Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Иначе аз бих искала да го гледам Енгин в ролята на бохем, човек който се наслаждава максимално от живота. Искам героят му да е ведър, усмихнат, закачлив, непринуден,  отворен,  богат( малко за ранообразие) Човек който знае как да загребва с пълни шепи и дас се наслаждава на живота.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Просто Енгин е великолепен в драмата, но много ми харесва в последните серии, когато е спокоен ведър и усмихнат Керим. Първа серия, преди изнасилването - годежа, плажа, срещата с приятели, всичко беше толкова свежо и непринудено, Керим беше толкова усмихнат и закачлив, искам да го гледам в подобна роля, и ако може за по-дълго от един епизод.  Mr. Green

# 586
Също искам героят му да изживее една огнена и много страстна любов с някоя мадама, но нека този път любовта бъде споделена, дори и да е забранена или да има някакви пречки. (може би нещо като любовта на Бихтер и Бехлюл) . Просто досегфа и в Облака и в КБФ(в началото) любовта му беше несподелена.

# 587
Супер новина Peace Grinning Heart Eyes

За първи път се запознах с Джансу във филма Горчива любов- сладката Оя, гледах я и в Езел-само суперлативи от мен- много я харесвам Peace
Чудесна двойка ще са с Енгин- дано да е вярна новината  Party

Не съм ви чела - връщам се Heart Eyes

Скрит текст:
"ACI ASK"   Горчива любов

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 00:43 от Lilims

# 588
Джансу според мен е добър избор.Тя има силно присъствие и може определено да се целува. smile3521 Само се надявам да намалят количеството червено червило.
Вале,незнам дали ги подслушват,но ако не,си е груба грешка да ги настаняват заедно преди делото,за да имат време да се наговарят.

Аз лично много се надявам да са взели идеята на Фантазия за анулиране на проблема със съседите.Хем бързо,хем ефектно. Peace

# 589
Цитат
П.п.Харесва ми Джансу Дере-Енгин спокойно ще я прегръща без да се прегъва на две LaughingМайтапя се-в никакъв случай не искам да обидя Берен на височина-за мен тя е доста висока,щото аз съм 1,58 Laughing

Джансу наистина е висока дама -1,78
И доколкото знам е модел и една от любимките на Карл Лагерфелд

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1% … ;tx=111&ty=56

# 590
Освен това Джансу няма проблеми и с по-ниски партньори в интимните сцени.Обаче тя може и много добре да плаче.Дано не и се налага често в новия проект.

# 591
Джоли,личи си,че е висока-почти колкото Кенан Им. Peace

# 592
да ви питам този четвъртък последна серия ли ще е

# 593

предпоследна

# 594

Надяваме се да е предпоследна.

# 595
Освен това Джансу няма проблеми и с по-ниски партньори в интимните сцени.Обаче тя може и много добре да плаче.Дано не и се налага често в новия проект.
Даже по добре от Берен плаче. Peace

# 596

Детелинка  Hug Кенан е даже над 1,90, но тя се качваше на доста високи токчета и винаги изглеждаха почти еднакви. С Енгин ще са точни на височина.  Hug

# 597

Детелинка  Hug Кенан е доста над 1,90, но тя се качваше на доста високи токчета и винаги изглеждаха почти еднакви. С Енгин ще са точни на височина.  Hug

Знам,Зори,гледах Езел PeaceДобре ще си паснат-Енгин е близо 1,90,а тя почти 1,80-тамам за целувки Heart Eyes

# 598
Керим кима в знак на съгласие от подписа ми Joy Joy Joy

# 599
  • В Града на липите
Керим кима в знак на съгласие от подписа ми Joy Joy Joy

По-скоро ни гледа сеира.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт