Отговори
# 330
E сега се сетих какво липсва на клипа и какво забравих  ooooh! ooooh!
Как може да съм толкова разсеяна забравих да напиша 3 години по-късно  Joy Joy Joy

# 331
  • в очите на дъщеря си
Вани благодаря за сайта.

За да ви попаря сега ще кажа, че това са нашите преводи и са взети от страницата на Хриси. Просто са синтезирани по друг начин на външен вид. Цъкнете в/у самото видео и ще отидете направо в нейната страница. Да не ви разочаровам ама ако ние не качим превод няма как да стане те да качат такъв . Joy Joy Joy Joy

# 332
Вани  bouquet
Наде,Меги,Рали,Мери Hug Hug Hug
Диде  bouquet  bouquet  bouquetотново много ме разчувства.Много е хубаво. Hug
Дикси добре дошла.
От всичко което излезе за себе си запомних само:
Ф:Знаеш ли,че даже не те мразя,защото омразата е такова чувство,което избледнява след време.
Х:ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НЕ МОЖЕ ДА Е С МАЛКА БОЛКА.
Тава са реплики,който ми се струват много реални и сигурно ще ги чуем в епизода.И са много близки до моето мислене.
Мен самата ме интересува и каква ще е реакцията на Реза и Мехмет като разберат,че Емир и Фериха се събират отново.Те започнаха да приемат Емир и му подадоха ръка,отвориха дома си за него,а той обърна гръб на всичко.Всичко за тях ще е много трудно отново да го приемат,особено като се знае какви са техните виждания.Не мисля,че за три години Реза ще стане толкова либерален и ми е интересно реакцията му каква ще е.Докато  Юнал и Айсун точно сега ще приемат Фериха с отворени обятия,защото ще са осъзнали какво всъщност е означавал синът им за нея и какво е Емир без Фериха.До сега не я приеха,а само я използваха за целите си.Те имаха доста време да претеглят всичко и да видят истината,поне аз така мисля.

# 333
Вани благодаря за сайта.

За да ви попаря сега ще кажа, че това са нашите преводи и са взети от страницата на Хриси. Просто са синтезирани по друг начин на външен вид. Цъкнете в/у самото видео и ще отидете направо в нейната страница. Да не ви разочаровам ама ако ние не качим превод няма как да стане те да качат такъв . Joy Joy Joy Joy

HugТака и предположих  Laughing
Скрит текст:
Тинче,леля подписа ти от вампирите ли е?Мн ми харесват,въпреки че аз не съм ги гледала. :hug
:

# 334
Вани благодаря за сайта.

Абсолютно и аз забелязах веднага само като видях че е от бокса  Mr. Green
Вяра не плачи много те моля май докато си поствам клипчета трябва да слагам и салфетки smile3545 smile3545 smile3545

# 335
Мерииии, знам, че е така. Hug
Скрит текст:
Ти не би се скрила. Колкото можах те държах в течение на случващото се.
Диди, ФЕмирското клипче много ми хареса, а песента е супер, но и малко тъжна. Cry

# 336
Мерииии, знам, че е така. Hug
Скрит текст:
Ти не би се скрила. Колкото можах те държах в течение на случващото се.
Диди, ФЕмирското клипче много ми хареса, а песента е супер, но и малко тъжна. Cry
Наде ако знаех че ще ви разплача нямаше да го поствам  Cry Cry

# 337
  • в очите на дъщеря си
Лелче,

Скрит текст:
От вампирята е. Единия древен другия само на  160 години. Whistling

# 338
Диди, ти пък.  Rolling EyesТова, че ФЕмирското клипче ни въздейства, значи, че е превъзходно направено. Hug По принцип не всяко ФЕмирско клипче съчетано с дадена песен(по принцип говоря/пиша)ме докосват на максимум, но това определено ми въздейства и то много.
Представям си ако направиш ФЕмирско клипче с текст на Тойгар, каква магия би се получила. Heart Eyes

# 339
Благодаря за топлото посрещане Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 340
Благодаря за топлото посрещане Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Е, вече си от нас, личи си по ФЕмирският ти подпис. Честит да ти е.

# 341
Здравейте!!!

Ето втория репортаж с Чаги:
http://www.habershow.com/v4/40806-cagatay-in-yakalandigi-gizemli … le-yuzunu-gizledi

Диди, не мога да изгледам клипчето ти, дала си линк само за вбокса, за мен е недостъпен на този етап.

Добре дошла на Дикси!!! Hug

Пожелавам ви приятен ден и успешна нова седмица!!!

# 342
Диди, ти пък.  Rolling EyesТова, че ФЕмирското клипче ни въздейства, значи, че е превъзходно направено. Hug По принцип не всяко ФЕмирско клипче съчетано с дадена песен(по принцип говоря/пиша)ме докосват на максимум, но това определено ми въздейства и то много.
Представям си ако направиш ФЕмирско клипче с текст на Тойгар, каква магия би се получила. Heart Eyes
И това ще го има скоро само искам да видя 2-рия трейлър  Whistling Whistling

# 343
Цитат
Вани благодаря за сайта.

Абсолютно и аз забелязах веднага само като видях че е от бокса  Mr. Green
Вяра не плачи много те моля май докато си поствам клипчета трябва да слагам и салфетки smile3545 smile3545 smile3545

Диде Hugидеята не е никак лоша,какво да правя като съм такава newsm45като чух само"Не съм забравил,няма да забравя кара севдам,не се притеснявай..."и почнах.
Аз също видях,че превода е вашия момичета.Опасни хора.

# 344
Гери здравей Hug и мерси за репортажа с Чаги.
Снощи не го изгледах, защото като видях първия, че е със сладоледа и предположих, че ако има втори той, ще е с таксито.

Общи условия

Активация на акаунт