Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Като пълен идиот, ама да питам. Може ли нагледно да покажете, как сте нанесли адресите на превозвача в ДЖ и ПР? Благодаря Hug

# 106
  • Гражданин на света
Като пълен идиот, ама да питам. Може ли нагледно да покажете, как сте нанесли адресите на превозвача в ДЖ и ПР? Благодаря Hug

И аз с подобна молба, само че за сайта на Дамарт. Много искам да се пробвам да пусна поръчка от там с камерата или с прахосмукачката, а пък дали ще дойдат  Laughing . Нека някой вещ да помогне.

# 107
 Здравейте момичета пуснах поръчка от Дамарт с въпросната прахосмокачка, но не са ми изтеглили още парите , бавят ли този саит на другите веднаага ми пращат номер на порачка и стои ми в суивито прахосмокачката, тези който казаха че не са я пратили стоеше ли им в суивито?

# 108
  • плевен
момичета пуснах поръчка от дамарт ама не с колисимо а с безплатната поща какво ще стане newsm78

# 109
Здравейте момичета от мен !Аз съм нова и много не разбирам ,но ми харесва и ще ви следя  newsm68 newsm44 newsm10
Всички сайтове са супер ,но аз не знам как да си пазаря EmbarassedКато гледам бая скъпа е доставката и всичко е с Евро как така ви идва изгодно не знам ?Извинявам се и може тъпо за звучи но хич не съм на ясно  Embarassed
Все пак ще ви следя може и да разбера и аз да взема да си купувам от там ,но може би ще искам помощ !Или ако някой е от П-в да се обединим ако става   Hands Thumbsup Flowers Bouquet
Лек ден от мен на всички и успешни покупки !!!

# 110
# 111
# 112
Къде мога да видя кода за прахосмукачката и за камерата.

# 113
Влизаш в публикациите на Ева и ако не всичко то почти всичко за пазаруване във френските сайтове ще намериш  Laughing

# 114
Миналата седмица си получих поръчките от ПР, ДЖ и ИД - още не съм успяла да тествам всичко, но ето отзиви за някои неща, ако някой се колебае за нещо:

ДЖ:
Тюркоазената чанта с очилата - никак не са хубави. Някак евтин вид имат, чантата е една такава вехта и безформена, кофти материал, модел и цветове. Очилата пише, че са със защита 3, което е добре, но са никакъв модел и с тия шарени рамки стоят абсурдно. Мое мнение, де.
Белият часовник Доротенис - и той е пълна скръб. Много лека пластмаса - като от Лъки бой. А моят е даже с дефект - не може да се разкопчае, та и за Продавалник не става Crossing Arms
Млякото за тяло с кодове CARESSE, MAILORAMA2012 и BEAUTETEST2012 - някак лепкаво и не ми харесва ароматът.
Стягащото олио с код RAFFERMIR - не знам за стягащия ефект, само веднъж съм го ползвала. Мазно си е, но попива за около 5 мин., ароматът е някак плажен.
Парфюмът Bleu&Or с код 8725 - странно за цвета си, оказа се много сладък аромат. Хем ми харесва, хем ме дразни, защото има една типична миризма за Иврошерските парфюми, която не ми допада. Изключително траен.
Душ гел - лилавият - никак не ми хареса. Не прави много пяна, нужно е голямо количество за едно къпане, т.е. няма да е икономичен, не оставя чисто усещане и ароматът не е нищо особено, на мен ми е някак тревист.
Шампоанът за обем и блясък - разкошен! Попадението ми от сайта - косата става много мека и блестяща, със сигурност ще повторя.
Информативно -не са ми сложили каталогът с мостри - не, че е кой знае какво.

ПР:
Червената чанта-подарък която е на трето място при почти всички кодове. Приятно ме изненада. Никак не е малка, материалът е хубав, изработката - също.
Имам няколко балсама за устни - от обикновения (много приятен) и от тези за обем (не правят обем, разбира се) - с аромат на виолетки са, харесват ми.
Имам комплект с 3 хиалуронови продукта - не съм ги пробвала още, но мога да кажа, че са оскърбително малки.
Имам и подаръци червило (което също е неизползвано, защото цветът изобщо не отговаря на снимките) и 3 минита (две за лице - не съм ги тествала и розовото мляко за тяло, което за разлика от горното жуванско е много хубаво - леко, освежаващо, с приятен аромат).

ИД:
Часовникът в червено-розовите нюанси е много сладък - е, камъчетата са му малко в повече, но пак е хубав. Няма евтин вид като горния бял.
Крем за крака от Хамамската серия. Очаквах да е парфюмиран, но не е. Някакъв лек ментолов аромат има, оставя охлаждащо и пудрено усещане.
Самата покупка - edt Ame Toscane - не е моят аромат, нищо общо с четените описания и е изключително НЕтраен.
Имам и подарък-изненада - разкошен шал на цветя и каталог с мостри на парфюми и кремчета, които не съм пробвала още.

Понеже се коментираше по-назад - в основните сайтове на ДЖ и ПР съм плащала с ПП, в куриерските - с Виза Електрон.

И накрая - получих с пакетите брошурка на Francoise Saget, вързах се, намерих разни кодове, пуснах поръчки и от основния, и от куриерския и чак после се сетих да питам - някой има ли опит със сайта? Успях да платя (с карта) - парите са блокирани (не знам дали са осчетоводени), но в суивито и двете поръчки са със статус Finalisée от самото начало - нищо не се променя, не получавам мейли за изпратена поръчка - дали са отказани и изобщо да не ги чакам?

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 16:08 от Marzi Pan

# 115
Marzi Pan, благодаря за подробния обзор. Имаш ли възможност да снимаш тюркоазената чанта с очилата?   bouquet

# 116
Благодаря на Теди! Hug

# 117
Шампоанът за обем и блясък - разкошен! Попадението ми от сайта - косата става много мека и блестяща, със сигурност ще повторя.

Линк може ли?

Marzi Pan, благодаря за подробния обзор. Имаш ли възможност да снимаш тюркоазената чанта с очилата?   bouquet

И от мен благодаря за отчета!

# 118
Чанта с очила - 1,2,3,4,5

Шампоан

# 119
За Francoise Saget, бях пуснала зимата 5-6 поръчки от куриерския. Впечатленията са ми отлични-много са бързи и подаръците са добри (подаръците бяха кърпи)  Peace Благодаря за снимките на чантата с очилата (пуснах я два пъти ама още ги чакам), на реалните снимки не изглежда никак добре...не ми се мисли на живо Confused

Общи условия

Активация на акаунт