Звездни дразнители

• 38 894
  • 454
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не мога да разбера, защо правите разбор на темата. Тази тема е създадена, всеки да си сподели кой го дразни от "звездите" и кой не. А не някой да назидава друг, за това че пише тук.

Да не е спам, пак ще посоча Кийра Найтли. Скоро я гледах в един филм... изключително неприятна ми е.

# 436
Мен пък ме дразнят доста хора, най - вече тези с връзки в телевизията, както и некадърници като глупавия и грозен Андрей, бавноразвиващата се Ирина Сарачинова, която е любовница на трътлестия Иванчо...  Simple Smile
Чакайте да се сетя други...., а също и онази инфантилната на Иван Ласкин от Денсинг Старс. Grinning
А за да не се дразня, не гледам БГ ТВ!!  Heart Eyes
И също Къртицата е уникална идиотщина, някаква Рут Колева дето не ме вълнува изобщо ще ме занимават с гаджетата и.. hahaha
БГ Бози+Турски сериали =  #2gunfire

# 437
Дразнят ме всички онези, които си плащат, за да гостуват в едни и същи предавания, и ни се натрапват като звезди.  Rolling Eyes

# 438
Дразни ме Николета защото е препечена на тостер тъпа..к
и Азис той пък ми е дразнещ с постоянното си нагримирано мазно изрусено лице Sick Sick Sick
когато е нормален ми е ок
Всички от талавизора които не ме кефят ги цъкам каналите Wink

# 439
Връзкарите са класика.
Мен ме вбесява как всяка ТВ си кани "героите" от нейните продукции (било то сериали, новини, риалитита) за гости. Всеки един: голям или незначителен, хоп - под ножа прожектора! До - от-кат! И ревниво ги пази в кошарката си  animal085 - като оръдие срещу конкуренцията.

Какво тук значи някаква си личност? ...
Всичко е пари. Затова и никой директор на медия няма да прокуди дразнител, ако ще да е г*з номер 1 в тази тема.

# 440
  • Sunshine state
Много ме дразни Петя Дикова отдавна.Сега ми стана още по-дразнеща с новото си предаване.Тя едвам срича,а сега и предаване й връчиха. ooooh! Изключително изкуствено поведение пред камера има щерката на Диков. На всички ни е ясно,че само заради татко й й дават такова поле на изява. Rolling Eyes

# 441
  • някъде
В пълен шок съм-кой даде цяло предаване на кака ви Лара!!!Ужасно дразнеща,насила нахилена и простовата женица.

# 442
Ива Екимова - като я видя и сменям канала. Все по-банална ми става.

# 443
В пълен шок съм-кой даде цяло предаване на кака ви Лара!!!Ужасно дразнеща,насила нахилена и простовата женица.
Е, как кой? Бареков, естествено

# 444
  • Sofia
И бившия и съпруг вече е в тази телевизия

# 445
  • софия
Ива Екимова  и Люба Кулезич.  Sick

# 446
Ива Екимова - като я видя и сменям канала. Все по-банална ми става.

Тази не съм я засичала скоро....
 Страшно ми е неприятна Люба Кулезич, като я видя и сменям канала. Съпругите от ТВ7 също не ги харесвам - осовено Савова, много насериозно се взе тая жена....Калканджиева е по-добре като присъствие.
И за да не е само негативно мнение - много ми е симпатична Милица Гладнишка.

# 447
  • София

А пък аз не мога да си обясня кой даде на Краси Радков и някакъв друг цял час в петък вечер?!?!

# 448
  • София

А пък аз не мога да си обясня кой даде на Краси Радков и някакъв друг цял час в петък вечер?!?!
+1, а също и кой каза на Венета Харизанова, че става за актьорски импровизации  ooooh!

# 449
  • Пловдив

+1, а също и кой каза на Венета Харизанова, че става за актьорски импровизации  ooooh!

+ още 1 Peace ...че и в прайм тайма да се намърдат с подобни простотии ooooh! Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт