Професионални серии за коса - тема 35

• 52 499
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Miami
С какъв шампоан е най-добре да измия косата преди маската Макадамия?

# 331

Подхранващ, хидратиращ.   Peace
С нетърпение чакам да споделиш отзивите си.   Flutter

# 332
  • София
Може ли да ми кажете Age Supreme по-скоро протеинова или хидратираща серия е?   bouquet

# 333
  • Miami

Подхранващ, хидратиращ.   Peace
С нетърпение чакам да споделиш отзивите си.   Flutter
Благодаря, Feeling   bouquet   Разбира се ще споделя впечатленията си, въпреки че не мога да описвам като вас, а и нямам  голям опит с много други продукти, съвсем от скоро започнах с професионални.

# 334
  • в 1001-та нощ
Може ли да ми кажете Age Supreme по-скоро протеинова или хидратираща серия е?   bouquet

по-скоро хидратираща, новата фомула съдържа и интрасилан  Heart Eyes

# 335
  • София

по-скоро хидратираща, новата фомула съдържа и интрасилан  Heart Eyes

Благодаря много, Алена   bouquet

# 336
С какъв балсам/маска е подходящо да използвам Интенс Рипеър на Л'ореал?
Все пак го поръчах Mr. Green

# 337
С какъв балсам/маска е подходящо да използвам Интенс Рипеър на Л'ореал?
Все пак го поръчах Mr. Green
С маската от неговата серия Peace Аз си поръчах интенз рипеър целулар шампоана и маската.Веднъж вече съм ги ползвала,страхотна комбинация за изтощена коса Wink

# 338
Днес пробвах 2 мин. Реконструктор ,сложих с ултрасоник преса и после преди изсушаване спрея със зелен чай...

След реконструктура косата ми беше страшно мекичка (под душа) , после сложих маска на лакме и ефектът като че малко се намали...
А след спрея леко духнах със сешоар ,защото пишеше ,че ефектът ще е по-добър...

И сега косата ми е хубава,но не виждам някаква кои знае каква разлика?
Не трябваше ли да слагам маска?

Според вас какво трябва да си взема ,за да стане по-твърда косата,смисъл да държи повече като я стилизирам,вече нито с ролки,нито с преса- къдрава/права,нито само със сешоар,нищо не ми държи...

А не искам ефект сламена коса,както ми става от пяна примерно?Ще съм ви много благодарна за съвет ...  Simple Smile

# 339
  • в 1001-та нощ
след реконструктора не ползвай маска, той е като маска  Peace

# 340
Някой ако си е поръчвал тези серуми http://zlatnaribka.com/serum-za-rastej-na-kosata-schwarzkopf-hai … -ml-464-3698.html ще сподели ли дали са в същите опаковки, защото моите са с такава капачка и  много трудно ги нанасям http://zlatnaribka.com/vyzstanovqvashta-injekciq-za-iztoshtena-k … -ml-340-3397.html

# 341
  • в голямото село
Момичета, малко помощ - ще ползвам за пръв път ампулата Файбърсютик и то веднага след боядисване. С какъв шампоан да отмия боята - разполагам с Диип Кеър на Лакме, Афоджии за изтощена коса и бамбуковия на Алфапарф? Също така с коя маска е най - добре да запечатам ампулата  - Дийп Кеър, хидратиращата на Чи или аз мисля да пробвам с реконструктура с масла на Джовани? Коя комбинация е най - удачна?

# 342
Някой ако си е поръчвал тези серуми http://zlatnaribka.com/serum-za-rastej-na-kosata-schwarzkopf-hai … -ml-464-3698.html ще сподели ли дали са в същите опаковки, защото моите са с такава капачка и  много трудно ги нанасям http://zlatnaribka.com/vyzstanovqvashta-injekciq-za-iztoshtena-k … -ml-340-3397.html
И моите са с такава капачка, обаче в кутията имаше от другия, който е като капкомер и с него става лесно и го ползвам за всички шишенца. Но ако си ги поръчвала от Златна Рибка на бройка сигурно не са ти пратили Peace Пробвай със обикновен капкомер, предполагам, че ефекта ще е същия Simple Smile

# 343
Момичета, малко помощ - ще ползвам за пръв път ампулата Файбърсютик и то веднага след боядисване. С какъв шампоан да отмия боята - разполагам с Диип Кеър на Лакме, Афоджии за изтощена коса и бамбуковия на Алфапарф? Също така с коя маска е най - добре да запечатам ампулата  - Дийп Кеър, хидратиращата на Чи или аз мисля да пробвам с реконструктура с масла на Джовани? Коя комбинация е най - удачна?

Аз бих измила косата с Афоджии за изтощена коса, а за маска след ботокс ампулата бих сложила Диип кеър на Лакме  Peace

# 344
Момичета, препоръчайте ми някакъв продукт за оформяне на чуплива коса. Косъмът ми е твърд, плътен, макар и доста изсушен след дългогодишно боядисване. Косата ми е леко чуплива, но с използване на балсам без отмиване и намачкване, я докарвам до почти къдрав вид  Grinning. Досега съм използвала продукти от масовата козметика, ще ми се да пробвам и нещо от професионалната  Simple Smile. Иска ми се да е нещо, което да не втвърдява косата, а по-скоро да я омекоти, приглади и оформи отделните кичури. А и да мирише хубаво  Wink. Ето и снимка на косата ми, в момента е кестенява и 4-5 см. по-дълга.
http://www.album.bg/mima6a/images/29626152/
Предварително благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт