Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Гражданин на света
Няма ли някой готин код за куриерския?  Rolling Eyes
[/quote]

Embarassed Къде да го намеря тоз куриерски? Гледах, гледах но не мога да се ориентирам за първи път ще поръчвам от тук.   bouquet

# 76
Няма ли някой готин код за куриерския?  Rolling Eyes

Embarassed Къде да го намеря тоз куриерски? Гледах, гледах но не мога да се ориентирам за първи път ще поръчвам от тук.   bouquet
[/quote]
http://www.danieljouvance.com/fr/mon-offre-courrier-presse.htm

# 77
  • Гражданин на света
Благодаря   bouquet Чудесни сте

Момичета много ме срам  Embarassed че пак досаждам но не мога да се справя. Опитвам се да си поръчам шампоани, балсами през куриерския но не знам референтни номера пробвах 1,2,3 т.н. но такива неща не се показаха може ли да ме насочите къде да търся? Благодаря ви още веднъж   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 13:32 от eli_mia

# 78
  • Габрово
Отвори си в съседен прозорец основния сайт и през там гледай реф.номера - под картинката на продукта долу ,в  ляво... Peace http://www.danieljouvance.com/fr/soin-corps/shampoing-soin-cheve … htm?cmwsp=catalog

# 79
И аз се опитвам да пусна поръчка в Daniel Jouvance ,но не става,не ми приема картата нещо.изписва ми :Votre paiement a été refusé
Veuillez vérifier les informations saisies et réessayez. Хем пробвах и с 2 карти и на двете това ми пише  Cry

# 80
И аз се опитвам да пусна поръчка в Daniel Jouvance ,но не става,не ми приема картата нещо.изписва ми :Votre paiement a été refusé
Veuillez vérifier les informations saisies et réessayez. Хем пробвах и с 2 карти и на двете това ми пише  Cry

Daniel Jouvance има опция за плащане с ПейПал, защо не опиташ  Peace

ПП  Simple Smile 5 минутки ще ти отнеме регистрацията  Wink погледни темата за ПП, всичко е описано и става супер лесно пазаруването по-нататък  Wink  Peace

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 16:28 от rallii

# 81
Veuillez vérifier les informations saisies et réessayez. Хем пробвах и с 2 карти и на двете това ми пише  Cry

Daniel Jouvance има опция за плащане с ПейПал, защо не опиташ  Peace
За съжаление нямам ПП

# 82
Номера който пращам като поръчка на превозвата от Daniel Jouvance е 5 цифрен нали,или съм изпратила нещо друго newsm78

# 83
защото по принцип са по-дълги и затова се зачудих.Référence е номера на поръчката или бъркам?

# 84
  • София
С ПП не става да се плаща в този сайт, според мен.
Като избера опцията ПП ми излиза чек и не продължава нататък...
С карта платих. Обаче остава проблема с еднаквия адрес за фактуриране...
Не става да се напише Бг адрес, защото системата иска пощенски код.
Намирисва ми на втори Ив Роше, затова аз ще се въздържам от поръчки от сайта за в бъдеще.

Номера който пращам като поръчка на превозвата от Daniel Jouvance е 5 цифрен нали,или съм изпратила нещо друго newsm78
Номера на поръчката е още в заглавието на потвърдителния мейл, който ти изпращат след поръчката.
Votre numéro de commande est le C120617ХХХХХ.

Имаш бутон , не е нужно да пускаш пост след пост....

# 85
ами аз пуснах с куриер,но на меила нямам клиентски номер
ето това получих https://secure-vpci.danieljouvance.com/VPCIDJ/showThanks.do

# 86
  • София
Имаш предвид, че си пуснала поръчка от куриерския (както им казваме) сайт на ДЖ.
От там не съм пазарувала, не мога да помогна...
Там може и да  може да се плати с ПП, аз говорех за основния сайт.

# 87
Да,поръчах с подарък парфюм и часовник,написах си адреса на превозвача,дано да ги получа.Все бързам,дано не съм объркала нещо  Shocked

# 88
  • добрич
А при поръчка от Дамарт коя опция за доставка да избера и има ли  мин.сума за поръчка?

# 89
  • София
А при поръчка от Дамарт коя опция за доставка да избера и има ли  мин.сума за поръчка?
Аз избирам обикновената поща, Колисимо е с доплащане. не съм имала проблем досега. Аз и нямам много поръчки от там - 3-4 общо.  Peace
Няма минимална сума за поръчка, то и евтини неща няма.
Ако сте пропуснали, има код за подарък прахосмукачка Сингер - 43540 и при 2 артикула пращат втори подарък - фенерче панасоник, хубаво е. Няма БД кода!

Да,поръчах с подарък парфюм и часовник,написах си адреса на превозвача,дано да ги получа.Все бързам,дано не съм объркала нещо  Shocked

Клиентски номер аз получих едва след като обработиха поръчката ми от основния сайт и получих Avis d'expédition de votre commande
Ти си ползвала код за куриерския сайт, който не изисква клиентски номер. Вероятно и парите още не са ти блокирани...

Общи условия

Активация на акаунт