Вляза ли в Мола и хоп, едно олюляване, потъване сякаш ще падна ,чувствам се нестабилна

Предстои ли ми важна среща или преглед при лекаря, и едно сърцебиене ,едно притеснение.
Невролога ми даде, ксанакс и флуанксол пия ги и се чувствам добре ,но пък офталмолога ми забеляза, че имам нистагъм и направи едно изследване със свещ, по какво разбра ,че трябва да направя ЯМР незнам ,за да се изключи множествена склероза.
Невролога твърди ,че няма данни за МС и да не бързаме с това изследване ,каза ми да си пия лекарствата и да го посетя след месец отново.
Баба почина преди повече от година от тумор в главата ,тя имаше същите симптоми и това най много ме плаши ,Господи, момичета повярвайте ми, страх ме е много
Детето ми се роди много недоносено много ,тревоги много притеснения много сълзи, е то детето се оправя вече бавно догонва връстниците си ,но много и настояваме с баща му ,малкия ходи и на логопед и масажи.Но всичко това ,ранно раждане прееклампсията, престоят в кувиоз 3 месеца, лошото отношение на лекари, отрази ми се зле мисля.И така
Моля Ви за съвети знам, че не сте лекари, но може да ме посъветвате пък нещо, знам ли?!
След като от тези лекарства гаденето, замайването минават, възможно ли е все пак да е МС .или нещо по-лошо?
Наистина лявата ръка и ляв крак понякога ги чувствам по-слаби, измарям се често ,задъхвам се,и трудно дишам не мога да си поема дъх

Благодаря Ви
Бъдете здрави!