Отговори
# 480
Да Ви кажа честно, че на мен втория фрагман не ми внесе особена яснота.
Явно наистина са разведени щом се спряга годеж и са без пръстени, но знае ли човек как всъщност стоят нещата!? newsm78
Очаквам с нетърпение серията за да ми се изясни картинката, защото сега всичко ми е в областта на догадките и предположенията.

# 481
Това вече е прекалено!Емир отново за да защити Едже и на годеж е съгласен,но пък добре и го каза-Годежа не е заради теб,а за да разреши проблемите ни!!!А наглярата и сватба иска!!!Ужасно нагло и долно същество,на какво се надява!Хиляда пъти Емир и каза,че обича Фериха,дори и след раздялата,нали имаше някаква клюка,но тя си знае нейното!Все още се надява да постигне целта си,а може и това да стане,не се знае какво са ни приготвили сценаристите!!Тя тая няма никакво достойнство!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfireЗа Ръза не ми се коментира,толкова закостенял и ограничен човек е,но за жалост в Турция към Анадола повечето са така!!!

# 482
Снежи може да пишем всякакви сценарий, ограничения няма и затова написах, че, ще ги пиша като скрит текст. Черни, розови, всеки има право да пише каквото му е на душа в даден етап от сериала и развитието му и никой няма право да съди постовете на другите. Всеки отговаря за своите постове, а не за написаното от друг. Така разбирам нещата, така ги и правя. Досега никога не съм си позволявала за критикувам някого защо пише точно по даден начин, така, че моля Ви не ме съдете и Вие(на които не им харесва), просто подминавайте постовете ми, толкова е просто.
Самата ти неотдавна писа, че всеки може да пише каквото си иска стига да е по темата.

Скрит текст:
Ти не ме разбра, пиши каквото искаш що се отнася до АФК. Друго имам предвид - знам защо го повтаряте това с черните краски, а не е необходимо да се създава напрежение. Това е, дано си ме разбрала. Wink Иначе аз отдавна следвам съвета ти, когато нещо не ми се чете, не го чета. Peace

# 483
В края на епизода според мен ще има два годежа,нали имаше клюка,че ще има годеж,това сигурно ще е на Фери и Левент и този на Емир и Едже сигурно вече го има заради Явуз.
Представям си какво се е случило,Явуз толкова много обича Едже,че я оставя да живее с мъжа,който обича.
А Фериха както винаги да угоди на семейството си,се поробва. Sick

Тц това не ми харесва измисли друго. Praynig

# 484
Снежи,не искам да те засегна,това беше шега насочена към Надето и Вяра,аз дори не си спомням ,какво стана с тези черни краски и кой на кого ,какво каза.Обичам всички момичета в темата и не искам да дразня никой,Ферда веднъж ме попита ,защо си крия по-голямата част от постовете,като са свързани с АФК,казах ,за да недосаждам,защото не са много за четене и повечето са ужасни и затова предупреждавам,който иска да чете,мислех ,че това вече сме го уточнили,затова и Надето каза , ще ги скрия и на който му е приятно ще ги прочете ,на който не му е приятно няма.

Наде
Скрит текст:
И на мен ще ми е много приятно

Звезде мерси Hug Hug Hug

Вяра ,като психоаналитик си точно,както определи Ръза и неговото поведение,така и стана.
А фагмана е страхотен,сега ще правим не един ми два годежа на куп и то в един ден,направо се гръмнах от смях,около мен децата се чудят, какво става?

ЛЕКА ВЕЧЕР МОМИЧЕТА,ЧЕ СЛЕД МАЛКО ЩЕ ОСТАНА И БЕЗ БАТЕРИЯ.

# 485
Ооо, Снежи,
Скрит текст:
на грешен път си. Никога не съм искала да всявам напрежение, но не си и оставам магарето в калта когато ме нападат явно и неоснователно или ако усетя, че ми се налагат правила, които не ги изисква форума. Ако така си разбрала писаното от мен, извини ме, не е нарочно.
Мисля да спрем, разбрахме се кой какво иска да каже без обиди и без сръдни.

# 486
Наде, Hug

Емили,  Hug

# 487
Снежи,  Hug
Скрит текст:
знаех си, че и този път, ще се разберем. Винаги сме успявали, знаех си, че и сега, ще успеем. Уважавам откритите хора, с които дори и да спорим го правим културно и не стигаме до сръдни.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 21:23 от Neidjal

# 488
Хриска благодаря за фрагмента и превода му.  bouquet
И аз като Снежито мисля,че е отвратилен отново. Peace

# 489
В момента по Канал Д дават наградите "Алтън Келебек". Сарпка, къде си? Твоичкият Сарп ще е водещ, май. Peace

# 490
Хриска  bouquetза фрагмента и превода.
Венци Hugрадвам се,че подаръка ти е харесал.Приятно пътуване и се връщай бързо,че без теб ще ми е трудно в хотела,ситуацията става напечена,но ще се опитам да остискам. Hug
Доколкото разбирам годежа ще е между Емир и Едже така ли?Или греша.
О, и на мен ще ми е мъчно,но аз ще ви наглеждам,между забавлението и почивката,ще имам време и за вас.
Скрит текст:
Тръгнала съм на разознаване да видя как е и по другите хотели,да не оставаме конкуренцията да ни смачка,засега нета е слаб,но в хотела се надявам да е добър. Joy Joy Joy
Не грашиш,Емир се сгодява за Едже ,за да предпази Едже от Явуз.

# 491

Снежка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И вес забравям да благодаря на Хриска за превода,Хриска мерси  bouquet

# 492

Скрит текст:
И въпреки всичко не ми се вярва Явуз да гледа безучастно отстрани и мисля, че този път може да бъде краен с действията си към Емир, или и към двамата с Едже.
Направо ме страшнее като си помисля, какво би могъл да направи на Емир. Sick

# 493
  Фрагманите често са ни повеждали,но от видяното  newsm78 newsm78излиза,че Емир 3 год. все с Явуз воюва ooooh! ooooh! май тази война не е свършилалЕ..... май е дбре,че Фери се отказа  newsm78 newsm78

# 494

Скрит текст:
И въпреки всичко не ми се вярва Явуз да гледа безучастно отстрани и мисля, че този път може да бъде краен с действията си към Емир, или и към двамата с Едже.
Направо ме страшнее като си помисля, какво би могъл да направи на Емир. Sick
Eeeeee моля ви се мислете позитивно Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт