Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 904
  • 705
  •   1
Отговори
# 315
На мен не ми е ясна логиката на миенето на храна в морето?
Да ме светнете....кое му е по-хигиеничното?
И не може ли този плод да се измие предварително? Или вие ги берете по улиците...)

# 316
  • у дома
Ходим на един и същи плаж, не градски, от години. Винаги взимаме шезлонг и чадър. По този начин можем да се храним цивилизовано на импровизираната маса  Mr. Green

# 317
И не може ли този плод да се измие предварително? Или вие ги берете по улиците...)

Ама аз и това не съм виждала някой да прави. Или съм ходила извън БГ на плажове без да разбера  Joy Joy Joy, или съм такъв дебил,че изобщо не съм забелязала.
Аз лично не си мия плодовете в морето, но и много мразя топли плодове, така че носенето им се обезсмисля.

# 318
То не остана някой да не се е афиширал вече, плюска ли,  не плюска ли и как старателно си сбира вси боклуци. И понеже авторката се позагуби, подозирам, че с доказателствен материал се въоръжава на някой плаж. Крийте телеса, дами, и прибирайте бохчите! Иде войнстващият чуждоземски кроасанизъм.

# 319
Тези с филиите и манджата идват чак към 11.00, когато аз се приготвям за прибиране. След 5 също ги няма, защото са изяли всичко и в време да се ходи на кръчма. Избягвайки времето между 11.00 и 17.00 увеличаваш шансовете да избегнеш точно тези, които разбират плажуването по друг начин.

# 320
  • София
То не остана някой да не се е афиширал вече, плюска ли,  не плюска ли и как старателно си сбира вси боклуци.
Аз не съм се афиширала - позакъснях.  Mr. Green
Мдааа, плюскам! Само, че храни, които не цапат. Манджи няма да седна да ям например. Но нещо дребничко, колкото да ме засити. Основните ми хранения не се осъществяват на плажа.
Не зяпам хората около мен, а най-малкото ме вълнува кой какво яде.

# 321
  • до една звездичка
... Преглътнах, че 60 % са по монокини дори и да не е най добрата гледка, преглътнах кучетата плажуващи редом със стопаните си, НО не мога да преглътна че от 12 часа се започва едно ядене на филии с лютеница домати и краставици...

...от месец и нещо всеки ден съм на плаж и не вярвам но очите си...

Много ти е висок прага на търпимост, като те гледам!

Преглъща, преглъща, гнуси се, диви се на плажуващите българи-простаци, ама цял месец и половина не спря да ходиш на плаж,а? Ми недей, бе душа, то не е задължително!

# 322
Изчезна душицата, сигурно са я изплюскали.

# 323
Най-вероятно стои на плажа и се възмущава. Топло е.

# 324
Joy

# 325

Ами да благодари авторката на храносмукачките по плажа - плющат им ушите, та сигурно вятър ѝ правят  Party

# 326

Ами да благодари авторката на храносмукачките по плажа - плющат им ушите, та сигурно вятър ѝ правят  Party

# 327
  • Linz
Не ги берем, купуваме ги преди плажа.

# 328
  • Бургас
е аз не мога да си представя да си мия плодовете при л*ната. колкото и закътан да е плажа и "чиста" водата, помиите на няколко държави се изливат в нашето моренце  Sick
също ми е странно това да отидеш някъде за 2 часа и да си носиш сандвичи. за цял ден ясно, ама няколко часа толкова ли пък не може да се изкара без да се яде  Rolling Eyes

# 329
Тези с филиите и манджата идват чак към 11.00, когато аз се приготвям за прибиране. След 5 също ги няма, защото са изяли всичко и в време да се ходи на кръчма. Избягвайки времето между 11.00 и 17.00 увеличаваш шансовете да избегнеш точно тези, които разбират плажуването по друг начин.

Слава Богу,че се разминаваме наистина.
Нещо съм пропуснала да се запозная с етикета за поведение и неконсумиране на храни и напитки,които не съм и купила от близък ресторант...

Много ми е чудно,големите претенции,как аджеба се хранят в капанчетата от пластмасови еднократни чинийки?Не е ли селско,дебелашко и просташко  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт