Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 8

• 118 002
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Има ги. Видях ги в Била София и в Била Враца. Peace

# 676
Цена, Marilyn Monroe, помниш ли? Сигурно са горе-долу като таблетите.

# 677
Днес взех Персил за цветно на промоция 50% от Кауфланд.
Ето този:
Скрит текст:
Към момента ползвам прах Омо и течен Первол за цветно.

# 678
  • Варна
Аз пък уж нямах нужда от нищо, обаче минавайки покрай една рекламна купчинка с Тео бебе-зелен го помирисах и ... си взех. Само дето "бебето" ми е на 7 вече. Каво да очаквам - мисля да го ползвах за бельо - спално и друго?
Относно изчезването от магазините - сребърната Семана ли коментирахте? ( за комбинация с трибуквения  Mr. Green) Видях в Метро, но ми се стори строг аромат, пък и като не казвате откъде да си взема трибуквен.... Crossing Arms

# 679
Цена, Marilyn Monroe, помниш ли? Сигурно са горе-долу като таблетите.
Цената беше за 15 броя и ми се върти нещо около 11 лева и някакви стотинки (около 50 май), ама не съм сигурна и може и да те лъжа. Peace

# 680
  • София
Omo има в Карфур, големи пакети, на промо цена. И в Кауфланд, и в Хит.

Аз продължавам да се кефя на Бингото ензи макс. Изпра супер, на 40 градуса, мешана пералня, бялото остана бяло. Имаше и петна  от кръв, какао и мляко, и с тях се справи. Освен това мирише много леко.

# 681
Аз продължавам да се кефя на Бингото ензи макс. Изпра супер, на 40 градуса, мешана пералня, бялото остана бяло. Имаше и петна  от кръв, какао и мляко, и с тях се справи. Освен това мирише много леко.
И аз тук, веднага, за да подкрепя Бингото. Peace

# 682
  • Варна

Относно изчезването от магазините - сребърната Семана ли коментирахте? ( за комбинация с трибуквения  Mr. Green) Видях в Метро, но ми се стори строг аромат, пък и като не казвате откъде да си взема трибуквен.... Crossing Arms
Във Варна ОМО има само в Карфур. Онзи ден ходих, имаше само един вид и то няколко пакета. В Борн също има, разбира се Wink

# 683

Във Варна ОМО има само в Карфур. Онзи ден ходих, имаше само един вид и то няколко пакета. В Борн също има, разбира се Wink
И в Кауфланд има  Peace Само един вид е- същия като в Карфур

# 684
  • Русе
ОМО-то за бяло или за цветно го купувате? И за Бинго да питам?

# 685
Моето е такова :
Скрит текст:

Друго не съм виждала по магазините , от които пазаря  Simple Smile
Това ми е първия пакет , от скоро го ползвам

# 686
Бинго купувам отделно за бяло и отделно за цветно. Peace

# 687
  • Русе
Мерси, и аз само това ОМО съм виждала, но така и не съм го пробвала. За Бингото ясно.

# 688
  • Варна
Моето е такова :
Скрит текст:

Друго не съм виждала по магазините , от които пазаря  Simple Smile
Това ми е първия пакет , от скоро го ползвам
Доволна ли си? И в кой Кауфланд го има, че аз ходих във Възраждане и нямаше.

# 689
Аз си го бях взела от този до Мол-а , но снощи бях в този  до Лидл и имаше . Набутан на долния рафт , легнали пакетите един върху друг и почти не се вижда .
Ами доволна съм за сега- прала съм спалните комплекти и хавлии с него. И очаквах някаква силна миризма, неприятна.....а на мен толкова хубаво ми мирише  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт