Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 463
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Честита ви годишнина Фейт. Благодаря за почерпката Laughing Нека любовта ви съпътства през целия ви живот и да имате най-сладкия резултат септември. А по-хубав подарък от това което носиш-едва ли има за него  Hug

# 256
Фейт , честита годишнина   bouquet ПОжелавам ви още поне 100 години да бъдете неразделни заедно, много да се обичате, много да се уважавате и най-вече септември месец да гушкате своето прекрасно дете живичко и здравичко  Hug  Heart Eyes

# 257
Честита годишнина Фейт .Бъдете здрави и се обичайте и уважавайте  smile3503Подаръка за годишнината ще закъснее ,но той ще е най - ценния определено .Ако сте в състояние и двамата може да се насладите на любимо място заедно или нещо друго което обичате да правите заедно ... Хубав и прохладен ден на вас ,за мен няма да е ,но ... надявам се още мъничко

# 258
Фейт , Честита годишнина!   bouquetБъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! И на септимври здрав и красив бебок да изпълва семейството Ви с още по-голямо щастие! Heart Eyes

Гледам ,че сте говорили за желязо на сироп и на хапчета...аз пия на хапчета - бих казала даже че има много приятен вкус , като на ванилия Crazy

# 259
Честита годишнина от сватбата и от мен Fate   bouquet
Присъединявам се към всички прекрасни пожелания на останалите мами с допълнение на есен да се радвате на здраво и красиво бебче , а днес да бъде много незабравим ден за вас двамата (упс Simple Smile грешка тримата )
Хубав ден на всички  Hug

# 260
Честита годишнина, F.a.t.e.!  1dating
От сърце ви желая с годините да се преоткривате, да се влюбвате един в друг отново и отново, да се обичате, да се нуждаете един от друг, да копнеете един за друг...  luvbed Пожелавам ви много семейно щастие и домашен уют!!! Поздравления!  newsm51

http://vbox7.com/play:141bd878&al=2&vid=2299328

# 261
Благодаря ви милички  Hug и аз това си пожелавам - живо и здраво детенце на есен, а ако реши да се появи 5 дена по-рано, ще е точно на датата за рождения ден на баща си  Crazy

Все пак ще изляза след малко да потърся нещо за подарък, че днес той взе колата и предполагам, че след работа ще мине да ми купи нещо  Blush... а после ще слезем към центъра да хапнем нещо.

Анхелче ... сглобихте ли леглото ... нямам търпение да го видя  Hug

# 262
Честита годишнина Фейт Пожелавам ви много здраве,семейно щастие,винаги да гледате в една посока и здраво бебче тази година!!!

# 263
Фейтче,честита годишнина!Пожелавам Ви все така да се обичате и уважавате и на есен едно малко пеленаче да ви топли дните и изпълва с радост!  bouquet

# 264
Fate,честит празник!Бъдете истински щастливи,обичайте се,грижете се един за друг и се уважавайте!Най-доброто предстои  bouquet

# 265
Фейтче Много любов и здраве! Гуш!  Hug Heart Eyes

# 266
Аз имам едно питане  Heart Eyes
Все още не съм купувала нищо за спане и се чудя ... да взема комплект само шаршафчета с плик за калъфосване на одеалце  или комплект с олекотена завивка. Мамите, които са гледали бебчета през зимата, могат да споделят как са се завивали.

# 267
Фейтче,мисля да взимам и плик за юрганчето,че ми се вижда по-лесно да пера плика.

# 268
Честита годишнина, Фейт! Желая ви много любов и щастие, дълги години семеен живот, здраво и щастливо бебче наесен! Весело изкарване на празника довечера!
За ампулите Тотема - пих ги с предната бременност, но за мен бяха ужасни (аз нищо не обичам да пия) - за другите незнам

# 269
Фейтче,мисля да взимам и плик за юрганчето,че ми се вижда по-лесно да пера плика.

Виж за това не бях помислила  Rolling Eyes ... олекотената завивка може да се сбие от честите пранета, а чаршафчето си е чаршафче ... мерси  Hug
Все пак ще попитам и в магазина да видим какво ще кажат  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт