Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 757
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ето комбинираната статистика за София http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/s … EL_matematika.PDF

# 136
  • София
Статистиката е на сайта на РИО. Peace

Хм, появи се шестица по БЕЛ в София  Thinking

# 137

още на 6 юни - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1408169

# 138

[/quote]

Браво на Нова, на журналистката и на Бясна мама   bouquet   bouquet  bouquet
Леле как си плаче за оставка Дамянова, особено след наглата лъжа в ефир по БНР  Twisted Evil
Тази сутрин - ни статистика, ни формула (аз все чакам да я напишат черно на бяло, след като толкова дълго я отричаха  Tired) ...
[/quote]

newsm10

Забелязала съм, че при тези управници има особен страх да се пишат нещата черно на бяло, за да не блеснат лъжите им и некомпетентността им. За жалост почти бях сигурна, че няма да видим скоро статистика, може би след като се запишат децата по училищата... и тогава вече ще имат по важни лъжи за замазване или пък ще са по почивки.

Да попитам, някой от вас дали е звънял в училищата на децата да попита защо не изнасят и там резултатите?

# 139
  • София

Кармела, нормално е, на изпитите няма такава, но мисля, че първенецът от националния кръг на олимпиадата по БЕЛ е момиче от софийско училище. Тоест шестицата е служебна. Както през 2009 нямаше 6 по математика, но едно форумско дете имаше - на същия принцип. Peace
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … rane_nac-krag.pdf

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 08:55 от eine in Rente gegangene Nixe

# 140
 За да се запиша да ви следя, да кажа какво прочетох в reduta.bg
След произнасянето на присъдата от съда  тия дни Калина Илиева била чута да казва- " По-добре 3г условно, отколкото 4 редовно" Laughing Laughing Laughing Laughing

# 141
  • София

Понеже липсва в нашия форумски файл. Имаме си 72 шестици по МАТ, но най-високата оценка по БЕЛ е 99.5 точки, два броя, поне при мен, а в съчетание със 100 т. по МАТ са две, но с 99 точки. Аз ли съм си замазала нещо файла?

Сега ми се изясни, благодаря Русалка   bouquet, съвсем забравих олимпиадите  ooooh!

П.С. Повдигнах въпрос не за друго, а защото разминаване в такава информация ме накара да се усъмня, че нашият файл е пълен  Simple Smile

# 142
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Моля, да дадете и файл със комбинираната статистика за 2011 за София, че съм на работа и нямам справочника пред мен  Embarassed Много ви благодаря!!!

# 143
Здравейте мами, най-накрая инфо. Незнам тези хора как ще правят класиранията, резултатите сигурно ще ги пуснат на 26.06, но 2013!!! newsm78

# 144
Браво на Нова, на журналистката и на Бясна мама   bouquet   bouquet  bouquet

Доколкото видях от репортажа е Рада Богданова (репортера от Нова). Това момиче за една година страшно много се разви като журналист. Срещала съм я два-три пъти и първия път, преди една година, отразяваше първото класиране в детските градини в София. Плаха, неподготвена. От БТВ беше Виктория Петрова, която беше като фурия и учудващо бързо беше влязла в час по отношение на детайлите. Разликата беше фрапираща.

Тогава реших че Нова нарочно са изпратили неопитен човек, защото темата не ги интересува. Тази година момичето беше съвсем друга категория на първото класиране за детските градини. Беше много добре подготвена и от миналогодишната плахост нямаше и следа. Заби първия и най-болезнен въпрос. Провокира лавина от въпроси, които бяха точно в целта и накрая зам. кмета по образованието се измъкна като мокра връв от мероприятието. Много се радвам за нея и напредъка, който е постигнала. Просто е невероятен.

# 145
  • Пловдив
Вместо запис , да питам кога ще ви дават удостоверения ,бележници предвиждате ли подаръци на класната , учебниците кога ще връщат ?Моя син до последно си ги изпитват , но вчера ми каза че в четвъртък връщат учебниците , в петък дават удостоверенията. Подарък за класната не са казали ,ама то с това момичетата се занимават ако искат пари ще дадем.

# 146
  • Варна
Ето комбинираната статистика за София в екселски файл. Въвеждате сбор от оценките в К1 и може да смятате относителна позиция общо, при момчета и момичета. http://dox.bg/files/dw?a=5962aaba3d. Ако някой пусне същата статистика за миналата година ще добавя и относителна позиция за 2011 г.

Тествах с няколко примера, за да видя дали има разминаване с файла от RobotIT - има до 2-3 бр, смятам, че е нормално.

# 147

Понеже липсва в нашия форумски файл. Имаме си 72 шестици по МАТ, но най-високата оценка по БЕЛ е 99.5 точки, два броя, поне при мен, а в съчетание със 100 т. по МАТ са две, но с 99 точки. Аз ли съм си замазала нещо файла?

Сега ми се изясни, благодаря Русалка   bouquet, съвсем забравих олимпиадите  ooooh!

П.С. Повдигнах въпрос не за друго, а защото разминаване в такава информация ме накара да се усъмня, че нашият файл е пълен  Simple Smile

Да, във файла е така. Може би в тези номера, които са без оценки се крие някъде тази 6-ца (за която се говори и в статията), защото не мисля, че в тази статистика са 6-ците от олимпиади, а ако е така тогава къде са 6-ците от олимпиадите по математика?

# 148
Къде можем да проверим миналата година със същата относителна позиция в коя гимназия е можело да бъде прието детето?

# 149
Ето комбинираната статистика за София в екселски файл. Въвеждате сбор от оценките в К1 и може да смятате относителна позиция общо, при момчета и момичета. http://dox.bg/files/dw?a=5962aaba3d. Ако някой пусне същата статистика за миналата година ще добавя и относителна позиция за 2011 г.

Тествах с няколко примера, за да видя дали има разминаване с файла от RobotIT - има до 2-3 бр, смятам, че е нормално.

Супер, сега разбрах със сигурност къде се намираме в цялата тази статистика - нашето момиче е 538 по ред - дали имаме шансове за езикова при положение че местата за момичета там са 520.

Общи условия

Активация на акаунт