и сега на къде....

• 39 100
  • 650
  •   1
Отговори
# 420
Снеже като знам ти колко си преживяла и колко си силна, чак ме хваща срам че само хленча.Незнам какво още трябва да се случи , за да осъзная , че не мога да разчитам на този човек.Никога няма да изляза от този омагьосан кръг ако продължавам така.Лошото е че няма рецепта за това да спре да ме боли.Боли ме когато не го виждам, боли ме и когато го виждам.Надеждата ме крепи , тя ме и разтърсва след всяко разочарование. Ако кажа , че ще се справя ще излъжа.

# 421
Може би, аз съм изключително обидчив човек.
Неща като днес съм с теб, утре - не, днес ще направя това, пък утре друго, днес чувствам това, но при други условия еди какво си, днес искам, но утре съм на друго мнение, ме поставят в положение на подвижна почва която всеки момент може да стане свлачище.
Имам много висок праг на чувствителност спрямо несигурността.

# 422
Несигурност е най- точната дума. Точно заради нея съм в това състояние. Всеки ден чувам различни неща.Давам си сметка че така ще откача.Спирам засега да ви занимавам със себе си.Омръзнах ви, а и не се чувствам добре.

# 423
Несигурна си , защото разчиташ на него .
Спри и мисли само за бебето ! Hug
Мисли как сама ще организираш живота си , без него ! Peace
Ти се разочароваш от собствените си , нереални очаквания .
Знаела си , че той е женен , не си поставила условие да имате дете след като се разведе , сега ти е криво ... Sad

# 424
Спирам. Защото ще затъна още повече.Всички вие ме подкрепихте , за което ви благодаря. happy mama  разбира се че имам вина че не го прецених.Просто вярвах че е искрен, когато ме убеждаваше , че ще сме двамата във всичко.Засега ще карам на автопилот, докато изплувам някакси.Иначе докато мисля колко съм нещастна никога няма да се почувствам по- добре.Няма да дъвча едно и също, не си помагам, а очаквам вие да ми помогнете.Благодаря ви на всички.

# 425
Не си вменявай никаква вина за нищо.
Това няма да промени нещата. Наистина е добре да се движиш на автопилот до раждането на детето. За всичко има време. Такова нещо няма начин да потъне в миналото от само себе си. Решаване на неща от този вид в момента не са необходими, дори са излишни.
Какво било- било, какво ще дойде ще дойде. Дали то ще задоволява теб е друг въпрос, пък и ми харесва мисълта "внимавай какво си пожелаваш, за да не ти се случи".
Няма никаква гаранция, че утре няма да срещнеш друг човек, още по- малко съществува вероятност, че живота - на теб и детето ще бъде в храма на обречените.
Все пак е 21 век.

# 426
sama в 4-5 месец на мен ми бяха изписали билкови таблетки против депресия, но по друг повод / постоянно сънувах еротични сънища Blush, а това беше противопоказно за мен и плода../
Не ги пих, няма и да ти напиша какви са, защото съм сигурна че ще преодолееш страховете си. Разбирам как се чувстваш, разбирам че не можеш да спиш, предполагам и какви мисли ти се въртят в главата. Може ли само да ми отговориш на един въпрос?
За теб кое е важно - да признае детето? - да помага финансово? - да живее с вас?
И другото, което искам да ти кажа - в момента в който детенце започне да мърда, а това ще е съвсем скоро ще се успокоиш.Просто самата бременност ще те направи по - спокойна и по - голям непукист  Peace

# 427
  • София
Просто самата бременност ще те направи по - спокойна и по - голям непукист  Peace
Пожелавам го от все сърце на авторката това с беремнността и непукизма. Praynig Hug
Щото аз навремето никак не го можех и с напредването на бременността ставах все по-ревлива и депресивна. Всички ми казваха, че трябвало да ставам непукист, ама аз ей на - наопаки!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 428
Ти пък що , бе Морги ? Rolling Eyes
Нали си бяхте заедно с БНД по това време ?

# 429
  • София
Мииии, точно тогава БНД скъса яко синджира и се пусна по сайтове за запознанства и мацки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Щото един вид още малко да си поживеел и да видел какво има по света, че после нямало повече  #Silly #Silly #Silly И изведнъж вече насред бременеенето се сети, че не бил готов да става баща и се чудел какво точно да прави. Пък после уж го е измислил, ама нека се родяло детето, пък пак ще го мисли...И това всичкото не му пречеше да се запива като свинка навън и да се прибира след-ден два  #Crazy #Crazy #Crazy
И през цялото време варираше в двете крайности на възторг или незаинтересованост. А това за мен беше супер депресиращо понеже нямах никаква подкрепа и сигурност за нищо. Един ден тича да прави всичко за мен и бла бла..а на другия се е издухал след поредния смс..ааа, забравила съм повечето неща вече, ама беше гадно  Sad

# 430
Ясно ... Sad

# 431
Уффф, какви неща имало (Моргана)  Tired Знаешли, че мойто БНД има подобни изпълнения  Grinning Понякога наистина се питам, дали тайно от мен няма други деца  Joy

Сама, силна прегръдка и от мен  Hug Тук сред нас определено не си сама  Wink Всичко ще е на ред  Peace

# 432
Благодаря ви на всички още веднъж.След един телефонен разговор вчера смея да кажа че изтрезнях. Не само че разбрах че не мога да разчитам на този човек, а и оправданията му вече ме вбесиха.Видях че детето го няма никъде в неговите мисли.Е това вече не мога да простя.

# 433
Съмнявам се, че ще го има детето.
Теб ще те има, но детето никога не е съществувало в неговите мисли и ако се появи, то ще бъде само чрез теб.
Много бовно и мъчително се развиват нещата при вас.

# 434
Много бовно и мъчително се развиват нещата при вас.

Те изобщо не се развиват . Naughty
Тя си живее с някакви илюзии и напразни надежди ... Sad
Той изобщо не я включва в плановете си за бъдещето ! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт