Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Сега какво спира се пазаруването и от тези сайтове ли?
Условията за пазаруване с фирма превозвач от Франция са ясни от много отдавна (регистрация с БГ адрес и адрес на доставка - на фирмата превозвач), откакто стана първия проблем с Франсето. Въпреки всичко някои продължиха да си правят каквото искат, защото минавал номера, не че е много належаща покупка.
На мястото на Франсето и Смарт бих ограничила тези клиенти, които не са спазили условията и ги насаждат в подобна ситуация. Те много добре знаят кои са. Защото никой няма да си признае току така, нито ще спрат злоупотребите от тяхна страна.
Дано  им се разминат главоболията този път.  Peace

# 151
  • София
Условията за пазаруване с фирма превозвач от Франция са ясни от много отдавна (регистрация с БГ адрес и адрес на доставка - на фирмата превозвач), откакто стана първия проблем с Франсето. Въпреки всичко някои продължиха да си правят каквото искат, защото минавал номера, не че е много належаща покупка.
На мястото на Франсето и Смарт бих ограничила тези клиенти, които не са спазили условията и ги насаждат в подобна ситуация. Те много добре знаят кои са. Защото никой няма да си признае току така, нито ще спрат злоупотребите от тяхна страна.

Условията са ми ясни,въпроса ми беше дали ще има начин, по който да не създаваме главоболие на  превозвача и да можем да поръчваме, или ще трябва да преустановим. Мисля,че малко прибързваш да съдиш поръчващите и редовно плащащи.

# 152

Въпроса беше: След като някой сйтове не позволяват да се регистрираш с бг адрес,ще спрем ли да поръчваме,защото ставали объркванета???

Изобщо никой не говори за "проблебмните" клиенти на превозвачите  Peace

# 153
Въпроса беше: След като някой сйтове не позволяват да се регистрираш с бг адрес,ще спрем ли да поръчваме,защото ставали объркванета???

На тозивъпрос тогава отговорът е, че не трябва да се правят поръчки от тези сайтове, в които не може да се регистрираш с БГ адрес. И че изобщо не е било по условията на превозвача да се прави това нещо досега.

Магазинът иска да напълниш кошницата си и да платиш - правиш го, иначе не се отразява порчката. (изобщо не говорим за подобна коректност/некоректност)
Некоректен към сайта няма как да си. Искат се данни за плащането - предостаят се, всичко е ОК.
Онлайн магазините  (някои) имат софтуерен проблем, затова е изискването да се пазарува от магазини, в които може да се регистрираш с БГ адрес. Иначе се отива към проблем , подобен на този с Ив Роше, когато доста хора не получиха поръчките си.

Превозвачът иска да се регистрираш с бг адрес и да посочиш адрес за доставка - техния. Ето тук е некоректността, към превозвача. Независимо, че не са правили проверки за това до този момент.

Не е въпроът само да пазаруваш, всички пазаруваме, всички плащаме. Няма да се мерим кой колко е похарчил и колко често е пазарувал.
Нека да можем да го правим и в бъдеще като бъдем коректни и към превозвачите като спазваме условията им.

Надявам се да сте ме разбрали, момичета, нищо лично!
Аз казах, каквото имах, който иска ще го разбере.

# 154
  • София

На тозивъпрос тогава отговорът е, че не трябва да се правят поръчки от тези сайтове, в които не може да се регистрираш с БГ адрес. И че изобщо не е било по условията на превозвача да се прави това нещо досега.

Магазинът иска да напълниш кошницата си и да платиш - правиш го, иначе не се отразява порчката. (изобщо не говорим за подобна коректност/некоректност)
Некоректен към сайта няма как да си. Искат се данни за плащането - предостаят се, всичко е ОК.
Онлайн магазините  (някои) имат софтуерен проблем, затова е изискването да се пазарува от магазини, в които може да се регистрираш с БГ адрес. Иначе се отива към проблем , подобен на този с Ив Роше, когато доста хора не получиха поръчките си.

Превозвачът иска да се регистрираш с бг адрес и да посочиш адрес за доставка - техния. Ето тук е некоректността, към превозвача. Независимо, че не са правили проверки за това до този момент.

Не е въпроът само да пазаруваш, всички пазаруваме, всички плащаме. Няма да се мерим кой колко е похарчил и колко често е пазарувал.
Нека да можем да го правим и в бъдеще като бъдем коректни и към превозвачите като спазваме условията им.

Надявам се да сте ме разбрали, момичета, нищо лично!
Аз казах, каквото имах, който иска ще го разбере.

168uu   newsm10   smile3501 Благодаря за поста, Камъче! Всички ще трябва да го разберем !

# 155
 Знаете ли как  мога да си проверя порачката от Дамарт на статус експеди е, има ли как да видя каде е пратката, и за колко време пристига на фр.адрес?

# 156
  • София
http://www.showroomprive.com/vente.aspx?vpId=6319
До -80% намаление на спални комплекти!!!
Код PAYMUM -15/70€
-Winnie et Tweety
-Mickey
-Minnie et Pluto
-Princesses
-Barbie et Fée Clochette
-Cars
-Disney Universe
-Hannah Montana
-Jonas Brother, Camp Rock et High School Musical

Например:
Parure 2 Pièces High School Musical 140x200 cm Rose9,00 € a … 00 €  (-82%)

# 157
  • Гражданин на света
http://www.showroomprive.com/vente.aspx?vpId=6319
До -80% намаление на спални комплекти!!!
Код PAYMUM -15/70€
-Winnie et Tweety
-Mickey
-Minnie et Pluto
-Princesses
-Barbie et Fée Clochette
-Cars
-Disney Universe
-Hannah Montana
-Jonas Brother, Camp Rock et High School Musical

Например:
Parure 2 Pièces High School Musical 140x200 cm Rose9,00 € a … 00 €  (-82%)

Ева може ли малко помощ какви са комплектите. Горен с долен или какво? Благодаря ти   bouquet И още нещо какво да избера за доставка? Извинявам се но за първи път мисля да пускам от тук поръчка, харесаха ми чаршафите а и децата ще им се радват.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 11:43 от eli_mia

# 158
С риск някои да ме обвинят в безвкусие , ще споделя мнението си за получената пратка.
Получих чантата и очилата от ДЖ - вярно шаренка е, ама за без пари и за лятото е просто супер, притежателката я хареса, от естествени материали, с вътрешна подплата и вътрешен джоб. Очилата, ами нали са комплект с чантата,  с шарени рамки, вървят си с нея Laughingзащита 3, което е идеално и самите рамки и стъкла нямат нищо общо по качество в сравнение с очилата от рошето......и по пазарите.  
Ако някой не  хареса подаръците -очилата и чантата - да пише на лични, има кандидати! Grinning

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 19:48 от ina21

# 159
  • София
Мили момичета, много ви моля за помощ, имам две поръчки от сладкия сайт за които не са си
изтеглили паричките от картата, сега получавам писма за задължението което имам,
но на мейлите които им изпращам да попитам как да го направя не ми отговарят.
( Може и да не разбират какво им пиша, тъй като го правя с гугъл преводача)
Език не зная за да се обадя по телефона и така съм в едно никакво положение.
Има ли някой който може да ми помогне.

Благодаря предварително на всички отзовали се на моя проблем.   bouquet

# 160
в дамарт с бг адрес ли се регистрира или с превозваческия?

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 12:29 от nadq_tay

# 161
  • София

С БГ. Peace

На Etage - Appt - Escalier : съм написала БГ адресът си - БГ,София , ул.,№ и т.н.

После при доставката се променя с адресът на превозвача.

# 162
Здравейте момичета, да попитам за vertbaudet.fr, приемат ли наши карти и как пазарувате от тях? Защото в английския сайт не ми приема картата, а никой от посредниците не иска да пазарува от тях.

Благодаря предварително

# 163
  • София
С риск някои да ме обвинят в безвкусие , ще споделя мнението си за получената пратка.
Получих чантата и очилата от ДЖ - вярно шаренка е, ама за без пари и за лятото е просто супер, притежателката я хареса, от естествени материали, с вътрешна подплата и вътрешен джоб. Очилата, ами нали са комплект с чантата,  с шарени рамки, вървят си с нея Laughingзащита 3, което е идеално и самите рамки и стъкла нямат нищо общо по качество в сравнение с очилата от рошето......и по пазарите.  
Ако някой не  хареса подаръците -очилата и чантата - да пише на лични, има кандидати! Grinning
и на мен ми харесаха чантата и очилата - за разходка с децата лятото са супер - чантата е лека и дори натоварена с техните неща, не ми откъсва рамото, получих и тоалетна вода изненада - доста е трайна, но не е мой тип, ще ходи за подарък  Peace

# 164

С БГ. Peace

На Etage - Appt - Escalier : съм написала БГ адресът си - БГ,София , ул.,№ и т.н.

После при доставката се променя с адресът на превозвача.
  bouquet благодаря за инфото

Общи условия

Активация на акаунт