Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 785
  • 705
  •   1
Отговори
# 255
Оф, още една, дето я е срам, че е българка ooooh! Т'ва, комплексите са неизлечима болест.
Ходя юни и юли по Варненските плажове ( без централния ) и не съм видяла някой да чопли семки. И до края на юли плажът е супер чист, както и водата. През август става тарапаната и осирането, но тогава се изнасяме извън града.
Хората ядат, да. И най-вече децата. Но не знаех, че е срамно да се яде. За заведения - малко е рисковано там Laughing

Авторката ще я посъветвам да си заведе гостите на Златните. Чистичко море, пясък също, заведения - бол. 1 бр. ябълка струва 5 лв. Ще се отсрами, дет се вика и повече да не повтаря с български плаж Naughty

# 256
Една случка от преди доста на брой години:
Тича хлапето между кърпите и по главите на хората, а майка му след него, вдигайки в пъти повече пясък поради мощната си структура и крещи: "Ела тука, че ти разцепим главата"  Joy

А по темата -  на плажа най-много за вода да се сетя. А и не ме привлича идеята да дъвча продукти с пясък отгоре.

# 257
Само селяните ходят по градските плажове.  Naughty
Още не са стъпили на пясъка и хукват към кръчметата наоколо. Да се чуди човек на плаж ли са отишли, или на угояване в ТКЗС-то. То не са бири, кебапчета, сладоледи и т.н., като всичко това е обилно полято с чалга и простотия. От обикаляне на капанчетата не им остава време да се топнат в морето.
Но пък на хората явно така им харесва. Все пак, нали затова са се помъкнали от другия край на България - да отседнат на аванта при брат'чеда Пешо или при стринка Минка. Няма да се охарчват за курорти, я.
А някои чак от чужбина са се помъкнали, че много им липсва родното блато. Така де, какво да правят по чужбинските плажове - нито капанчета, нито чалга, нито с кого да си поклюкариш по адрес на околните. А и на околните пък хич не им пука какво си мисли за тях наша Пенка. Мъкааа...
(Офисна, бих казала, ама това е въпрос на друга тема.)

# 258
  • Galaxy 13197853088
В действителност не знаеш кое ядене ще ти е последно ...

# 259
Тази Сийка, тази Сийка. Изумявам се от нея! Тц.
Къде да отида, бре джанъм на плаж?! На пустите, неохранявани плажове ли?
Първо на първо на градския плаж има хора, много хора, а това е от първостепенна важност за присъствието там! Ако става нещо, пред очите на хората да става! Или поне да има очи да видят! Чий да го дирим на безлюдните плажове? Най-много да го намерим на Пешо из дюните. На градските- хем спасители, хем, народ, хем капанчета, а като забиеш пича от съседната хавлия, има от къде една бира и едно сладоледче /на клечка то се знае/ да те почерпи.

500 лева за една седмица море /по подфорум На път/ не се дават за да се скриеш от чужди очи!

# 260
  • Sunshine state
Оф, още една, дето я е срам, че е българка ooooh! Т'ва, комплексите са неизлечима болест.

Авторката ще я посъветвам да си заведе гостите на Златните. Чистичко море, пясък също, заведения - бол. 1 бр. ябълка струва 5 лв. Ще се отсрами, дет се вика и повече да не повтаря с български плаж Naughty
newsm62 Правилно.
След като те е срам,води ги по скъпите курорти с ограничен достъп до плажа.Аз само се чудя те какъв ще го дирят тук при селянията,а не идат някъде на по-цивилизовано? Wink

# 261
  • bulgaria
Българина си носи храна, защото в повечето случаи е с ограничени възможности и намазаната вкъщи филийка е много по евтина и сигурна от геврека за 3 лева. Относно кочината след ядене- въпрос на възпитание е. Има и от двата вида- културни и простаци.

# 262
  • Ямбол
Може би когато българинът собственик на капана се научи да си съхранява храната както трябва и да си мие ръцете след като си е избърсал задника/държал оная работа, тогава другият българин ще се престраши да консумира там.
Цената също не е без значение. Има други места, където да си пръснеш парите, без да плащаш 500%надценка.
Тази тема ми напомня на онази с храненето на работното място. Селско ли беше да си носиш домашна храна в офиса?

Аз все още не мога да разбера защо кроасанът и солетите са по-приемливо ядене пред домата?

# 263
Що всеки втори не обичал да яде на плажа, защото не искал да поглъща пясък? Не схванах само, нарочно ли си ръсете пясък по храната?

# 264
Кочината не е само от българи. Идеше ми да удуша една германка - шопар на "Св.Св. Константин и Елена" ( бившата "Дружба") , след като изяде 5-6 праскови, които преди това обели на купчинка на пясъка и затисна обелките с костилките. Събра си багажа и замина всичко така Close Чужденците, които не са ол инклузив, също набиват по цял ден на плажа. В което аз не виждам нищо лошо, ако след това си изхвърлиш боклука в коша.

# 265
Мъкааа...
(Офисна, бих казала, ама това е въпрос на друга тема.)

smile3520 Шшшшт, не разваляй хубавата тема!

Може би когато българинът собственик на капана се научи да си съхранява храната както трябва и да си мие ръцете след като си е избърсал задника/държал оная работа, тогава другият българин ще се престраши да консумира там.
Цената също не е без значение. Има други места, където да си пръснеш парите, без да плащаш 500%надценка.
Тази тема ми напомня на онази с храненето на работното място. Селско ли беше да си носиш домашна храна в офиса?

Аз все още не мога да разбера защо кроасанът и солетите са по-приемливо ядене пред домата?

Peace Упс, докато си формулирам мисълта, Лиляна го направила вместо мен... три лева за десет рибки, пържени в кофти мазнина и без ясен произход не са ми опция, определено. Нито пък банан за два лева. Ха мерси.

# 266
  • София
Що всеки втори не обичал да яде на плажа, защото не искал да поглъща пясък? Не схванах само, нарочно ли си ръсете пясък по храната?
тц, не е нарочно, ама не ми остава чиста храната какво да правя Simple Smile ти проблем с неядящите на плажа ли имаш Simple Smile

# 267
  • Бургас
и аз ходя на градския плаж. не съм видяла някой нито да люпи семки, нито да вади буркани. на плажа бих взела за детето банан или кроасан,сладолед в кофичка с лъжичка, бира  Grinning  нещо,което не пипаш директно . не заради пясъка, а заради лайняната вода  Sick но мъкненето на сумати плодове и прочее не го разбирам. поне когато става въпрос за плаж, а не за пикник на плажа. не виждам, обаче, защо да не е непричлично да ям сладолед на някоя пейка примерно, но на плажа да буди възмущение. на пейка в парка не бих извадила хляба, лютеницата и салама, обаче   Joy

тази година на нашия плаж са забранени гевреците и царевицата. заместени са с банани. предполагам, точно от хигиенична гледна точка.

# 268

500 лева за една седмица море /по подфорум На път/ не се дават за да се скриеш от чужди очи!

И една заплата за марков бански, а край теб да щъкат разни по... топлес.
Права си!  Peace

# 269
Хората, които предпочитат да са цял ден на плажа, ясно, че ще огладнеят и тогава изборът е капанчето отзад или нещо донесено от вкъщи/магазина.
Ние никога не стоим по толкова и не ни се налага да се храним там. Миналото лято до 10.30 ч , максимум до 11 ч. вече се бяхме изнесли.

Общи условия

Активация на акаунт