Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
[сериозно за символа- не е ли малката плетена китка сещате се, използваха я във сериала, за да ни покажат прекрасните пръсти на Енгин...

Мила Спиритче,
Веднага знаеш ка да приковеш интереса ми. Китката си е символа на Керим - за това не се и замислям.

Агентката, прочетох писмото. От него става ясно, че лично за мен е само последното изречение. И то не е много лично, а ще трябва да го споделям с другите. Все пак му благодари Докато Фатма е бременна, ще го мислим.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 13:36 от fantasya

# 436
Демон,специален поздрав за теб! Да си го изгледаш от-до и много внимателно следи текста! Naughty

Благодаря ти  008,
Опитах  да гледам ,но не ми е стил музика ,който слушам и неуспях Peace
Ето поздрав и за теб

# 437
Изгледах серията с превод и ми хареса още повече. Обаче започвам да се съмнявам ,че на Мука изобщо ще и дойде акъла и ще се кротне.По скоро Рахми ще си се кротне както до сега и ще си търпи това торнадо около себе си

Другото  интересно за мен беше разговора между Селим и Ердоан. Тук  виждам донякъде осъзнаване и примирение с нещата.Осъзнаване  какво са причинили на себе си и на семействата си с тази постъпка и със стремежа си да се измъкнат.Примирението със съдбата и осъзнаването какво ги очаква.Даже в думите на Ердоан-"Вече щеше да е минало година и половина от присъдата" усетих и капчица облекчение и съжаление че всичко това не е приключило по рано преди да пострадат толкова хора и да се съсипят толкова съдби

Благодаря на преводачите за удоволствието  bouquet Hug

# 438
DAMON, за първи път да се уцелим с тебе в нещо ...  :, ще се чувствам и аз поздравена, надявам се не възразяваш  Peace

# 439
DAMON, за първи път да се уцелим с тебе в нещо ...  :, ще се чувствам и аз поздравена, надявам се не възразяваш  Peace

Дамон, и аз ти благодаря. Чудех се защо те обичам, а то било заради музиката, която слушаш.

Момичета, чао за сега. Не мога да се откъсна........

# 440
Дамон,с музиката уцели! Сега ако започнеш и с коментарите да влезеш в час и ще се разберем!  Peace

# 441
Здравейте Simple Smile

и аз изгледах серията с превод и да си кажа - много ми хареса Simple Smile. Само малко съжалявам, че не показаха повече от няколко целувки, но... здраве да е Simple Smile. Надявам се в следващата да дадат доста ретроспекции, за да видим какво става. Не ми е ясно едно само - докога ще й се разминава на Мукадес??? Досега на всички им се случи по нещо, а само тя "плува като мазно петно"  #2gunfire
Искам наказание за всички мизерии, които сътвори...
А разговора между Селим и Ердоан - чак сега осъзнах колко хора са умрели и то по жесток начин - Вурал (който ми беше много симпатичен), Шемси, Леман, Туранер, Мустафа, майката и бащата на Мустафа. Две цели семейства са това  Confused...

И аз мисля, че стария символ на ФГ е малката плетена китка, която Керим пазеше... Но каква ли ще е новата  Thinking

А за другата тема - спрях да влизам там, защото ще ме засърбят пръстите да напиша какво мисля за хората, които обиждат  Rage

# 442
  • софия
не мога да киризя - с кво ни поздрави Дамончето?

п.п. аааа ок!
Малчева, Фентъзи  - мерси Hug

# 443
С една песен на Адел! Peace

# 444

Ето с това:

Adele - Rolling In The Deep

http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=player_embedded#!

# 445
  • София
Тая ми е любимата песен на Адел,така че и мен ме нацели  Mr. Green.Горкият/горката,сега без да иска ни достави удоволствие,не знам как ще го преглътне Laughing.

Момичета,вие сте за завиждане, много интересна лична поща имате! Crazy

Символът на Фг е колието,няма какво друго да е.

# 446
  • Стара Загора
Привет момичета мили Hug Hug Hug!Много сте забавни.Снощи изобщо не съм гледала канал D,но така живописно описвахте церемонията"Златна пеперуда/калинка" Grinning Grinning Grinning,че все едно си гледах тв-то-всичко сте обсъдили.За другата тема и глупостите,които пишат там и аз четох-първо се ядосвах,после реших да не се връзвам,кой каквото ще да говори ние си знаем кой е номер 1-ЕНГИН АКЮРЕК -показател за това са всички награди и първи места,които печели в толкова класации от началото на годината.
За трейлъра -нищо ново и неочаквано,все едно повтарят кадрите от делото миналия юни,даже Фатмагюл мисля е със същата синя рокличка.Силно се надявам с тази ретроспекция да ми върнат емоцията,която малко избледня с последните епизоди Sad.
Малчева Hug,мн.ми хареса писмото от Керим,а да те питам снощи с тия двамата в саята мен не ми ли видя накъде джанъм Embarassed?И ти хубаво поздрави Дамон,ами нас кога?Айде чакам си парчето  Hug    love001!
А ето това е от мен за вас с мн.обич  love001  love001  love001

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 14:01 от borovinka123

# 447
Ако символа досега е било цветенцето сега Фати може да е оплела бебешки чорапчета.

# 448
Айде и от мен нещо, което напоследък се улавям, че често слушам и ми харесва

За тези, които не могат да видят, това е сръбската песен на Евровизия - Zeljko Joksimovic - Nije ljubav stvar

А, дали някой знае какъв е отзвука днес в турското пространство за снощните награди?

# 449
  • Пловдив

Engin Akyürek & FSN Final Yemegi - Super Starlife 19.6.2011

В този клип от дейлито - партито по случай завършването на 1 сезон - в 3,19 м..

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 14:09 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт