Обаче нося на друга непрестижна храна- баници, тутманици, сандвичи... и о, ужас- бира!
Та и се появи едно като пъпка, на кръста. Отначало не му обърнах много внимание - пъпка, като пъпка... Ама взе да расте, после се разрани, влaжно едно такова стана, кора правеше.. гадост. Накрая се озовахме в Кожния диспансер, като си отидохме в София. Та там ни дадоха една антибиотична паста, забравих му името на кожното заболяване.. ама ще се сетя и ще го напиша. От мръсната вода си беше, категорични бяха. Мазах, оправи се.. бавно.
иначе и лекарства мъкна цяла чантичка и вода само бутилирана пием.... по заведения се храним, като избирам храната която ми се види най-малко "опасна", ей на ама таратор или айрян никога няма да си поръчам на море
и винаги питам например какво биха препоръчали за детето, хората си казват, това не, по-добре онова вземете... та не знам засега не сме имали грижи...а той самия и плува и се гмурка и се нагълтва яко с вода от самото море. 
Колко са начините да ядеш филия с лютеница? 

Но пък щом за авторката има приемлив и неприемлив начин, то сигурно са повече от един. 
... 
й е на водата по морете, че е толкоз страшна? Не морската, питейната имам предвид? Всички все това говорят.. ама защо, какво е по-лоша от където и да е.. не знам? Препоръчани теми