Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 729
  • 705
  •   1
Отговори
# 510
Не ям, защото не е особено подходящо, предвид пясъка. Освен това ходим на плаж винаги след като сме закусили и се връщаме, когато сме обядвали или хапнали нещо - след 16.00 часа. Но пия здраво кафе с мляко, в големи чаши.
Едва ли притеснявам някого с този си мой навик, защото ходим по безлюдни почти плажове.
И си събирам боклуците в пликче, което си взимам на тръгване.

# 511
Ясно е какво може и какво не може. Или поне трябва да е ясно за един средно добре възпитан човек, привикнал към живот в нормално общество.
Но това да седнеш да обсъждаш, че някой ядял сандвич с лютеничка, е меко казано елементарно!
Същата работа като темата за храната в офиса. Цял свят си носи храна от къщи, тук е срамно, мизерно, бедняшко и прочие. А всъщност проблемът е в това, че масово хората нямат култура на хранене.
Думата "домашно" в домашната храна идва от "домашно приготвена", а не означава само за "домашно ядене".

# 512
3. Какви лица се допускат до плажа или иначе казано - кои хора ще връща face control-а на входа на плажа.

Само тези с високомерно излъчване, всичко друго да минава.

# 513
  • Stuck in a moment
Купуваме си закуски и вода и си ги носим, защото сутрин съм много гладна.
Чак туба домашно винО не бих взела  Laughing

Фасовете си ги събираме в празна цигарена кутийка и после в кофата. Мъчно ми е да гледам свинщини.

Почти всяко лято има подобна тема - я за увиснали гърди и косми, я за акане на плажа, сега пък за плюскане  Crazy

Понякога си представям семейство космати, шкембести по монокини, с големи задни части, жената с прашка, потни. Разположени върху разнообразни мушами, вестници и хавлии с голи мацки, люпят слънчоглед, пият бира, пушат, фърлят фасове, детето безспир ака наоколо и рови върху главите на околните. Радио с чалга. 2 ярки различни чадъра, с простряни неща и торбички.
И за околна красота кучета и мургави хора, гръмогласно рекламиращи "ЦаревичандОООооо!!!!"

Някак това е сборния ми образ за всичко най-лошо, което съфорумките са видели/биха могли да видят.

# 514
  • Tам през Атлантическия океан
   За мен пък е грозно плажните ивици да са осеяни с бараки  Mr. Green за плюскане , най-голямата мръсотия идва от там  Whistling

# 515
  За мен пък е грозно плажните ивици да са осеяни с бараки  Mr. Green за плюскане , най-голямата мръсотия идва от там  Whistling

Абсолютно са бараки!
Аз по цялото черноморие не съм видяла нито едно прилично, не миришещо лошо заведение.

А плажовете са подобни, защото няма разделение. Едно време имаше евин плаж - който иска да се пече гол, ходеше там (друг е въпросът какво хора ходеха там и т.н.). Сега няма нищо, никъде... А, да, има платени чадъри и шезлонзи!

Ето ви поне един пример, как хората си слагат табели с предупреждения за "крехките" души:
http://www.hauloverbeach.org/nude-beaches/haulover-beach-in-miami-beach-florida/

# 516
  • до най-прекрасния мъж
Ясно е какво може и какво не може. Или поне трябва да е ясно за един средно добре възпитан човек, привикнал към живот в нормално общество.
Но това да седнеш да обсъждаш, че някой ядял сандвич с лютеничка, е меко казано елементарно!
Същата работа като темата за храната в офиса. Цял свят си носи храна от къщи, тук е срамно, мизерно, бедняшко и прочие. А всъщност проблемът е в това, че масово хората нямат култура на хранене.
Думата "домашно" в домашната храна идва от "домашно приготвена", а не означава само за "домашно ядене".
Подкрепям, аз също нося и не ме е срам да си извадя кутийката и да си изям домашно приготвената храна. Работя на края на малък град - доставката ми излиза колкото половината храна, че и повече, а и вече ми омръзна всеки ден едно и също да си поръчвам.

# 517
   За мен пък е грозно плажните ивици да са осеяни с бараки  Mr. Green за плюскане , най-голямата мръсотия идва от там  Whistling

Абсолютно са бараки!
Аз по цялото черноморие не съм видяла нито едно прилично, не миришещо лошо заведение.

А плажовете са подобни, защото няма разделение. Едно време имаше евин плаж - който иска да се пече гол, ходеше там (друг е въпросът какво хора ходеха там и т.н.). Сега няма нищо, никъде...

Ето ви поне един пример, как хората си слагат табели с предупреждения за "крехките" души:
http://www.hauloverbeach.org/nude-beaches/haulover-beach-in-miami-beach-florida/
Peace

А , де  Peace  тук по плажните ивици само дюни и природка  Wink Има на всякъде кофи и безплатни WC  Peace

Хората си носят храна , папкат си чистят си след това  Wink никакви драми  Grinning

Заведения , закусвални , ресторанти само навътре в плажното градче  Grinning

# 518
  Всички тука ходят по безлюдни плажове, къде ги намирате, да ида и аз...

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 16:30 от Iris04

# 519

Така е, защото са ни ниски приливите, и са ни слаби бурите...

За яденето  на плажа — все ми е едно. Сам да напомня на хапващите: ако ще влизате в морето след ядене, да е най-много до пъпа. Ако влезете на по-дълбоко, да знаете, че понякога гледката става неприятна.

# 520
  Всички тука ходят по безлюдни плажов, къде ги намирате, да ида и аз...

Има ги  Peace но няма да ти кажат  Laughing за да останат такива  Whistling

Ако си любител на къмпингуването щеше да ги знаеш  Peace

Сн. от едно любимо ми място от Бг черноморие  Heart Eyes

http://images17.snimka.bg/002817193.jpg?r=0

# 521
  • до най-прекрасния мъж

Така е, защото са ни ниски приливите, и са ни слаби бурите...

За яденето  на плажа — все ми е едно. Сам да напомня на хапващите: ако ще влизате в морето след ядене, да е най-много до пъпа. Ако влезете на по-дълбоко, да знаете, че понякога гледката става неприятна.
Тоест?

# 522
To разделението ще стане ако се обособят плажове с много високи такси. Там филии с лютеница няма да има, нито изнервени майки с крещящи деца. Ама ще има недоволни  Mr. Green

# 523
А за мен е интересно, като ходите по безлюдни плажове и стоите там по цял ден....къде си вършите другите нужди???
Защото като се наядеш и пиеш порядъчно...все ще ти се доходи до тоалетна...
Представям си пък там каква мръсотия е...

Единственото, което ме дразни по нашите плажове е, че трябва да вървиш дъъълго, за да стигнеш до място с тоалетна.
Или някое капанче, от което се носи смрад на полуразвалена цаца и смрадливи картофи, пържени в същата мазнина.

# 524
В такъв случай предлагам да се обособят плажове с много високи такси специално за социопати,само не мога да разбера как и тях ще си поделят... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт