Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 751
  • 705
  •   1
Отговори
# 465
Е, дечицата, които минават като танкове край чуждите хавлии, няма как да са ми симпатични.
Израстнала съм на морето и по плажовете, но винаги са ме учили, че между хавлиите не се тича, не се хвърля топка, не се мята пясък, а пред спасителните кули не се ровят дупки, нито строят замъци. По пясъчната алея преди водата има достатъчно място за тичане и дивеене.

# 466

П.П. Сериозно, какъв е проблема с пръскащите пясък дечица?

Няма проблем, стига родителите им да не се плашат истерично от пясъка.  Grinning Сериозно, мене най-много това може да ме издразни на плаж. "Не рови в пясъка, бягай се измий и се върни на пръсти, на хавлията стъпи ти казах, бягай пак да се миеш, не пипай бе, не пипай ..." и т.н.   Вчера една през цялото време викаше на детето си "На тук, на тук!", после пък дойде да ме пита колко струва банският на дъщеря ми.  Crazy

# 467
  • Бургас
зависи колко е голямо детето. малките бързо забравят правилата и докато припомниш, белята вече е свършена.

# 468
  • Варна
[

П.П. Сериозно, какъв е проблема с пръскащите пясък дечица? Нали и ние някога сме били дребчовци, които тичат по пясъка? Аз пък супер много се кефя на дечица, които минават покрай кърпата ми и евентуално ми пълнят книжката с пясък. Или ми събарят чашата с вода (затова и всъщност се отказах от чашите и пия от шише, по-малък е шанса за влизане на пясък  Laughing ). Абе въобще - кефя се на малки, пищящи, тичащи, хвърлящи пясък, облечени или не дечица. Дайте ми ги всичките  Hug .
когато нямах дете много се дразнех. сега само някой да посмее да ми каже нещо за моето  Rage
Aа , на мен дете не ми липсва, ама пак понякога се дразня. Особено на моето. Mr. Green Общо взето на насроения съм. Grinning

# 469
  • София/Горна Оряховица
Е, ок, пред спасителните кули трябва да се оставя място, също и пред морето да може да минават хората, но въобще не съм срещала дете, което да успява така да тича, че едва ли не да ме зарине в пясък  Laughing . Трябва да е откачена комбинация между танк и снегорин  hahaha .
И наистина - майките са по-изнервящи. "Ела тука, не ходи там, седни, стани, равнис, 20 лицеви, 40 коремни преси!!!" Сещам се, че веднъж имаше една толкова строга, че когато нареди на отрочето да стои на кърпата и да си изяде филията, засмалко и аз да се позиционирам в поза лотос и да нагъвам здраво филии  Laughing . Ей това ми е най-изнервящото нещо - командващите майки!

# 470
зависи колко е голямо детето. малките бързо забравят правилата и докато припониш, белята вече е свършена.

Малките не би трябвало да са пуснати и сами да обикалят в голям периметър.
А, за да научиш едно дете на нещо, трябва от малко да му обясняваш.
И да, дразня се на родители, пуснали децата си да вършеят между чуждите хавлии, докато те (родителите) с блажена усмивка се радват на дивотиите, които правят и неудобствата, които причиняват на другите.
Глупаво е да забраниш на дете да се цапа с пясък на плажа. Но не е глупаво да го учиш, че другите не са длъжни да плюят пясък от устата си, защото на него му се тича между хавлиите.
Между хавлиите не се тича, ходи се внимателно!
И никой не говори за казармени команди.

# 471
  • Варна

П.П. Сериозно, какъв е проблема с пръскащите пясък дечица?

Няма проблем, стига родителите им да не се плашат истерично от пясъка.  Grinning Сериозно, мене най-много това може да ме издразни на плаж. "Не рови в пясъка, бягай се измий и се върни на пръсти, на хавлията стъпи ти казах, бягай пак да се миеш, не пипай бе, не пипай ..." и т.н.   Вчера една през цялото време викаше на детето си "На тук, на тук!", после пък дойде да ме пита колко струва банският на дъщеря ми.  Crazy
Да им се чудиш що са отишли на плаж Grinning

# 472
А това в кинотооо........ ooooh! Полудявам, като захрупат от всички страни, ровят в целофанчета, млящят, нечий дъх пуканков ме блъсва...Спрях да ходя! Все едно са отишли ама точно, за да си плюскат, а не да гледат филм. Трябва да отворя тема на тази тема!  Thinking Сериозно!

Все едно аз съм го писала.И, да, спрях да ходя на кино.Един-два пъти се прежалих заради детето, но тъй като ставаше въпрос за детски филм в необичаен час нямаше ядящи.Отвреме-навреме ходя на някой филм от кинофестивалите, там поне наистина хората ходят за да гледат кино.

Мен ме "сърби клавиатурата" да отворя тема за необичайните или новопръкнали се места за хранене.

# 473
  • София/Горна Оряховица
Мен ме "сърби клавиатурата" да отворя тема за необичайните или новопръкнали се места за хранене.
И кои са те ?  newsm78 Само не ми казвайте парка, тогава вече ще трябва ритуално форумно харакири да си направя .
Следващта тема коя ще е - как ядете спагетите - навивате или засмуквате  ooooh! ...

# 474
Дразня се на родители, които се правят, че нямат деца на плажа. А в същото време последните се държат безобразно.

Детето само не го пускам да ходи до морето, съответно няма опасност да търчи между хавлии и хвърля пясък по хората. Или сме във водата, или аз на хавлията, а тя си играе в пясъка до нас.

# 475
BirdsFlu, това е тъкмо за мен. ))) Само и една каска ще си взема, че да не ми гледат физиономията...)

Противогаз!  Peace
Затова са ги измислили.  Laughing

# 476
  • Бургас
е кой говори за оставяне, то си е опасно да го изпускаш от очи въобще. просто колкото и да го учиш, докато се научи незибежно ще има опясъчени хора. и на мен не ми е приятно някой дечко да ме посипе с пясък, но някак вече проявявам разбиране  Simple Smile

# 477
Явно е тънка и неуловима разликата между това да стоиш, да гледаш, да си кажеш - голяма работа, детето е малко и това да станеш, да отидеш до него, да обясниш, че не бива така и да се извиниш на хората.
Второто явно е изключително трудно, лошо и граничи с казарма и строг режим...

# 478
Не се е случвало още някой да ми напълни устата с пясък, и аз не съм си го причинявала, а със самия акт на доброволно ходене и лягане върху пясъка, съм се разбрала съ себе си, че ще влизаме в близък контакт. Децата биха могли да ме издразнят, разбира се, ако съм вкисната кат` ланшно вино.

# 479
  • Бургас
Явно е тънка и неуловима разликата между това да стоиш, да гледаш, да си кажеш - голяма работа, детето е малко и това да станеш, да отидеш до него, да обясниш, че не бива така и да се извиниш на хората.
Второто явно е изключително трудно, лошо и граничи с казарма и строг режим...
.
дааа и то като разбере и ще го държи чак до другото лято

Общи условия

Активация на акаунт