Професионални серии за коса - тема 35

• 52 507
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Моля, който има маската Loreal Age Supreme да сподели мнение относно... миризмата й Praynig
Току що я получих и съм...озадачена, не ми е удобно да напиша на какво ми мирише Blush, но е меко казано неприятно.. Rolling Eyes

# 196
Привет на всички Grinning
Вчера се боядисах с една уж хубава боя която се оказа отвратителна ooooh! Косата ми се изсуши много и доби ужасен вид Tired Понеже съм много доволна от серията на Wella enrich,днес си поръчах и пяната от серията.Пише че подхранва косата.Много се надявам косата да изглежда по-добре с нея,защото сега каквото и да сложа,косата ми е като слама Sad Някой да е ползвал тази пяна,да ми каже в аванс какво да очаквам Thinking
http://www.feelunique.com/p/Wella-Professionals-Enrich-Bouncy-Foam-150ml

# 197
Днес пробвах да си пригладя косата с кристали и ефекта беше нулев  Close
Та в крайна сметка се колебая между коприната на CHI, която a.l.e.n.a ми препоръча и крема за силно изтощени краища на Лореал - http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal- … -ml-237-2859.html някой да сподели впечатление за него?

Коприната напомня като консистенция на кристали. Крема Абсолют приглажда стърчащи косъмчета, справя се и с излишен обем. Слепва, ако се прекали и може да ти развали чупките(спомена, че държиш на тях). 

bubka:), не съм ползвала продукта, но разкажи малко повече за ситуацията. Може някой да разпознае случая като сходен със свой и да се включи с предложения.    Hug

# 198
  • Чукарландия
Момичета, поръчах си шампоан и маска Лумино Контраст, за да ги редувам със Форс Вектор. През какъв период от време трябва да ги редувам? За финиш си взех Топката на Тиги.
За дълбоко почистване (преди боядисване) си взех Pure Resource, L´Oréal Professionnel. С каква маска и какъв финиш да го съчетавам? Имам маските на Форс Вектор, Лумино Контраст, маска с шея от СПА серията на Ейвън? Имам за финиш Топката на Тиги, Термичен крем против накъсване Loreal Форс Вектор и Mythic Oil на L´Oréal Professionnel. Hug

Благодаря и дано не съм досадила.  bouquet

ПП Топката на Тиги има ли термозащита?

# 199
Feeling  Hug това е в общи линии-боядисване с кофти боя(червената гама)...Боята не се отмиваше дори след 4 пъти измиване с шампоан...Все течеше и течеше,и течеше червена вода ooooh! Whistling Днес се минах още 2 пъти...Така косата ми се изсуши още повече,да не говоря за скалпа...Мих се с Клоран за боядисана коса вчера,а днес с милк шейк за боядисана коса...После маска за боядисана коса...Обаче освен страхотен цвят,нямам никакъв друг плюс Tired Затова исках стилизиращ продукт за след измиване който да не ми изтощава гривата още повече.Така поръчах пяната на Вела...След малко мисля да си взема и коприната на Chi.Нали и тя е за такива проблеми?
Впрочен,ако някой знае къде се изместиха старите собственици на магазин Вишнев Цвят където се продаваше Chi,моля да ми каже Praynig Или поне къде в града продават марката...Аз ще поръчвам онлайн,но не ми се иска да чакам докато дойде,ако мога веднага да си я взема.

Впрочем дали ще ми помогне и слагане на ампула на Лореал абсолют рипеър?защото си имам запас Confused

# 200
Feeling щом слепва крема няма да е това, което искам. Имаш ли наблюдения дали коприната на CHI оставя мазно? Защото имам едно масло с арган, което дори съвсем малко да сложа ми прави мазни клечки, все едно съм с олио по главата и е направо ужас  ooooh! Ако това не дава такъв ефект направо си го взимам. Доколкото разбирам доста момичета са доволни от продукта. При мен обикновени кристали от магазина не ми дадоха никакъв ефект, но се надявам, че с това на CHI няма да е така, все пак е марка.

# 201
Afroditta, ще си позволя и аз да изкажа мнение по въпроса ти,аз вече доста време ползвам коприната на CHI и съм страшно доволна,никога не ми е омазнявала или ставала на клечки,ти ще си усетиш от какво количество има нужда косата ти,също така е много икономична,аз просто разтърквам няколко капки между пръстите и минавам през косата,след това косата е много приятна на допир Heart Eyes

# 202
bubka:), коприната ще омекоти и приглади косъма. Има и термозащита. Ето тук можеш да прочетеш още:
http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … -ml-271-2087.html

Afroditta, коприната не е тежък продукт, добре балансиран е. Ако беше чисто масло, вероятно щеше да омазни, но при нея не е така. Все пак е добре да си предпазлива с количеството, докато напаснеш точното.
Ето съдържането:
http://www.prikachi.com/images/184/4887184a.jpg

# 203
sweety Simple Smile не само си позволи, направо кажи още  Laughing като цяло виждаш ли драстична разлика в косата, като го сложиш, става ли пригладена и жизнена, по-лесно ли е разресването, сподели още каквото ти хрумне  Simple Smile На мен в момента косата ми е като захарен памук, направо ужас  Close

Feeling мерси, съдържанието не ми говори много, тъй като не ползвам много продукти такъв тип, само шампоан и маска  Embarassed Иначе крема на Лореал ми прозвуча доста добре, защото си представих, че подхранва и същевременно оформя и приглажда косата, но ти като каза, че слепва....вече не знам доколко е добра идея  newsm78

# 204
Ами коприната беше един от първите професионални продукти които започнах да исползвам,преди професионалните продукти косата ми не беше в особено добро състояние,определено придава блясък,разресването е по лесно,и придава една много приятна мекота,поне при мен е така,това си ми е един от наи любимите продукти,исползвам го при всяко миене на косата,определено с него няма да сгрешиш,дано съм била полезна Hug

# 205
Някакви отзиви за този шампоан имате ли

http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure … ing-Shampoo-250ml

И да попитам :в момента от 1 година ползвам за след измиване арганово масло на EMME, а сега се колебая него ли да взема или на Еден Алюр или коприната нa CHI.
Не искам продукта да омазнява.
Коста ми е с по-мазни корени и сухи краища.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:14 от desiniko

# 206
Fantazia... да, благодаря, жълтата е с най-слаба фиксация, но по описанието ефекта трябва да е Уау, но явно не е  Simple Smile Благодаря ти за коментара.

А тези на Milk shake, последно салона, в който ходих забелязах, че като започваше да ме суши ми сложи нещо, което беше в шише с помпа и пишеше, че е с арган, но не знам какво, от него ми стана косата точно, както сега искам да бъде - пригладена, мека, жива. Кое ли е било, не знам  newsm78

вероятно арганоивия финиш

От къде може да се купи този арганов финиш и на каква цена?

# 207
Бела, аз дълбокоизмивния го съчетавам с поддържащата файбърсютик маска. От твоите може би тази за боядисвана коса най-добре ще се съчетае. За финиш често комбинирам с Митик ойл и става супер. Отскоро имам опит с тези продукти, затова ако бъркам нека някой ме поправи.

Афродита, от коприната на Чи косата ми става супер. Добре приглажда, лесно се разресва, мека и прятна на допир и аромат. Косата ми е гъста и плътна, та даже и малко повечко да сложа не ми омазнява или слепва. Ти ще си видиш дозата за твоята коса. Винаги я слагам на леко влажна коса, че така по-лесно се разнася.

Ох, чакам си едни нещица и ръчичките ме сърбят да ги пробвам. Поръчах си серията Олео релакс (шампоан, маска, серум) и серията Екстриим на Редкен (шампоан, маска плюс, серум анти-снап),  както и стилизиращи на Редкен едно за къдрици и едно за блясък. За тези на Керастаз ясно, от другите някой има ли впечатления какво да очаквам?

# 208
  • в 1001-та нощ
...Топката на Тиги има ли термозащита?

да  Peace

Днес пробвах да си пригладя косата с кристали и ефекта беше нулев  Close
Та в крайна сметка се колебая между коприната на CHI, която a.l.e.n.a ми препоръча и крема за силно изтощени краища на Лореал - http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal- … -ml-237-2859.html някой да сподели впечатление за него?

абсолютът е идеален за това, но аз приглаждам основно стърчилковчета извън косата - не цялата коса изобщо  Peace

ползвам го на суха коса - оглеждам дали има своенравци и ако има - ползвам 2 капки крем (има помпа), разнасям ги нежно между дланите и внимателно прибирам непокорците  Blush

т.е. коприната можеш да ползваш на цялата коса, а крема за непокорниците  Peace

Моля, който има маската Loreal Age Supreme да сподели мнение относно... миризмата й Praynig
Току що я получих и съм...озадачена, не ми е удобно да напиша на какво ми мирише Blush, но е меко казано неприятно.. Rolling Eyes

идеално си ми миришеше, не помня на какво, но не и на нещо отблъскващо  Shocked от къде я взе  newsm78

desiniko, виж ФЮ или ЛФ - има и мини опаковки от по 10 мл  Peace

# 209

desiniko, виж ФЮ или ЛФ - има и мини опаковки от по 10 мл  Peace
[/quote]

Какво е ФЮ или ЛФ ? newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт