Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 731
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Мога да добавя и още една точка: да не се ака на по-малко от 10 см. от хорските хавлии.
Детската глъчка не ме дразни, но ако в продължение на 15 дълги минути слушам "Алехандрооооо, ш'та смачкаааам, Алехандрооооо, ш'ти откъсна глъвътъъъъъ?", вече започва да се дразни и моето, привикнало с много шум, ухо.

# 496
Какво му е лошото детето да пръска пясък като обезумяло?! Що е нужно да се правят забележки? Това е бъдещ шеф на семейната фирма, пилот, голем човек ще стане!
Пък и плажът му е бащинийка.
Какво му е лошото пък да ака?! Да си ака, милото! И ние, у дерето на село, сме акали, пък я ни виж к'ви хора станахме!
Да си хвърля и боклучетата, и кочанчетата от царевица, няма да се разкарва до кошчетата я, а ако някой само дръзне да го погледне на криво, ще му смачкаме физиономията.

# 497
...
Ще се откажа съвсем това лято да ходя на плаж.

Просто не ходи по нашенските!  Peace

Ами,на , нямам отпуск това лято и дори не мога да ида на нашенски, но отдалечени и непознати за повечето.Мислех след работа- на градския плаж, но май няма да си го причиня. Sick

# 498
  • sofia
Детската глъчка не ме дразни, но ако в продължение на 15 дълги минути слушам "Алехандрооооо, ш'та смачкаааам, Алехандрооооо, ш'ти откъсна глъвътъъъъъ?", вече започва да се дразни и моето, привикнало с много шум, ухо.
Това не е детска глъчка, а родителска  Laughing Както казва моя мъж - Не ми пречат децата като викат, а ти като викаш....ама нали трябва да ги надвикам, за да ме чуят (евентуално)

# 499
Ами,на , нямам отпуск това лято и дори не мога да ида на нашенски, но отдалечени и непознати за повечето.Мислех след работа- на градския плаж, но май няма да си го причиня. Sick
Отдалечени, непознати - да.
Там поне, ако и да има идиоти, то поне ще са по-далече и по-малко...

# 500
Мислех след работа- на градския плаж, но май няма да си го причиня. Sick

Това след работа сигурно е най-рано в 17.30. Дотогава по-голямата сган ще се е разотишла, да си хвърли душ, че да ходи на кръчма Simple Smile

# 501
Мислех след работа- на градския плаж, но май няма да си го причиня. Sick

Това след работа сигурно е най-рано в 17.30. Дотогава по-голямата сган ще се е разотишла, да си хвърли душ, че да ходи на кръчма Simple Smile
Joy
Ама боклукът след нея ще си стои!

# 502
Аз на плаж ям много рядко, ако ям го правя в капанчето. Не мога да се занимавам с пясъци, хвърчащи салфетки и прочие. Обаче винаги пия - вода, мента, мохито, кафе - постоянно. И понякога пуша. Винаги си имам оформена чашка или торбичка за боклуците и на финала почиствам след себе си.
Не гледам какво правят околните, слабо ме вълнува, старая се да се отдалечавам достатъчно от тях. На плаж си почивам, релаксирам и изолирам, ако искат яхния да ядат хората все ми е тая докато не ми пречат и не ги чувам. Всеки трябва да чисти след себе си без значение какво е правил. Какво пък ви пречи, че народа яде? Бедна държава сме, много хора живеят край морето, плажът им е безплатен, а храната от дома, те нямат ли право на плаж? За мен това е по-скоро тъжно.

# 503
Ето това е проблемът и горе-споменатият комплекс.
Не е признак на никаква беднотия да си донесеш прасковки, сандвич, кафе или фреш от вкъщи!

# 504
Не ми е хрумвало да нарека някого сган.

# 505

Пример - таткото с акащата щерка до хавлиите за мен са сган!
И не ми е съвестно!  Peace

# 506

Излагаш се, значи. Това е сируг` щото ходиш на масовите плажове.

# 507

Излагаш се, значи. Това е сигур` щото ходиш на масовите плажове.
Не знам. Честно. Непримиримостта ми към каквото и да било не е стигала дотам.

# 508
  • до най-прекрасния мъж
Защо да е признак на беднотия носенето на сандвичи от вкъщи или ходенето на море с багажник с храна? Нали и тази храна струва пари, все пак, на никого не е подарък. Но след като мога да си осигуря закуска от хубаво сирене, маслини, доматче и препечени филийки и чайче на терасата с изглед към морето, предпочитам пред това да хрупам после геврек на плажа. Не го правя, защото съм бедна, а защото така искам и така ми е вкусно. Мога да хапна и в заведение на плажа, но първо - не знам какво е качеството на храната, защото в калабалъка винаги е възможно да се пробута старото и пред разваляне, второ - домашното ми е по-вкусно, защото аз съм си го сготвила и трето - защо да платя за едно нещо 3 пъти, че и повече по-висока цена, ако мога да го имам на по-ниска /не че не мога да си го позволя, но не е нужно/. За сладолед съм съгласна - няма да помъкна от магазина, но всяко друго нещо - да и не се срамувам от това.

# 509
  • София/Горна Оряховица
Aма много моля най-накрая да се издаде един форумен правилник-етикет за плажа:
Да се отговори на следните въпроси:
1. Може ли да се консумира храна и течности и ако да - под каква форма е приемливо това да става?
2. Може ли да има деца и ако да - да се опишат подробно рестрикциите в тяхното държание, външен вид и кога ще се къпят и кога не.
3. Какви лица се допускат до плажа или иначе казано - кои хора ще връща face control-а на входа на плажа.
4. Веднъж и завинаги да се реши - може ли или не може да има местенца за свободни чадърчета и кърпи на плажа.

Моля за допълнение при нужда!

Общи условия

Активация на акаунт