Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 895
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
Здравей 2pac,
аз вече месец се подвизавам по варненските плажове, много ясно че детенце със кроасан дето си седи на хавлийката е нещо нормално.Обаче тук смятат, че прасковите в морска водичка са си ОК, а какви хартии и водорасли плуват на южния не е истина.
На всеки плаж има заведение никой няма да умре от глад (възрастен), друго си е то домашно сиренце под чадъра.
Добавям: става въпрос за 12 по обед когато е фул макс плажа

# 91
Аз ако ще ям, от кроасан и домашно сирене, избирам домашно сирене. Нека съм селянка.

# 92
  • Ямбол
...
На всеки плаж има заведение никой няма да умре от глад (възрастен), друго си е то домашно сиренце под чадъра.
....
Това май ти е основният проблем.
Стой на заведенията - там целият персонал е с дезинфекцирани ръце след поредния напън от вчерашната риба и само прясна и добре съхранена храна ще ти сервират. Пък ние ще хапваме на пясъка домашна прясна храна с установен произход.

# 93
На първото:

В Южния преди се вливаха всички отпадни води на града, и са плували разни неща там. Аз дори не бих се къпал там.

На второто: Обожавам сирене и домати, не е това, но да се клепаш на плажа с тях върху хавлията е тъпо. То си е да седнеш и хапнеш, ама на масата. Кроасана е пакетиран и е само ей така да засити.

# 94
  • София
Авторката май има заведение на плажа и я е яд, че и е паднал оборота от селското плюскане на здравомислещи българи.  Laughing

# 95
Понеже се засегна темата какви сме ние, какви били другите европейци, искам да кажа, че по мои наблюдения от българите по-чисти и подредени хора няма. Бях писала и в някоя друга тема, и тук ще напиша. Две лета бях лекар по черноморските курорти. От всичко, на което се нагледах, стигнах до извода, че ние сме най-чисти. И в спешната помощ съм работила и съм влизала във всякакви колиби. Мога да кажа, че нашите роми са много по-чисти от повечето чужденци. Това да спиш с обувки върху един куп дрехи и обелки от кренвирши върху леглото, на земята да се въргалят храни, опаковани, отворени мухлясали, гребени с коса, преси за коса, пълни презервативи и празни бутилки от алкохол си е обичайна гледка. Не знам за храненето по плажовете, но по хотелите съм виждала не един и двама чужденци, които спят на стълбите и докато чакат да ги настанят разпъват там софрите, при положение, че на метри от тях има градини с пейки и маси.

# 96
Това май ти е основният проблем.
Стой на заведенията - там целият персонал е с дезинфекцирани ръце след поредния напън от вчерашната риба и само прясна и добре съхранена храна ще ти сервират. Пък ние ще хапваме на пясъка домашна прясна храна с установен произход.
Щом до сега не го вдяна моя проблем, зарежи.
Риба на плаж не ям (натрових се в Бразилия с едни миди от тогава посещавам заведения за хранене със що годе някакво име и репутация); и аз уважавам чистата храна с установен произход и като 2pac
се радвам да я консумирам на маса, не да си бърша мазнитe ръце в хавлията и после да подсуша детето с нея.

# 97
Понеже се засегна темата какви сме ние, какви били другите европейци, искам да кажа, че по мои наблюдения от българите по-чисти и подредени хора няма. Бях писала и в някоя друга тема, и тук ще напиша. Две лета бях лекар по черноморските курорти. От всичко, на което се нагледах, стигнах до извода, че ние сме най-чисти. И в спешната помощ съм работила и съм влизала във всякакви колиби. Мога да кажа, че нашите роми са много по-чисти от повечето чужденци. Това да спиш с обувки върху един куп дрехи и обелки от кренвирши върху леглото, на земята да се въргалят храни, опаковани, отворени мухлясали, гребени с коса, преси за коса, пълни презервативи и празни бутилки от алкохол си е обичайна гледка. Не знам за храненето по плажовете, но по хотелите съм виждала не един и двама чужденци, които спят на стълбите и докато чакат да ги настанят разпъват там софрите, при положение, че на метри от тях има градини с пейки и маси.

Ха издаде се, тогава ще те питам. Не е ли по добре за децата да ядат с по мръснички ръце за имунитета. Ако все се втеляваме, че детето е пипало нещо, не го ли разнежваме. Ако яде направо не се ли развива имунитет към мръсотиите и не се ли каляват и стават по здрави, отколкото стерилизираните деца???? Питам за солетки или кроасанче, не за други неща.

# 98
Авторката май има заведение на плажа и я е яд, че и е паднал оборота от селското плюскане на здравомислещи българи.  Laughing
Нямам заведение, но бих се радвала да имам.

# 99
  • Sunshine state
Аз наистина не мога да схвана какъв е проблемът?Нали има мокри кърпички,салфетки и тям подобни.Защо някой ще си бърше ръцете след ядене с хавлията? Thinking Това ще го направи и онзи,седнал на заведението.Няма разлика.Какво просташко има в консумирането на сирене на плажа? newsm78 Аз пък на плажа на Ostsee в Германия,не съм виждала заведение,а само хора,консумиращи вино и донесена от тях храна по плажа.Тук на всеки 2 метра се мъдри някакво заведение,предлагащо "храни" на безумни цени.Ами няма да си купя нищо,най-много някоя биричка или безалкохолно.Аман от криворазбрана европеизация.. Rolling Eyes

# 100
Добре, че авторката не ме е виждала.  Mr. Green
Под чадъра ям сандвич по ци*и, а после и пуша.  Whistling

# 101
2pac, фактът, че инфекциозните клиники са с преобладаващо ромчета, опровергава твоята теория за имунитета от мръсните ръце.

# 102
Аз само те питам, само си мисля, но не говоря за съвсем мръсни, а малко по така. Да не се престараваме чак толкова. Щото малко се панирам и искам да съм по спокоен, а е в темата, а ти си спеца в нея Mr. Green Щот се издаде, че си лекар.

# 103
Не казвам, че в Европа е идеално, и в центъра на Венеция е мръсно от туристите...
Но е вярно за нас българите, нека истината не ни обижда  Peace
scaramouche,
ти си капка в морето

Значи ставаме много капките. Или твоите капки са от онези българи,които са зле възпитани. В моята компания няма един човек, който да си изхвърли боклука на земята.

На така наречените "капани" (не знам каква е тази дума и какво означава) не бих ипомислила да седна...

# 104
  • Между гори и планини
Ако отидем на пикник в гората, пак ли трябва да си търсим заведение, за да хапнем?
Аз лично на южният плаж  не бих отишла - поне преди там се изливаше мръсният канал  на Варна.

Общи условия

Активация на акаунт