Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 8

• 120 281
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Ами че те универсалните реално са си за бяло без да е изрично упоменато на опаковката.

# 511
Да така е, но и както ти сама отбеляза в БГ си настояваме изрично да ни пише на опаковката "COLOR"

Grinning

Гес, разгледай тази галерия, сигурен съм че ще си харесаш някой неща:

http://www.flickr.com/photos/daniele_lavamat

# 512
  • Пловдив
Как изглежда ДАШ който вие ползвате?Аз много харесвам течния за 18 пранета.Тубичката е синя и на нея има нарисувано едно цвете и пише ,че е с ЛЕНОР.Последния път реших да пробвам един пак ДАШ в зелена туба за повече пранета и има нарисувани цетя.Но аромата е по слаб.

# 513
Какво ти пречи да си ползваш универсалния перилен препарат само за бели дрехи?
Да, така направих, но за в бъдеще ще си купувам прахове за цветно и отделно за бяло. Универсалните... да ме прощават...

И аз съм така. Цветното да си е за цветно, бялото - за бяло.
Дори не съм си и помисляла да го карам "универсално."

# 514
Здравейте! Моля, препоръчайте ми прах за цветно. Предпочим да е от разпространените марки, че нямам наоколко магазин за паралелен внос. По ваша препоръка взех омо за бяло и останах доволна. За цветно обаче не видях така красноречива препоръка.

# 515
  • Варна
Аз съм за Корал или Ариел - течни. Това измежду Персил ( 2та вида течен за цветно), Савекс, Формил, Первол. И от Вайсе Риезе съм доволна, но е универсален, макар че при нас не се забеляза избелване на дрехи. Други не съм ползвала.

# 516
Здравейте! Моля, препоръчайте ми прах за цветно. Предпочим да е от разпространените марки, че нямам наоколко магазин за паралелен внос. По ваша препоръка взех омо за бяло и останах доволна. За цветно обаче не видях така красноречива препоръка.

Поздравления за ОМО-то, много добър избор наистина.  Wink

За цветно Tide + Lenor Scent Touch Color

Мекота и свежест, разтваря се бързо но внимавайте с дозата - ако сложите повече може да запени доста и да повреди машината.

На който съм препоръчал Tide е останал доволен и му става любимата прах.

Пишете ако решите да пробвате.

Embarassed

# 517
  • София
SNUFFX, моля за пореден път да не публикуваш толкова големи изображения. Могат да бъдат и три пъти по-малки и пак ще са ясни. Друга опция е скритият текст.

# 518
Здравейте! Моля, препоръчайте ми прах за цветно.

Ариел Колор от супермаркета.
От ДМ си взех миналата седмица 2 кг. за 6 лева, че беше на промоция. Забележки нямам, извъртях 3 перални с връхни дрешки на малкото пумпалче, което много се мърля.

# 519
Нали ти миришеше на гадно? Този мирише ли на гадно?

# 520
Купих новата партида, която е без фосфати. Не ми мирише гадно, сякаш аромата е много по-слаб от предишните партиди. Добавям омекотител Ленор сензитив към прането му, така всякаква смрад се губи. А и сравнено с Омо, супермаркетски Ариел е просто свежо ухание.
Истината е, че съм впечатлена от резултатите, без предпране и дълги програми, а детето ми е от много мърлящите се.

# 521
И сега какво ще излезе: нашите прахове - супермаркетските, официалният внос - май не са чак толкова зле, а? Така ли излиза, или е някаква случайност?

# 522
  • София
И сега какво ще излезе: нашите прахове - супермаркетските, официалният внос - май не са чак толкова зле, а? Така ли излиза, или е някаква случайност?

Аз имам впечатления само от ОМО и от него съм доволна.Преди 3 години за последно купувах Ариел и като го сравнявах с гръцкия, който по това време ползвах и въобще, ама въобще не бях доволна.

# 523

Аз съм много доволна от Персил - а, който е на нашия пазар, даже вече си купувам само от тук, преди го мъкнех от Австрия. Сега от там вземам само неща, които не се намират на нашия пазар. Peace

# 524
  • София
SNUFFX, по твоя препоръка във форума си купих Тайд преди около месец-два и съм много разочарована. Не само че не пере добре, ами в отделението на пералнята оставаха неразтворени частици, които повече ми приличаха на люспички найлон или пластмаса... Взех за цветно и за бяло в малка кутия. Няма разлика в изпирането. НЕ ПЕРЕ добре!

Общи условия

Активация на акаунт