Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 56 498
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • на 90 км от морето
Мерси, момичета   bouquet И на мен ми направи впечатление, че тази година сякаш се бави да цъфне. Може би заради лошото до скоро време  newsm78
Весел ден  Hug

# 91
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
neli mar4 , направо ме побърка с тези други цветове на ахименеса! Искам ги всичкитеееее smile3514 ! Сега си давам сметка, че докато работех в службата май съм гледала червен, ама изобщо не знаех, че и това е ахименес. Обаче какви бели, розови, жълти и сини видях в този линк, дето си го дала! Ах!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Някой няма ли такива, да сподели по една шишарка?!   Praynig

# 92
  • Пловдив
Момичета, подарявам дифенбахия -в ляво на снимката. В момента е във вода, даже цъфти. Който проявява интерес - мога да пратя още снимки. Тъй като нямам кола, желаещия ще трябва да си я вземе. Доста е голяма  Simple Smile
И не на последно място- голяма красота таз куФня- и с прозорец...плаче си за цветя!
Donchevas, Хексилина красота!

Имам да показвам и три цъфнали розови кактуса, нямам сили да свалям снимки сега.

# 93
  • Бургас
аз съм с нови придобивки от вчера Grinning три сентполии

кросандра

дипладения

забравила съм да обърна снимката Sad

# 94
  • ГОре на черешата...
Денима, прекрасни са  bouquet!

Не мога да не се похваля - стеларът ми  Richard Hodgson цъфна, уникално красив е, хиляди благодарности!

И другото, което аз определям като  Sparkler, също много нежно:

# 95
  • Gone with the wind
Благодаря за милите коментари за куФнята  Heart Eyes

Малко от обещаните снимки - като гледате кухФнята  и като ми гледате китките предполагам ще се сетите кой е един от най-любимите ми цветове  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ети, стеларът е страхотен!

# 96
  • ГОре на черешата...
Кучо, ида от другия форум пак да им се любувам - просто страхотни, свършиха ми думите...ще ги сънувам, няма начин Crazy Grinning. И куФнята, и китките.
Ще заспя с усмивка, благодаря ви за тази красота Hug!

П.П. Моля, моля, не се измъквай по тънката лайсна Crossing Arms, ами пиши имената, че си водя бележки какво да поръчвам - второто, шесто, седмо, девето - казвай бърже, че не мога да заспя...

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 22:42 от mari_eta

# 97
  • на североизток от Рая
   Затаих дъх пред мушкатата на Ку4о и Мариеткаsmile3501

Откъде ги купувате? Да не са поръчка от чужбинско? Май имате еднакви като разцветки.  Simple Smile

Hug

# 98
Момичета,моля ви!!! Взеха ми съня тези красоти! Искам и аз ,моля ви!  PraynigРазкошни са!  Heart Eyes

# 99
  • Gone with the wind
Нели, май го обсъждахме - на мен почти всички мушката са ми поръчани от http://www.fuchsia.be/en. Имам 2 от баба, 2 купувани в Бг /едно сьомга, което не спира да цъфти и в момента е отрупано с цвят, , но незнайно защо не съм го снимала + едно, което Боян ми купи от Разцвет и сега почива, че месец и половина се спука да цъфти - остана с 3 листа и 5 цветеноса  Mr. Green/ и твоето, което ще ме зарадва всеки момент. Имам и тумба семенаци, сяти средата на март, та след около месец и тях ги чакам  Mr. Green
А като искате ме сръчкайте на есен, но наистина сериозно /с ритник в д-то/, че съм голяма забравана и доста несериозна Embarassed

пс - а до миналата година не харесвах мушката  Crazy

# 100
  • Бургас
И аз преди много не ги харесвах мушкатата.Свекърва ми има малко а аз ги бях уморила и известно време нямах.Тази пролет започнах да събирам.Къде от приятели,купени от поръчките и така.Обаче то с едно нали не минава и като гледам вашите съвсем се запалих Grinning

# 101
  • ГОре на черешата...
Моите съм ги купувала от тук + няколко мамини, а тези последните са ми изпратени от добри другарчета резничета, които се хванаха, пу-пу Praynig!
Да не забравя следобед да снимам едно от мама - страхотен оранжев цвят.

# 102
  • В царството на мечтите
момичета супер цветя показвате   bouquet

# 103
  • Gone with the wind
Ети, сега видях, че си питала за сортовете - утре ще прегледам кои те интересуват и ще ги напиша

# 104
  • DE
Направо се наслаждавам на цветята които показвате Hug
Обявявям мушкатото за цвете на темата. Превъзходни китки!
От мен още не така пищно

Общи условия

Активация на акаунт