Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 883
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
Аз да попитам, само домати и сирене ли се плюскат? И само българите ли плюскат? А чии цици са по-неугледни? И какви са параметрите за угледност?  Важно ми е.  Grinning  Да си преценя, да ходя ли на плаж или да надничам отдалеч?  Flutter Да не вземе да се гътне някой от уплах, като ме види...

# 121
Пардон - плюскане, простете, че сгреших думата.

# 122
А кърменето на плажа обсъдихте ли, че не ми се чете назад? Двойно нарушение - хем голи цици, хем ядене  Mr. Green
Не сме, ама няма проблем щом майката е преценила да донесе бебето на плажа, и станало време за кърмене -няма проблем. Ако то е 3 годишно и от игра е огладняло -пак няма проблем да си го накърми.
Обаче, ако до нея бащата реже на един вестник наденица, примерно, пак ме хваща срам.

# 123
Пфуууу, хайде стига с тези виснали цици...)
На мен пък като ми висни корема и циците ми бледнеят на неговия фон...) Никой и не забелязва, че имам такива. )  Joy
Ама то това е резултат на многото плюскане на плажа...)

# 124
  • Sunshine state
Специално тази година мисля да я изкараме повечко на домашна храна по време на почивката.Вечер сме на заведение,но през деня ще е на домашно.2010г. също носих сандвичи за мъжа ми и изобщо не ме е срам.Ако трябва и наденица ще се реже.Не ми беше хрумвало,ама ей на. Heart Eyes Laughing

# 125
Аз оценявам чувството за самоирония, но ако мога да си спестя подигравки зад гърба ми бих го сторила.
В случая ако гърдите ми не са красиви за показ, няма да ги покажа (аз лично харесвам да се пека с бански, за какво съм ги купувала hahaha)

# 126
Ако циците(ползвам тази дума като цитат) са на гърдите всички са хубави Joy

# 127
Здравейте,
можете да се възмутите на заглавието, но ние българите не знаем къде се намираме...
Така се случи, че от 8-9 години не бях посещавала български плаж, тази година обаче "уцелих" лято във България,
 от месец и нещо всеки ден съм на плаж и не вярвам но очите си.
Преглътнах, че 60 % са по монокини дори и да не е най добрата гледка, преглътнах кучетата плажуващи редом със стопаните си, НО не мога да преглътна че от 12 часа се започва едно ядене на филии с лютеница домати и краставици. Днес един господин си беше донесъл пластмасова бутилка домашно вино и със жена му извадиха едни буци със сирене един хляб и се чупеше и се ядеше  Shocked Какво за бога става с тези хора? Била съм по много плажове, но това като нашето никъде го няма.
Събота и неделя на градски плаж не се стъпва.
И вие ли плюскате домашни гозби когато сте на плаж?

Aз не съм ходила на бг плаж от 2005та, но на тукашната ривиера си нося храна, да.
И масово се носи - кутии с нещо, сандвичи, напитки
Нищо ненормално не виждам.

Ненормално е само, да си бъркаме носовете в чуждите чинии.

# 128
Така се случи, че от 8-9 години не бях посещавала български плаж, тази година обаче "уцелих" лято във България,

Ти да не си морж? То един месец не спря да вали, температурите се въртяха между 13 и 20-21 градуса, но ти си бил всеки ден на плаж, че е било и пълно с други моржове и тюлени?  Shocked

По темата - не, не плюскаме като за последно. Само като сме гладни ядем. Буци сирене и домати ни мързи да мъкнем, така че или е цаца/кебапче от близката кръчма, или някой мазен бюрек от фурната по пътя. Няма сьомга, няма аспержи, няма трюфели. Сиромашия, какво да правиш.  Sad

Какъв ти е проблемът с хорските цици?  Thinking

# 129
# 130

... и в циците, паласките, че и дупетата. Blush Да те допълня.

# 131
  • София
Еее, ти пък сега! Виж как вносно си хапват хората.

# 132

Абсолютно точно, ако става дума за чинии, а не за мазен вестник на 20-30 см разстояние от моята хавлия... Crossing Arms

# 133

... и в циците, паласките, че и дупетата. Blush Да те допълня.

самата мисъл, че някой може така щателно да ме наблюдава на плажа - какво ям, как изглеждам и как си прекарвам времето малко ме разубеждава да се появя и тази година на черно море.
аз съм скромен човек , никаква перфектност от мен не струи - нося си каквото си пожелая, боклука си го изнасям от плажа .. и изведнъж нЕква кифла си запълва времето наблюдавайки мен и семейството ми.... тц

Лъки, 20 см знаеш ли колко е? Хайде моля ти се, били сме на плаж.

# 134

Ти да не си морж? То един месец не спря да вали, температурите се въртяха между 13 и 20-21 градуса, но ти си бил всеки ден на плаж, че е било и пълно с други моржове и тюлени?  Shocked

По темата - не, не плюскаме като за последно. Само като сме гладни ядем. Буци сирене и домати ни мързи да мъкнем, така че или е цаца/кебапче от близката кръчма, или някой мазен бюрек от фурната по пътя. Няма сьомга, няма аспержи, няма трюфели. Сиромашия, какво да правиш.  Sad

Какъв ти е проблемът с хорските цици?  Thinking
Къде не е спряло да вали? Във Варна валя 2-3 дена миналия месец... newsm78
Циците казах ги преглътнах, там си е въпрос на лична преценка, който смята че има цици за показване...казах че и кучетата на плажа преглътнах.

Общи условия

Активация на акаунт