Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 381
  • 705
  •   1
Отговори
Здравейте,
можете да се възмутите на заглавието, но ние българите не знаем къде се намираме...
Така се случи, че от 8-9 години не бях посещавала български плаж, тази година обаче "уцелих" лято във България,
 от месец и нещо всеки ден съм на плаж и не вярвам но очите си.
Преглътнах, че 60 % са по монокини дори и да не е най добрата гледка, преглътнах кучетата плажуващи редом със стопаните си, НО не мога да преглътна че от 12 часа се започва едно ядене на филии с лютеница домати и краставици. Днес един господин си беше донесъл пластмасова бутилка домашно вино и със жена му извадиха едни буци със сирене един хляб и се чупеше и се ядеше  Shocked Какво за бога става с тези хора? Била съм по много плажове, но това като нашето никъде го няма.
Събота и неделя на градски плаж не се стъпва.
И вие ли плюскате домашни гозби когато сте на плаж?

# 1
това продължение на темата за храненето на детските площадки ли е  Laughing

# 2
И вие ли плюскате домашни гозби когато сте на плаж?

Не Naughty само кебабчета от близките капани Mr. Green
Коя е храната, която трябва да се яде на плажа?

# 3
Не виждам нищо нередно човек да хапне като огладнее.

# 4
  • Бургас
Аууу,защо така грозно задаваш въпроса? Laughing
Питай дали хапваме.
Да,аз нося на децата,а за мен задължително студена бира в хладилната чанта,ако няма наблизо капанче.
От чистия въздух много се огладнява.Ако плуваш и играеш като децата ще огладнееш като вълк. Laughing

Сега вече сериозно ще ти отговоря.Има една категория хора,които сякаш ще изядат света като отидат на плаж и най-лошото е,че оставят камара боклук след себе си.Права си,че на градските плажове не се стъпва.Все по-рядко се намират чисти кътчета,има ги,но се стига трудно до тях с с джип.
Дори и да има хора там,те също искат спокойствие и никой на никиги не пречи.
Обаче всеки иска да поплува в морето,нали?
Щом като не е забранено,нека хапват,стига да си чистят след това.

# 5
Като видя детенце дето си играе в пясъка и хапва с една ръчичка ми става лошо.
В неделя на южния плаж една мама носеше праскови в торбичка, изми ги в морето и даде на децата да ядат. Не мога да го разбера това. Не може ли след плаж да се седне някъде и да се хапне? И да примирам от глад все пак с мръсни ръце ли да се храня?
И, да Славка вярно че има кофи за боклук, нo мъжете люпят семки с бира и оставят мръсотия след себе си  Thinking

# 6
Ако става въпрос за мръсотията,която някои хора оставят-против съм,но не и за яденето като такова.Мръсните ръце се дезинфекцират бързо с анти-бактериален гел.

# 7
Ми те като почнат да минават мангалите, не знам дали са такива, но са толкова черни, с понички, гевреци и царевица, дето зърната и били като зърната на Памела Андерсън  Confused. Често си изпускат гевреците на пясъка и веднага пак си ги набучват на...не знам как се казва...И народа масово плюска, какво да прави. Мен по ме дразнят пушачите, които си заравят фасовете в пясъка или направо ги хвърлят отгоре.

# 8
В неделя на южния плаж една мама носеше праскови в торбичка, изми ги в морето и даде на децата да ядат.

И кво.. децата гътнаха ли се?
Струва ми се, че малко преиграваш Stop

# 9
Мидичка, не съм забелязала да си дезинфекцират ръцете, напротив изтупват пясъка и заръфат филиите...
Добре, детето ако много огладнее... аз говоря за възрастни хора дето опъват софрата на плажа  Tired
Да, и пушат също, а фасовете ги забучват в пясъка  Naughty

# 10
На плаж ходя само заради дъщерята, никога не съм могла да понасям да лежа или седя безцелно на такава непоносима жега, та за да се разсейвам плюскам, не си нося буци сирене от дома, но нещо подобно си взимам от капанчетата. Фасовете не си ги мятам където ми падне ако има кофи на близо.

# 11
Много рядко ям на плажа, защото храната винаги се замърсява с пясък, каквото и да правиш. Освен това когато съм на плажа предпочитам да правя неща, които не мога да правя другаде - да се къпя в морето, да зяпам морските гадинки, да играя волейбол в морето и прочие дейности, свързани с моренцето. Да ям мога навсякъде - защо да го правя точно там? Но хората нека си ядат - не ми пречат, стига да не си хвърлят остатъците на плажа. Между другото, много обичам след като половин ден съм прекарала в морето, да изляза, да се изкъпя и да отидем на заведение да обядваме Simple Smile. Иначе на плажа най ме дразнят боклуците (включително фасовете) и тичащите през хавлиите деца и кучета. Затова и внимателно избирам часовете, в които да ходя.

# 12
  • в моя гьол
И замириса на море  Sunglasses

# 13
Всяко лято съм на бг плаж и в Бургас съм израснала, ама филии с лютеници не съм видяла.
За бутилки домашно вино да не говорим.  Grinning

Хора, които ядат има и ние сме от тях.
Винаги взимам плодове за децата, вода, сок и евентуално бисквити или нещо,
което ядат. Съжалявам за тези,които ни гледат, но стоим доста и от водата винаги им се хапва.
По заведенията не мога да ги водя за една праскова или банан. Naughty
Никога не оставяме след себе си боклуци.

# 14
  • ride my bike...
обожавам плюскам като за последно диня на плажа.
Добре, че където ходя на плаж няма  много хора. Така намалява вероятността да стресирам и възмутя форума.
Проблемът за мен е в боклука, който се оставя по плажа.

Общи условия

Активация на акаунт