Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 389
  • 705
  •   1
Отговори
# 30
Мидичка, не съм забелязала да си дезинфекцират ръцете, напротив изтупват пясъка и заръфат филиите...
Добре, детето ако много огладнее... аз говоря за възрастни хора дето опъват софрата на плажа  Tired
Да, и пушат също, а фасовете ги забучват в пясъка  Naughty
E, точно пък на южния дават на всеки кофичка с пясък за фасовете. нещо послъгваш ми се струва.
На плажа под хепи на басейна нищо не съм видяла да дават. Peace

# 31
  • София
Фу, не стига, че им висят циците, ами и плюскат  Crossing Arms

LUCKY14, досега къде си ходила на море?

# 32

На много места, но не искам да предизвиквам излишни нападки  Peace

# 33

На много места, но не искам да предизвиквам излишни нападки  Peace

мисля, че вече пропусна момента за това...

# 34
  • Пловдив
Да, ям. Често и по много. И децата ми ядат. Носим голяма хладилна чанта със сок, вода, плодове, сандвичи.

А, и циците ми висят, кво да прайш не са кат едно време.

# 35
Защото някои се познаха, много съжалявам за което. Wink

# 36
А, и циците ми висят, кво да прайш не са кат едно време.
Това е съвсем в реда на нещата  Peace

# 37
Ако съм на твое място, ще им се накарам на тези с филиите, увисналите цици и задници, а целулитните - направо ще ги наритам. Може ли да ти развалят изгледа по такъв просташки начин на тебе - аристократката с фини, изискани и дискретни маниери, която не дебне и не обсъжда хората, защото знае, че за всеки има място под слънцето и никой на никого не може да се меси в начина на живот, стига да не си навлизат в личното пространство. Whistling
Дългичко стана, но не е сложно. Надявам се да схванеш. Wink
 202uu
Схванах, но нали се сещаш че щом съм тук и аз съм една от тях,
 само дето няма как да ми се случи да си занеса сирене и домати на плажа.
Нищо не се сещам, защото това е някакъв твой комплекс.
Ако ще водя чуждоземни приятели на плажа, последното нещо, което ще ме интересува е кой ходи на плажа, дали плюска там и как изглежда. А камо ли да се оприличавам на някого. Crazy
Гледай си пофтата и другите не ги мисли. Плажът е за всички. Ти няма как да контролираш как изглеждат хората или пък какво ядат.

# 38
  • Варна
Миналата година два пъти водих детето на южния точно под ролбата, заради пързалката. докато седнеш под чадъра веднага идват и ти носят една саксия пълна с пясък специално за фасовете и точно там пясъка беше много чист. Нито фас съм видяла, нито тревичка.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 19:54 от don domat

# 39
Миналата година два пъти водих детето на южния точно под ролбата, заради пързалката. докато седнеш под чадъра веднага идват и ти носят една саксия пълна с пясък специално за фасовете и точно там пясъка беше много чисто. Нито фас съм видяла, нито тревичка.
Утре отивам на ролбата, ще видя там как е

# 40
  • София
Време е да изпреварим французите и в отговор на тяхната наредба за забрана на тютюнопушенето на плажа да въведем стриктна забрана за хранояденето (плюскотъпченето?) по нашата плажна ивица. Всички с филиите лютеница, буците сирене, скари-мари и квот друго е там, марш горе на улицата. Прави.

Пък тия с висящите части хич да не се ослушват, за тях направо забрана за достъп.

# 41
  • Пловдив
Време е да изпреварим французите и в отговор на тяхната наредба за забрана на тютюнопушенето на плажа да въведем стриктна забрана за хранояденето по нашата плажна ивица. Всички с филиите лютеница, буците сирене, скари-мари и квот друго е там, марш горе на улицата. Прави.

Пък тия с висящите части хич да не се ослушват, за тях направо забрана за достъп.
Подсмрък,  Cry Cry Cry, а да дишаме на плажа може ли?

# 42
Време е да изпреварим французите и в отговор на тяхната наредба за забрана на тютюнопушенето на плажа да въведем стриктна забрана за хранояденето (плюскотъпченето?) по нашата плажна ивица. Всички с филиите лютеница, буците сирене, скари-мари и квот друго е там, марш горе на улицата. Прави.

smile3508

# 43
Не бе - целулитните и висящите не са хора. Crazy На сапун! smile3513
Мдааа. Слънцето е било доста силно тези дни...  Ударило е някои хора в слабото място...Whistling

# 44
  • Варна/Лондон
Кажи къде ходиш на плаж, че да не ти развалям гледката или поне да си навия циците на стегнато руло.

Общи условия

Активация на акаунт