Отговори
# 690
  • в подножието на планината

Диде,благодаря  bouquet Доплака ми се Cry Cry Cry

# 691

Диде,благодаря  bouquet Доплака ми се Cry Cry Cry
Звезде spoko и ти ли?
Недей така, сигурно, ще ни изнедат приятно, защото е смешно да копират финал от други сериали. До последно, ще се надявам на хепиенд, защото надеждата умира последна и не умира напълно.
ББ Със сигурност обаче, ако сериала завърши кофти, ще си спомням ФЕмирската история до момента на раздялата им и ако някога ми се догледат серийте, ще ги гледам до този момент, но не и след това.

# 692
Момичета, наистина не се натъжавайте. Няма смисъл просто и нека на инат на сценаристите ние да се смеем на техните глупости. Понякога и на мен ми става гадно, но поне да опитаме. Поздравявам ви с тази песен.

# 693
  • в очите на дъщеря си

Ехооо, какво става? Кой е умрял?

Еси, мн успехи ти желая за в бъдеще.  bouquet

# 694
Мерси на всички Ви за музикалния фон в темата.
Еси, на инат на сценаристките да ни е весело, да опитаме, защо не!?

# 695
Наде, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Днес не ми е ден,имах пак инцидент на работата и утре очаквам сблъсък с един родител ,стискайте палци да се овладея, да не го изритам през вратата! #Cussing outПисна ми вече от простотията, която съм длъжна да понасям! ooooh! ooooh! ooooh! И за капак клюките за Фемир , и как да не ми се плаче, иде ми да ревна, та три дена  да не спирам! Cry  

# 696
Усещате ли как се чувства осезаемо, че не снимат вече в университета. Преди от унито имаше десетки снимки, а сега валят едва, едвааа.
Звезде, ББ успех и гледай да не стигаш до сблъсък с този родител, защото не е редно. Задължително трябва да се овладееш. Точно когато успява човек да се овладее, това влудява опонента.

# 697
Тинче, мерси Hug Hug Hug
И много готин подпис имаш, честито. Дъхът ми щеше да спре направо....

Диди, и на теб честита пременя. Hug

Звезде Hug, стискам палци всичко да е наред.

# 698
  • в очите на дъщеря си

Наде, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Днес не ми е ден,имах пак инцидент на работата и утре очаквам сблъсък с един родител ,стискайте палци да се овладея, да не го изритам през вратата! #Cussing outПисна ми вече от простотията, която съм длъжна да понасям! ooooh! ooooh! ooooh! И за капак клюките за Фемир , и как да не ми се плаче, иде ми да ревна, та три дена  да не спирам! Cry  

Спокойно мила, всичко ще мине и замине. И аз днес съм якооо на черешата ама има и такива дни. Поне с АФК не си трови нервите.

# 699
  • в очите на дъщеря си
Тинче, мерси Hug Hug Hug

.

Налиии Crazy

# 700
Лека Ви нощ Hug и дано още в този епизод видим завърналата се Зехра.

# 701
Наде, лека нощ Hug

Тинче, мерси Hug Hug Hug

.

Налиии Crazy

На последната Стефан е просто умопомрачителен. Crazy

# 702
Наде,  лека нощ! Hug

Тинче,  Hug

Еси, Hug

Скрит текст:
Е, естествено, че няма да го изритам, приказката е такава, но няма да си оставя магарето в калта. Mr. Green

# 703
Звезде
Скрит текст:
дано всичко се оправи.И аз имам като твоята професия и те разбирам много добре.Има и такива дни,но и това ще мине.  Hug

Момичета не мислете още отсега за тези трагични сценарии.Аз пък си мисля,че всичко ще свърши добре...

Лека и спокойна нощ ви желая!  Hug

# 704
  • в очите на дъщеря си
Еси,

Скрит текст:
първата и последната са направо за късане на синджира Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт