как да му угаждаме  Laughing

# 274
Здравейте момичета,

Рядко пиша, но пък редовно ви чета и не изпускам нишката Simple Smile. Да отговоря на Мартичка за ампулите Тотема. Пих ги един месец, общо взето вкуса е неприятен леко, малко метален. Хубаво е да ги пиеш със сок, защото аз така ги пих без разтваряне и започнаха да ми оцветяват неприятно зъбите в кафяво. Е зъбките се измиха след седмица като го спрях та не е болка за умиране Simple Smile, но все пак не е гот.
Честита годишнина на Фейт. Много дълъг и щастлив семеен живот.

# 275
  • Where I am Happy
Фейт Желая ви,  да сте винаги задружни,щастливи и влюбени младоженци,както сте били в деня на сватбата ви!Честита годишнина!

# 276
Честита годишнина, Фейт!
Живи и здрави да сте! Да се обичате и разбирате дълги години и на есен едно сладко и здраво бебче!!!
Simple Smile   bouquet

# 277
danaya80 ,моето куче не се е променило,но може да е от факта,че е още бебе(или пубер,не съм сигурна Mr. Green). От друга страна,моето куче си е глезено така или иначе....

# 278
Fate - честита годишнина  Heart Eyes нека това да е началото на вашата красива приказка  newsm51

креватчето - мъжо чак август ще го сглоби  Mr. Green но наистина е добре да се купи по-рано, че много мирише на лак, дърво, на ново...пък за бебчо тези аромати едва ли ще са подходящи  Hug

момичета, много бързо ви растат бебенцата - вече над 1кг - нямам търпение след 1 седмица да видя и моето  Hug

# 279
Мартичка Леле ти си влязла в 30 седмица!  Heart Eyes Честито!

# 280
Fate, честита годишнина   bouquet С пожелания за много здраве, късмет и само положителни моменти оттук нататък за цялото семейство и не забравяйте, че в любовта, за разлика от математиката 1+1=3 и Ви пожелавам най-здравото бебче на финала! Весел празник  Simple Smile

# 281
  • София
Фейт честит празник  bouquet Да сте живи и здрави и тази година трима пък догодина може и четирима Hug

# 282
Честита годишнина Фейт! Бъдете винаги влюбени и на есен да увеличите семейството с едно сладко, здраво и послушно бебче!   bouquet

# 283
Фейт, честита годишнина! Да сте живи и здрави, все така да се обичате и да се уважавате! Всеки ден да се радвате един на друг и на есен да сте най-щастливите родители на най-сладкото бебче!!! Hug   bouquet  Heart Eyes
 Мартичка, аз взимам Малтофер на хапчета, че в аптеката нямаше сиропче. По принцип хапчетата са сладки, обаче после остава един гаден вкус в устата и задължително изпивам 2 чаши вода след това за да ми мине.

# 284
Фейт аз имам от малкия три комплекта за легло и всички са с олекотени юрганчета. Не съм виждала проблем с прането. Съхнат почти толкова бързо, колкото и чаршафа и не се степват. минали са почти 7 години откакто съм ги ползвала и са в отлично състояние, като смятам да ги ползвам и за бебчо, но за начало ще му купя поне още един такъв комплект. Все пак да си има нещо ново. Това с плика не ми се струва толкова практично, защото ако повърне или го напикае при всички случаи пак ще се наложи да се пере и юрганчето. Имах и един такъв комплект с плик, но го ползвах само едно лято, като завивах малкия само с плика без да слагам вътре юрган или одеяло, че в жегите не ми се струваше удачно. Миналата година обаче го използвах, за да ушия калъфки от него за столовете в детската и в това отношение ми свърши перфектна работа. Laughing

P.S - Канела изглеждаш много добре. Благородно ти завиждам за фигурата, аз вече изглеждам като квадратче, та от две седмици го карам на плодове и засега има ефект, не съм качила нищо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт