Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 793
  • 705
  •   1
Отговори
# 225
А аз да питам тия, дето бият негрите?! Може ли такова нещо?

newsm48 не е много по темата, ама щом искаш да питаш...

# 226
LUCKY14 , добре, че си пусна тема да си се възмутиш, че утре като те изядат и тебе на плажа ония гладници, ще е зян този потенциал.
Бравос!

# 227
То това със саламите и манджите, само гостите на града го правят, но е нормално рибка с бира от заведение или солети и бисвитка или кроасан за детето. Нормално е и плод. Тези неща са приети по нашите плажове като традиция. Всеки пийва бира и замезва с рибка от близкия капан. Но доматите и саламите ги носят туристите.

# 228
А аз да питам тия, дето бият негрите?! Може ли такова нещо?

newsm48 не е много по темата, ама щом искаш да питаш...

Като викаш Негри не си по различен

# 229
Не LUCKY14 , мнението ми не споделя твоето на 100 %
Аз искам да кажа, че всичкото това може да се види ежедневно на плажа, и че примерно както сме свикнали да плюем ромите, понякога се оказва че не винаги само те цапат. Твоята тема аз я разбрах, че ти ще се срамуваш пред високопоставените си гости, защото другите носят храна на плажа, мисля че така беше анонсирано или бъркам newsm78

# 230
Проследих темата накратко и споделям че съм била свидетел на подобно плюскане в Китен. Банда роми около 15-16 човека заедно с децата с 4-5 чадъра подредени и торби с храна, безалкохолно по 2 литра и бири също големи разфасовки, буркани с лютеница и цели пакети с хляб. Жените по цял ден мажеха филии на децата, и като нахранеха тях обгрижваха и мъжете си. Салам на цели щафети вадеха. Бяха окичени с ланци, дебели колкото пръст, виждаше се че имат пари, но от заведенията не купуваха. По обяд като привършеха напитките изпращаха една от жените да купи и да донесе. Е не е приятна гледка, но като се нахранеха половината от тях заспиваха. Разчистваха си след бивакуването и някъде към 16 часа се изнасяха от плажа.

Голяма група хора с деца са предвидили за престоя си на плажа чадъри, храна и напитки. Не купували от капанчетата, въпреки че видът им загатвал, че не им е непосилно. Дремвали на плажа и преди да тръгнат разчиствали.
От какво се оплакваш конкретно?

# 231
От какво се оплакваш конкретно?
Не се оплаквам, дадох ги като пример конкретно Peace
Предпочитам голяма група ядящи хора, пред миниран плаж например.

# 232
Мисля, че дойде време за тема "пикате ли във водата на морето" - 2! Кой ще я пусне.

# 233
Мисля, че дойде време за тема "пикате ли във водата на морето" - 2! Кой ще я пусне.
Подстрекателка  Stop

# 234
blackcat6,споделям поста ти и най вече това за почистването
Моите гости не са високопоставени, те са ми колеги и приятели, но са от други държави където на мен никога не ми е било толкова неприятно ,колкото в момента тук, и се притеснявам да ги подложа на тези зрелища. Може да звучи преувеличено, но да срам ме е да  ги заведа на градския плаж като знам какви са плажовете в Италия, Испания, Франция, еми не съм виждала там такива работи и плажа е чист, няма костилки,  пластмаса в морето плуващи памперси и мизерии...

# 235

Ами аз не съм виждала някой да отиде до платените тоалетни на плажа и да се върне на хавлията си. Всички се къпят и пекат, къпят и пекат, тук-таме буци сирене ядат. Т.е. пикат във водата.  Sad Ама тя голяма, това да е дертът.

# 236
Предпочитам голяма група ядящи хора, пред миниран плаж например.

Никак не личи подобно нещо от мнението ти, особено в частта с проявеното предпочитание. Горното описание прелива директно в случки на замърсяване и безотговорно поведение.

Сигурно ще е пълна с излияния кой как е оставил на морето сърцето си, и още нещо.

# 237
Поздравления за Зелен дух!
Морските продукти се варят съвсем малко.Като бургазлийка и дъщеря на технолог по морските храни го потвърждавам.За пръв път срещам човек,който знае за това.На мен ми е трудно да убедя даже съграждани,че на рапаните,мидите и раците им трябва само кипване.
Браво,Духче! Grinning
Коментарът беше на Check Please. Аз за мидите и калмарите го установих от опит, повечето рецепти се оказаха фалшиви, особено за калмарите. Вече благодарение на вас ще мога и рапани да правя.

# 238
Пък мидите се варят без вода дори, докато се отворят. В затворен съд.

# 239
Който  обича да пика у морето, да я пуска ,аз после ще пусна темата" правите ли секс на плажа, или ви е гнус шлюпки от семки да не ви влязат в г.. а "

Общи условия

Активация на акаунт