Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 791
  • 705
  •   1
Отговори
# 345
 newsm51
работещите позаписват в темичката. Гледам някои са много обидени, разпознали се между редовете  hahaha
Други ме изкараха че съм плажувала в Турция, ми сори ама не съм, не знам как са плажовете там, може да ядат баклава на плажа не знам.
Днес съм доволна  Peace извънградско,
 кво ли правят аверите ми на южния  smile3532

# 346

Плюскат, кво друго да правят на плажа Sunglasses

# 347
Ааааааааааа, значи ето--започна да признаваш,че е нямало Москвич. След малко и вестник няма да има  Joy Joy Joy Joy
Знаех си аз, че ме разбират, кое е образно казано, и кое не ...
Не знам дали и е вестник някаква мазна хартия или найлон все тая... Peace

Най ми е кеф, интелигенти хора когато коментират, всичко разбират, и им е ясно, но са влезли да се заяждат  Mr. Green

# 348

Плюскат, кво друго да правят на плажа Sunglasses

Ми поне си доставят удоволствие.Вероятно пет пари не дават,че забавлението на авторката се състои в зяпане ,възмущение, критики и статистика кой какво  и колко ял и пил.
Иде ми да ти намажа една филия,да вземеш да слезеш на земята!не се заяждаме с теб,мен лично много ме забавляваш hahaha

# 349
Иде ми да ти намажа една филия,да вземеш да слезеш на земята!не се заяждаме с теб,мен лично много ме забавляваш hahaha
Филията с какво ще бъде ... Joy
Кофти е, човек до там да я докара, да го забавлява възмущението от простотията, не друго ами значи напълно я споделя  Weary .

# 350
Кофти е, човек до там да я докара, да го забавлява възмущението от простотията, не друго ами значи напълно я споделя  Weary .

Мен ме забавлява възмутената простотия.....

# 351
  • Linz
На мен не ми е ясна логиката на миенето на храна в морето?
Да ме светнете....кое му е по-хигиеничното?
И не може ли този плод да се измие предварително? Или вие ги берете по улиците...)
Не ги берем, купуваме ги преди плажа.

И никъде няма чешма с течаща вода където да се измият?

Там, където ходим ние няма нищо, освен морска вода и пясък Simple Smile

При къпане в морето се поглъща повече вода от това, което остава по плодовете след като се изплакнат.
Плодовете, мити в морето са много по-хигиенични от храната, която се предлага около плажовете, че и въобще по заведенията Wink

# 352

Разбрах от кои си.

# 353

....да,да!!!

# 354
  • на брега на морето
 HugМаренце, ти папкаш ли на плажа?  Hug

# 355
# 356
Стига сте плюскали, че изплискахте морето, ами по-добре кажете гримирате ли се за плажа или си шляпате по пъпки?  Thinking
За косми, стрии и целулит няма да питам, че ще стане страшно.

# 357
Какъв камуфлаж, какъв кофраж, како Сийке, аз съм  хубост натурална, жива муза  Flutter Мъжете по морето сън не ги лови да ме преследват, вманиачават се по мен, драми, щуротии. И мемоари съм издала - под псевдонима Моби Дик Blush

# 358
  • сф
ходя на диви плажове, където няма никого, и правя каквото си искам. ако искам ям, ако искам не ям, ако искам правя секс по целулит и пъпки, ако искам - пуша цигари, пия домашно вино и се въргалям в пясъка.

# 359
Стига сте плюскали, че изплискахте морето, ами по-добре кажете гримирате ли се за плажа или си шляпате по пъпки?  Thinking
За косми, стрии и целулит няма да питам, че ще стане страшно.
Аз се гримирам иначе ще избяга народа, само червило не си слагам, защото като плюскам се изтрива,  няма да го хабя я.

Общи условия

Активация на акаунт