Топола скайс?

• 54 575
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Ресторанта беше на високо....с количката ми се струва сложно  newsm78

# 331
  • София
В сградата, където се помещава рецепцията и ресторантите /на втори и на трети етаж/ , има асансьор  Peace
В комплекса има алеи с плочки, така че няма проблем за колички  Peace
И, да, имаше колички и на басейните  Simple Smile

А относно басейните - онези, които са между сградите, по принцип би трябвало да са по на завет, но когато духаше, си духаше доста и на тях  Laughing
Принципна разлика м/у тях и Инфинити-то по отношение на вятъра не открих. По отношение на спокойствие и по-малко шум - с две ръце за Инфинити!  Peace

# 332
Имаше много семейства с бебенца.Що се отнася за вятъра,вярно подухваше си,но поне така не се усеща жегата Wink Където е пързалката е малко дълбоко,не знам детенцето колко е голямо,нашия юнак е на почти 7 години и баща му го посрещаше отдолу,за да го хване.Пожелавам спокойна почивка и дано да останете доволни.Нека всяка сутрин морето ви посреща от терасата.

# 333
А плажа как е устроен? Има ли бар, душове, тоалетна?

# 334
На нас ни препоръчаха този хотел приятели.

Някой може ли да препоръча от къде да намерим най-добрата цена? Ние сме 6 възрастни с 3 деца. Искаме да сме там три нощи. Излиза ми 89 лева на човек на ден. Силно се замислям дали ще си струва.

Искаме да си организираме нещо за веднага на северното Черноморие, не са ми познати кои места са хубави и съм доста притеснена. Писна ми да си плащам и да ми държи някой тон, или да ми вземат по 2 лева на чаша вода нищо, че съм платила 1600 лева за ол инклусив. Някакви предложения за Топола скайс или алтернатива?

Предварително благодаря.

# 335
  • Плевен
През Визит/Съни Турс/ ти излиза на 79 лв изглед басейн. Преди няколко дни получих оферта от тях за Гранд Хотел Варна. В момента там ти излиза на същата цена - 79 лв. В никой от двата не съм била. Само събирам отзиви за тях. Бях се засилила това лято да бъда на Топола, но се отказах поради многото отзиви за лошата храна там.

# 336
  • София
Ние резервирахме през януари през Визит/Съни Турс/ и ни излезе 65 лв. на човек на ден - платихме изглез "басейн", получихме "пълно" море  Grinning  Под "пълно" разбирам и двете стаи да гледат към морето, защото има вариант спалнята да е към басейна, дневната - към морето  Hug
Изобщо - от Съни Турс съм много доволна  Peace

Ето и малко снимки от мен, на който му е интересно  Simple Smile

# 337
mijjjka, благодаря за снимките!   bouquet
Толкова просторно ми се видя и на басейна, и в апартамента! Приходи ми се още повече на Топола скайс!

Ще споделиш ли нещо за плажа, до който има осигурен транспорт?

Как е устроен? Има ли бар, душове, тоалетна?

# 338
  • София
djasra, аз и преди казах - забележки към помещенията и към басейните и общите части нямам никакви /или минимални/. Сега установих, че съм пропуснала да снимам банята  Thinking Но и тя беше ОК  Peace

За плажа - не сме ходили на този, който е към хотела. Ходихме на плаж само веднъж - на Болата, до Калиакра. Честно казано, предпочитах басейните ...  Blush
Една вечер се опитахме да стигнем пеша по Екопътеката до плажа, но нещо доста стръмна ми се видя и се отказахме набързо, че беше почнало и да се стъмва ...  Joy

# 339
Лелееееее, mijjjka, ми те твойте снимки по-хубави от техните  bouquet от хотела трябва да те поощрят за това  Laughing
много благодаря! ние запазихме и в понеделник живот и здраве сме там Flutter дано останем доволни! Praynig
обещавам да разкажа после........или още до като сме там Wink

# 340
ние запазихме и в понеделник живот и здраве сме там

Би ли казала чрез кого и на каква цена кога резервира.

Ние опитваме, но по-ниско от 89 лв не мога да намеря. 82 лева е чрез Визит, но за минимум 4 нощи. Много търсено място се оказа.

# 341
ние запазихме и в понеделник живот и здраве сме там

Би ли казала чрез кого и на каква цена кога резервира.

Ние опитваме, но по-ниско от 89 лв не мога да намеря. 82 лева е чрез Визит, но за минимум 4 нощи. Много търсено място се оказа.
А директно с хотела защо не опиташ да говориш и да помолиш за изгодна оферта. Понякога дори хотелът дава по-ниска цена от агенцията.

# 342
Ние звъннахме директно на хотела и ни предложиха 120 лв. за двама възрастни+дете на 7 год.Това беше за периода от 24-ти до 30-ти юни,сега със сигурност няма да е такава цената,но нищо не ви пречи да се пробвате.Гледката от дневната беше невероятна към морето,а спалнята гледаше към басейна.Забележки към апартамента нямам

# 343
Имат свободни апартаменти, ние искахме да отидем от понеделник, но не отстъпват от цената - звънях директно там. По сайтовете също не намерих нищо по-добро, агенции също не успяха да ги склонят за по-добри цени.

В крайна сметка резервирахме в Калиакрия, което е точно до този комплекс. Сега вместо да дадем 1600 лева, даваме 600лв и имаме бюджет 1000 лева за храна. Просто ми се стори глупаво да дам тези пари за Ол Инклузив, на който всички се оплакват от храната. Дано останем доволни от Калиакрия. Днес отидохме да видим как е и ни хареса. Не знам защо едното място е така нашумяло, а другото не.

# 344
  • София
Защото другото - Калиакрия - е съвсем западнало, почти няма хора... или поне аз не видях жив човек там. Видя ми се странно - една ограда ги дели на практика... И аз бях изумена от този факт, но хора там нямаше...  Rolling Eyes
Къде ще се храните?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт