Топола скайс?

• 54 567
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте! Ние вече пети ден сме в Топола Скайс.

Ще започна от положителните неща - при платен апартамент с изгллед "басейн" ни дадоха с изглед пълно море т.е. и хола, и спалнята гледат към морето! Гледката е прекрасна, наистина!  Heart Eyes
Условията в помщенията са също много добри. Единствената ми забележка е за банята, в която се събира от ваната вода /явно не са запълнени със силикон фугите/.
Всеки ден минават камериерки и сменят по желание кърпите.
Басейните са прекрасни. Особено този с джакузито  Laughing
Има и много добър wi-fi  Peace

Това, от което сме най-недоволни, е храната - изключително еднообразна и невкусна!  Naughty
Кафето е отвратително - инка или нещо подобно  Sick Към алкохола в ресторанта също има какво да се желае! Леко съмнително ми се видя нещо подобно на ракия с надпис "спиртно питие"  Rolling Eyes Коктейлите на бара на басейна стават  Peace
Плодовете са такива, че да ти се отще да посегнеш към тях  Sick
Следобедните закусни са някакви полу-умрели соленки и готови сладкиши. Няма пица или нещо подобно....

На 1 юли, когато имаше небивал наплив от новодошли гости, не се бяха сетили на обяд да отворят ресторанта на втория етаж и хората нямаше къде да седнат! Добре, че след това се сетиха и оттогава насам са отворени и двата.

Другото, което ме потресе е че хотелът е пълен на 98% с румънци! Очаквах румънци, но чак толкова -не. Ходят на стада и  болшинството от тях са доста невъзпитани и шумни. Никъде по другите хотели например не съм виждала такова масово скачане в басейните - независимо дали става въпрос за дете или за 100-килограмови мъже - всичко скача като лудо без да помисли дали няма да строши врата на някой, който е в басейна  Close И всичко това под благосклонния поглед на "спасител"  ooooh!

Иначе шезлонги на басейните има достатъчно, макар и тук да се "запазват" с хавлии  Laughing

Анимация почти няма т.е. клони към нула  Laughing Има разни младежи, които се опитват да направят нещо, но общо взето не им се получава....  Tired
С две думи - и сравнение не може да става с миналогодишния ни хотел - Серените Бей - нито като храна, нито като анимация!

Като цяло не го прпепоръчвам и аз лично не бих повторила Топола Скайс.

Ако някой има въпроси - ще се радвам да мога да отговоря  Hug

# 316
Благодарим ти mijjjkа за инфото   bouquet - все пак си на почивка, а отделяш време да споделиш впечатленията си, които са доста ценни за тези като нас, дето все още се чудят къде да отидат.
Мен все пак ме интересува ветровито ли е? Басейните топли ли са? А морската вода как е? Спа - то добре ли е? Благодаря още веднъж!

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 06:43 от doretoo

# 317
  • София
За нищо, мила  Hug
Ветровито е, не мога да кажа, че не е. Вчера беше и студено и изобщо не ставаше за плаж.
Днес е също ветровито, но е слънчево и пиша от басейна  Hug
Басейните са разкош! Особено Инфинити-то  Heart Eyes

# 318
  • София
И аз в момента пиша от басейна на Топола. Тук  сме за втора поредна година и мога да кажа, че сме  още по-доволни от миналата. Не е навалицa, басейните са прилично топли, двата ресторанта вече са с тераси, а мисля, че и плажа са разширили.

# 319
  • София
Съгласна съм със Шоко! Басейните са един път! И всичко друго е супер!
С изключение само на храната и на анимицията....

# 320
Съгласна съм със Шоко! Басейните са един път! И всичко друго е супер!
С изключение само на храната и на анимицията....
И храната и анимацията явно ще си им останат слабо място.Жалко е че не правят нищо по въпроса за този чудесен хотел.

# 321
  • Варна
Благодаря за споделените мнения, много се надявах да има положителни такива Hug. Ние сме там от 20-ти, почти не остана. Храната ще я преживея някакси, не съм от претенциозните като цяло, важното е да има поне какво да се хапва, ама това за кафето хич не ми хареса Sad Няма ли еспресо там някакво нормално, пък било то и платено? Или да си взимам машината с капсулите от нас  Grinning Също така ме интересува плажът как е, с кола ли само можем да стигнем до него или техния транспорт е добре уреден? Иска ми се да не киснем само на басейните. И в апартаментите, освен голяма спалня, какво друго легло има. В смисъл дали да си носим сгъваемата кошара за дъщеря ни или си има голямо легло?

# 322
  • София
Смайл, има организиран транспорт до плажа. Графикът е поставен до Рецепцията -  ще го видиш  Hug
Общо взето е на на всеки кръгъл час от хотела, от плажа на +15 мин  Hug
Уредено е това, не се притеснявай  Peace
За храната - гладни не сме останали!  Peace
За кафето - направо ти казвам -зле е! По-скоро бих те посъветвала да помислиш за нес-кафе, тъй като има ел.кани в апартаментите  Peace

# 323
  • Варна
Благодаря ти за бързия отговор HugА какво друго като оборудване и съдове има (ако има такива, де)? А относно кафето - май наистина ще замъкна машината Долче Густо (само не ми се смейте Grinning), поне е малка, защото нескафе ужасно много мразя, а пък ако сутрин не изпия едно качествено кафе, денят няма да е хубав (това в кръга на шегата, разбира се) Simple Smile

# 324
  • София
Абсолютно те разбирам, защото и за мен хубавото кафе е и от съществено значение!  Peace
Има само хладилник и ел.кана. Нищо друго. И сешуар...
Бих те посъветвала да си вземеш машината...  Simple Smile

# 325
  • Варна
Много ти благодаря за бързите отговори  bouquet А самият плаж как е, там става ли или е прекалено малък,има ли достатъчно място и чадъри за всички плажуващи? 

# 326
  • София
Честно казано не знам ...  Rolling Eyes
Дано някой да се включи с адеквантно мнение    Hug
Единственият плаж, на който отидохме е Болата - намира се на север от Каварна ...  Grinning

# 327
Там бяхме от 24-ти до 30-ти юни.Наистина беше пълно с румънци и много дечица,но това с нищо не наруши спокойствието ни.Всичко беше много спокойно,не се чуваше никаква глъчка от никъде,но може и да сме уцелили някакъв такъв по-спокоен период с по-малък наплив от хора.Изгледът от терасата е уникален,така че горещо препоръчвам такава стая.Басейните са много хубави с чиста вода,която не беше студена.Вярно плажът е под всякаква критика,но това е място за такива като нас,които обичат морето,но не и пясъка .Храната изобщо не беше еднообразна,даже напротив.Почти всеки ден имаше приготвени по различен начин миди/голяма вкусотия бяха/,голямо разнообразие от салатки,предястия,осн.храни,десерти,а плодовете свежи,но и тук не споря,защото всеки има различен вкус ,едни обичат едно,др.друго.Е, винаги може да се каже и нещо отрицателно,угодия за толкова много хора няма.Съгласна съм за кафето,сокчетата и следобедната закуска,но ние не сме опирали до нея след обилното хранене на обяд.Всичко,което е представено като снимки в сайта изглежда точно така,нищо не е пресилено.Само един ден беше хладничко ,но използвахме деня да се разходим до нос Калиакра и до Болата.Там има плаж,но морето е направило доста поражения.Личи си,че на времето и било невероятно,но от доста години не е поддържано.

# 328
  • София
За плажа - не е нещо особено, но не е пренаселен и водата е чиста. Освен това е на завет и е спасение от неприятно силния в някои дни вятър.
Храната според мен е по-добра от миналото лято. Определено има разлика. С aнимацията обаче се изложихa.
Като цяло съм много доволнa от престоя ни.

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 23:49 от Шоко

# 329
Момичета, много полезна информация споделихте  Hug Само не разбрах, мога ли да бутам детска количка из комплекса? И все пак някой ходил ли е с бебе там? Храната не ни е проблем - не сме претенциозни, за анимацията също ми е все едно....... Предполагам, че на инфинити басейна е доста ветровито, а на този, който е между сградите не е ли завет? Иска ми се баткото да се плацика в басейна с пързалката пък ние с бебето да сме на някой шезлонг около басейна и да го наблюдаваме...Ох, голяма чуденка падна  newsm78 Ама нали искам на всички да ни е добре, пък и за първи път ще ходим някъде четиримата. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт