Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 689
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
И аз. Това ли беше дядката с понитата?

# 661
И аз. Това ли беше дядката с понитата?

Не.

# 662
А аз с лафа - Някой да не ме е забелязал, сакън да не остана незабелязана... Laughing Laughing Laughing
А ония чудесии с крема дет ги разправяхте не знам за плажа, но бяха единствения ми стимул за цирка....инак не мож ме заведе....

# 663
Фразата ми е позната, беше хит по едно време. Ама човека не помня. Преди кибичехме повече между втора и трета на камъните. Чувал съм я доста пъти и дори имаше бъзици с нея. ма не се сещам кой беше.

# 664
Най- гадния кенеф на море, в който съм влизала беше някъде по плажовете около Черноморец. Търсехме  къмпинг " Градина ", ама май се набихме в някакъв друг наблизо. Дори името му не знам, понеже не бяхме на почивка, а само на плаж за през деня и после обратно вкъщи. Та там кенефите бяха безплатни, обаче какво да ви кажа. Имаше 5- 6 кабинки, обаче пода под наклон. Много ми се пишкаше, само последната беше свободна. Отварям вратата и  Sick- от наклона, който е най- силен точно в последната кабина, всичките гадости стечени там, но незнайно защо не стигат до дупката, а една голяма локва до вратата образувана. Кенефа с тапети, " изрисувани " със сещате се с какво Sick Вонята беше неописуема. Ами изпишках се навън в един храст, няма да газя в на хората отпадъците. Предпочитам да си платя тоалетната, но да мога да отида като бял човек, отколкото безплатни клоаки.

# 665
Фразата ми е позната, беше хит по едно време. Ама човека не помня. ...

Ми ти не си от Варна...живееш в Аспарухово.... Laughing Laughing Laughing
Ох, шегувам се, бе...Племенницата се помещава там и все вика, лельо ще слизам към града...аха, викам.... Joy Joy Joy

ПП Иначе разбрах, че имате имот в "Чайка", вай баровци Wink Laughing....още не мога да се начудя какво и харесват на "чайката"....

# 666
Фразата ми е позната, беше хит по едно време. Ама човека не помня. ...

Ми ти не си от Варна...живееш в Аспарухово.... Laughing Laughing Laughing
Ох, шегувам се, бе...Племенницата се помещава там и все вика, лельо ще слизам към града...аха, викам.... Joy Joy Joy

ПП Инчае разбрах, че имате имот в Чайка, вай баровци....още не мога да се начудя какво и харесват на чайката....

Роден съм в Левски и 28 години живях там. Израснах на буните. В Аспарухово съм от 2 години защото продадохме в Левски по разни причини. Не съм от Аспарухово и дори не го чувствам като дом.

Чайка е най якия квартал за мен. На крачка от морската и на две от Севастопул.

# 667
 Е, то колкото и да се чисти, след потребители, рисували зап'тайки с лайното си, какво да каже човек?
С какво точно възпитание си, за да направиш това?
Докато има таквизи аристократи-клиенти, ще има и кенефи.
Тоалетните са за други хора.

# 668
Аааа, от Левски беше...то кат Чайката, бе....кво му харесвате не знам....

СевастопОл се пише с "О", бре мучачо... Crazy

# 669
Аааа, от Левски беше...то кат Чайката, бе....кво му харесвате не знам....

Живях близо до Чайката. Минавахме от там за плажа за 3-та, през стълбата на делфинариума. Ами кефи ме, че е близо до всичко най яко във Варна.

# 670
Няма лошо, пич....ама тия квартали не ми ги хвали....не ги харесвам...не съм в близост до Добрич Laughing Wink, ако ме разбираш, ама и тия райони не са ми по сърце....

# 671
Обичам ги, защото всички спомени са ми там. Левски по точно до Базар Левски или Бурлекс. На 25 мин от центъра и 15 от плажа. Сега малко се понасели, ама преди беше по яко. Мразя районите от към моловете на татък Трошево, Възраждане и Двата квартала на Добрич Владисливово и Кайсиева. Моята бивша част на Левски е близо до Морската, а тя ми е най на сърце. Пък и си имаше Всичко, детски площатки, тая в Чайка до Бурлекс е суперска. Бившия ми блок е хубав с градинка. Имах приятели там, сега са далеч. Жал ми е за кварталчето ми Cry Cry Cry И мисля че беше суперско и имаше си всичко.

# 672
Еее, ти си носталгичен....разбираемо.... Hug

# 673
Чайка е най якия квартал за мен. На крачка от морската и на две от Севастопул.

Хайде сега, аз съм на крачка от плажа и на две от СевастопОл.  Heart Eyes
Тези от Чайка все си мисля, че са на няколко хиляди крачки от нас. И нищо яко няма там, стари панелни блокове и много вятър.  Sunglasses 

# 674
А, кажи им го, Чек.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт