Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 895
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
Добре, че авторката не ме е виждала.  Mr. Green
Под чадъра ям сандвич по ци*и, а после и пуша.  Whistling
Неудобно ми е да заглеждам жените когато са по цици  smile3506 то и за това на плажа не знам на къде да гледам, ако съм сама си нося списание  hahaha

# 106
Викат се капани, защото хващат хората и им изцеждат паричките. Joy Joy Joy

# 107
http://www.videoclip.bg/watch/88417
Айде малко по темата, то се поизтърка вече, ама все пак за тези които са го пропуснали...За българите на плажа, за манталитета, за плюскането, боклуците и интернет.

# 108
  • София
Неудобно ми е да заглеждам жените когато са по цици   smile3506 то и за това на плажа не знам на къде да гледам, ако съм сама си нося списание   hahaha

И пробиваш 2 дупки в списанието за да гледаш цици на воля нали?!  Laughing

# 109
Щом до сега не го вдяна моя проблем, зарежи.
Риба на плаж не ям (натрових се в Бразилия с едни миди от тогава посещавам заведения за хранене със що годе някакво име и репутация); и аз уважавам чистата храна с установен произход и като 2pac
се радвам да я консумирам на маса, не да си бърша мазнитe ръце в хавлията и после да подсуша детето с нея.
[/quote]
Ясно в бразилските миди са корените на злото.

# 110
Ако отидем на пикник в гората, пак ли трябва да си търсим заведение, за да хапнем?
Аз лично на южният плаж  не бих отишла - поне преди там се изливаше мръсният канал  на Варна.
Пикника си е пикник, много ясно че ще си носите храна  Peace
Не знаех за мръсния канал, Sick утре няма да ходя и  на ролбата че е близко... Naughty

# 111
Неудобно ми е да заглеждам жените когато са по цици   smile3506 то и за това на плажа не знам на къде да гледам, ако съм сама си нося списание   hahaha

И пробиваш 2 дупки в списанието за да гледаш цици на воля нали?!  Laughing

И една в пясъка, ако си мъж Joy Joy Joy Joy

# 112
  • София
Нещата обаче еволюират  Thinking Миналото лято някои се възмущаваха от вида на детски пишлета пред сандвича си. Тази година недоволството е породено от самия сандвич. Ами така де, много мразя докато пуша, някой да ми яде насреща  Mr. Green

# 113
Нещата обаче еволюират  Thinking Миналото лято някои се възмущаваха от вида на детски пишлета пред сандвича си. Тази година недоволството е породено от самия сандвич. Ами така де, много мразя докато пуша, някой да ми яде насреща  Mr. Green
Детското пишле е китка. Аз на какви дълги и космати се нагледах...Е в една друга държава де  Laughing

# 114
Аз пък лично не си пускам детето голо. Момиче е и не искам да и се пълни... с пясък. Дори и взех мъжки бански защото е по покрит като клинче.

# 115
А кърменето на плажа обсъдихте ли, че не ми се чете назад? Двойно нарушение - хем голи цици, хем ядене  Mr. Green

# 116

Значи ставаме много капките. Или твоите капки са от онези българи,които са зле възпитани. В моята компания няма един човек, който да си изхвърли боклука на земята.

На така наречените "капани" (не знам каква е тази дума и какво означава) не бих ипомислила да седна...
Спокойно не сте много капките...
И аз избягвам капаните, но лятото вечер с компания си е класика, пък ще си поръчам мешана салата неовкусена( няма да им ям гранясалото олио).
И пак повтарям няма да си занеса доматки на плажа, ако щете убийте ме с камъни, катo сте почнали.

# 117
  • ...край Дунава
Ям докато не потъна в пясъка. На два пъти ме вадят с багер. Мъжът ми тази година каза, че ще ходим поотделно на море, защото вече съм приготвила скарата и по един мини бидон с кисело зеле и ракия.

Това ме довърши, good  Joy Joy Joy

# 118
  • Sunshine state
А кърменето на плажа обсъдихте ли, че не ми се чете назад? Двойно нарушение - хем голи цици, хем ядене  Mr. Green
hahaha

# 119
Е не, само това моля ви се, няма да стъпя на плаж с хора повече ако видя подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт