Жените и самоунижението

• 17 386
  • 181
  •   1
Отговори
# 60
А ако не гледа мач, каква е основателната причина да се омъжа за него? М?

# 61
  • Kопенхаген
Да бе те само мъжете в БГ се увличат по футбол и други спортове, а останалите по света само от високо интелектуални занимания.

Тези който се тръшкат, че мъжете им са фенове на даден спорт да си намерят и те типично женско занимание, а не да се окайват по форуми колко пренебрегнати били.

Дори самият сайт БГ Мама дава съвети на отегчените съпруги на футболни фенове как да преживеят този критичен месец.  Grinning

# 62
  • Насред хаоса
Абе мъжете да се увличат и да си гледат, таман и на хората главите да им мирясат малко.  Mr. Green
Въпросът обаче е да не се пльосне на масата с компания или на дивана сам и докато подпийва, да се провиква като хамалин *Пеноооооооооо, кво напраи с таа салата, ма?!* Щото и на това съм била свидетел, като сме били на гости. А интересно, че колкото се ядосвам в такива случаи на Пеньо, три пъти повече се ядосвам на Пена, задето търчи презглава с чиниите, чашите и какво ли още не, че да не се ядосал Пеньо още повече.  Crazy Crossing Arms Нищо, че умира от срам заради това отношение, демонстрирано пред външни хора.  ooooh!

# 63
проблема не е нито в бирата, нито в мача,
дори не е и в диалекта или външния вид - щом тя си го е харесала, значи е достатъчно добър за нея,
просто се изумих как е възможно да има подобно отношение - на нейното извинение и обяснение как щяла да ходи отново за бира, той как така не можа като един истински мъж да я успокои, че ще отскочи да си купи преди да отиде да си догледа мача, а вместо това имаше даже наглостта да й обясни как трябвало сега тя да носи торбите... междувременно детето им, току-що проходило беше оставено да щъка само в опасна близост до стълбище... не може една майка да се товари с всичко и не толкова, че не може, но просто не е нужно, дано поне като не е самотна майка да има до себе си човек, който да я разбира и да й помага, иначе честно стана ми жал за нея - аз може да съм сама, ама стократно по-добре така, отколкото с такъв бездушен екземпляр до себе си...
  Rolling Eyes Sick
и да разбира се, може и да съм сбъркала в преценката си - не ги познавам и не им знам случая, но от това, което видях просто не останах с добро впечатление за тази двойка и все пак, коя съм аз да ги съдя - ми не ги съдя, просто коментирам, споделям, че аз това не бих могла да го приема и изтърпя, и не виждам смисъл да го правя, но очевидно има жени, които се задоволяват с подобно отношение... не ги разбирам просто, тяхна си работа... да се оправят, няма аз да оправям света в крайна сметка, имам си собствен живот Wink Crazy

# 64
Шшшшшт!Да не чувам реплики за тоя месец!Турските сериали и шоуто на Гала са еври дей! Naughty

# 65
Шшшшшт!Да не чувам реплики за тоя месец!Турските сериали и шоуто на Гала са еври дей! Naughty

Ако от мен зависи и те няма да съществуват на тоя свят  Whistling
Но за всеки влак си има пътници, важното е да не са в моята къща  Laughing

# 66
  • Kопенхаген
margo19, заедно ли бяхте с въпросната двойка или ти слухтеше отстрани най- нахално?

# 67
  • София
Ей това, мисля аз, вече е проблем:

# 68
  • Бургас
Това последното от жена или мъж е писано?
Защо не и някоя биропиеща дама да не е публикувала обявата? Laughing

# 69
  • Tам през Атлантическия океан
Абе мъжете да се увличат и да си гледат, таман и на хората главите да им мирясат малко.  Mr. Green
Въпросът обаче е да не се пльосне на масата с компания или на дивана сам и докато подпийва, да се провиква като хамалин *Пеноооооооооо, кво напраи с таа салата, ма?!* Щото и на това съм била свидетел, като сме били на гости. А интересно, че колкото се ядосвам в такива случаи на Пеньо, три пъти повече се ядосвам на Пена, задето търчи презглава с чиниите, чашите и какво ли още не, че да не се ядосал Пеньо още повече.  Crazy Crossing Arms Нищо, че умира от срам заради това отношение, демонстрирано пред външни хора.  ooooh!

Чеки да го онагледя   Wink

ПЕПИ Я ИДИ ЗА БИРА,ЧЕ ПАК ПАДАМЕ

# 70
Само не схванах какъв е проблема:
че жената е купила бира?
- че се е извинила, че не е купила от друг вид?
- че мъжът ще гледа мач?
- че са си разпределили по някакъв техен си начин задълженията?>
че мъжът говори на диалект?

или че авторката на темата умре да обсъжда другите?

# 71
той как така не можа като един истински мъж да я успокои, че ще отскочи да си купи преди да отиде да си догледа мача,

Добре, че не пишат мъже. Това е кощунство. 

# 72
 На доста места из темата прочетох, че щом жени търпят подобен тип мъже значи си ги заслужават
Вие нали когато си купите пералня не сте сигурни дали и евентуално аджеба ще се повреди?
 То няма как човек да знае изначално кой как ще се трансформира във времето
И като стечението на обстоятелствата е кофти, сиреч има регрес у него а не прогрес какво? Шута и пак на мъжката борса ли?

# 73
...аз може да съм сама, ама стократно по-добре така, отколкото с такъв бездушен екземпляр до себе си...[/color]  Rolling Eyes Sick
... ми не ги съдя, просто коментирам, споделям, че аз това не бих могла да го приема и изтърпя, и не виждам смисъл да го правя, но очевидно има жени, които се задоволяват с подобно отношение... не ги разбирам просто, тяхна си работа... да се оправят, няма аз да оправям света в крайна сметка, имам си собствен живот Wink Crazy

Авторката, моля те, кажи, че не си на 19 години?  Praynig
Толкова млада, а вече с манталитет на заклета стара мома.  Cry

# 74
GENTIL , това не може да не се покаже  Grinning

А мъж, който зарязва мача, за да си легне при жена си, кво да го правим?    Mr. Green

А аз, слугинята, и пържени картофки му направих на моя....пък той ги заряза и дойде да си ляга при мене....    Joy Joy Joy Joy   
Е, що се пОтих до печката 1 час!Егати и неблагодарника му, ниеден....ама-ха.     Laughing

Общи условия

Активация на акаунт