Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • В Града на липите

Като, го гледам на тази снимка Керим, май е решил солидарно да кара бременността с Фатмагюл. Надявам се да не бъде толкова солидарен до 9-тия месец, че ще заприлича на около ханша.

daizy_g, много добре помня. Не знам как не се е изтъркал тоя момент на харда ми от превъртане.

# 661
  • София
Скрит текст:

Като, го гледам на тази снимка Керим, май е решил солидарно да кара бременността с Фатмагюл.
Ето и защо не падна халата на Керим в Ава.А ние в к`ви филми се вкарахме. Laughing

# 662
  • Разград
Engin Akyurek Universal Fans Club
Arkadaşlar Sevgili arkadaşımız Çetin Sibel bizlerle aylarca gündemimizde kalan Siyaset Dergisi Ödül töreni ile ilgili bir bilgi paylaşmış, biz de bu bilgiyi sizlerle paylaşalım istedik. Yorumu sizlere bırakıyoruz.

Çetin Sibel
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. İşten geldim yorgun yorgun ödül törenine gittim. Hepimizin moralini düzeltmek için. Ödül alan tüm siyasilerden sanatçılara kadar herkes ordaydı. Hande Yener, Sinan Akçil, Demet&Okan, Volkan Konak, Emel Sayın, Orhan Gencebay v.s. Ancak saat 22.00 a kadar bekledim Yılın En iyi oyuncu ödülünü 130 küsür bin oyla en yakın rakibine 30 bin oy fark atarak hakeden oyuncumuz Engin Akyürek gelmedi. Geleceğini bilsem sabaha kadar bekleyeceğim ancak bilen yok. Nihayet ödül alanlar listesine ulaştım. Listede Yılın En İyi Erkek TV oyuncusu katagorisi yok. Sinir oldum tabiki muhatap aradım nafie. En sonunda dayanamayıp Metin Özülkü Beye (Siyaset dergisinde yazı yazıyor kendisi) durumu izah ettim nerdeyse 6-7 ay oylama oldu ve bu kadar oy aldı. Neden listeden bu katagori çıkarılmış. Kendisinin müzik yönüyle takip ettiğini, belki kendisi gelmek istememiştir dedi. Müsait olmayıp ödülünü almaya gelememesi ayrı bir konu , ödül verilmemesi ayrı bir konu dedim. Hem ona hem onun için oy veren ...... binlerce kişiye bize saygısızlık dedim. Çok üzüldü, nedenini mutlaka öğreneceğini ve bir şekilde duyuracaklarını söyledi. Size mutlu haberler vermek isterdim üzgünüm.

# 663
Мили , момичета, напускам ви за да ми пее Енгин на ухо, да ми казва онова ор"азмено альо, да ми прошепва благодаря и да прави други разни негови си неща.
Лека нощ!    love001  love001  love001
Сигурно след това ще ми е много сплотено семейството.  newsm78 newsm78 newsm78

# 664
  • София

Beren in the concert of @kenandogulu . Other lady is Kenan's mother !

И аз ще лягам, сладки сънища! Hug

# 665
Скрит текст:

Като, го гледам на тази снимка Керим, май е решил солидарно да кара бременността с Фатмагюл.
Ето и защо не падна халата на Керим в Ава.А ние в к`ви филми се вкарахме. Laughing

Значи аз много се обърках вече  Shocked...Енгин носи доста вталени блузки последната серия и не съм забелязала чак такова коремче  newsm78 newsm78...а потника от 78 серия беше адски прилепнал, беше си тамам...та сега тая снимка ме хвърли в музиката- явно аз нещо съм се объркала...но при всички положения Енгин свали доста кг за сватбата на Керим и Фатма. Ако върнете назад ще видите разликата.

# 666
Ох, момичета уморихте ме от смях докато ви изчета - пак за размери сте говорели, ама без мен, това е и моя тръпка Embarassed
Тази Джансел много красива и добре ще си паснат с Енгин -  тя и с другия ми любим актьор Халит е в синхронна спойка.
В този клип от сним. площадка много прелестен и пак как си мята косата и показва  с жест, че е с дрехите от филма и не може да се снима - уфффффф отиде ми пак съня.
А Енгин и представа си няма как ми влияе на семейството и на мен...мен само ме възвесява, а мъжа ми го вбесява Joy

Керим не е бременен, просто е с микрофонна техника на корема.

А тази Берен  и със  свекито проходи на концерти.. сериозна работата. Зетя наистина я отмъкна. Confused

# 667
  • Разград

# 668
Връщам се специално да поздравя Добри, който е на балкона.
Добри,   wavey wavey wavey  Радвам се ,че си застанал до мене на балкона.

Миленче, Добри е тук.

# 669
Добро утро и лека нощ от мен. Опитах се да ви настигна, ама вие сте изписали света, докато аз разчиствам тръстиката.
Цитат
Керим не е бременен, просто е с микрофонна техника на корема.
Изабела е бременна  Joy Помните ли го това?  Mr. Green

# 670
Лека нощ и от мен! Приятни сънища и до след 8 часа

# 671
  • София

Mr. Greenофертата е стра'Отна само датите не ме устройват  Mr. Green
к'ъв размер ПО ТОЧНО се обсаждали  Mr. Green та съм пропуснала еееееее ама най важното   Banghead
в коя друга тема де ни плюят ?що? щот обичаме Кери ли ?ооооооооо бих им казала
Скрит текст:

П.П. пак да се извиня , че ви "прочетох недоизчетох "на зиг заг , но sorry ангажименти колкото щеш ,веднъж да почна работа та да се вида със свободно време  hahaha- прегръдки  Hug!

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 01:43 от ФАТМАГЮЛ

# 672
  • Разград

# 673
  • Пловдив

(78 еп)

Каква е вината на Фатмагюл 78 серия на български. Превод от английски: bebo_sn, colorblind, riviera. Приятно гледане.

# 674
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=ZPB30LQv_YA&feature=share

Fatmagül'ün Suçu Ne - Day of trial. Показва ни дните на двата процеса. Дойде времето на истината.

Общи условия

Активация на акаунт