Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 719
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
На мен едно детенце, тичайки, ми напълни хавлията с пясък. Майката се втурна към него, закани му се с пръст, после дойде до мен, хвана ме за рамото, вдигна ме Crazy и ми каза " Само за малко, госпожа...", изтупа ми хавлията, постели я и ме положи върху нея с думите  " А сега ще ви е удобно" Simple Smile

По темата-израснала съм на плажа, всяко лято имах по около 90 бани, обожавам морето и повечето време, когато съм на плаж, гледам него, а не хората.......... Simple Smile

Ох,  Joy Стана ми много смешно и мило

# 541
  • София/Горна Оряховица
На мен едно детенце, тичайки, ми напълни хавлията с пясък. Майката се втурна към него, закани му се с пръст, после дойде до мен, хвана ме за рамото, вдигна ме Crazy и ми каза " Само за малко, госпожа...", изтупа ми хавлията, постели я и ме положи върху нея с думите  " А сега ще ви е удобно" Simple Smile
hahaha сигурно е чела bg-mamma и е стресирана от стреса, който детето й би причинил на невинни курортистки с перфектни тела!

# 542
  • София

1. Никакво ядене
2. Никакво пиене
3. Ако човек ще се храни, само в заведение
4. С целулит, паласки, стрии, косми - не може. )

Joy

# 543
Това всяка година го решаваме, ама на - ходят си. Глоби трябва, солидни глоби.

# 544

За целулита ли? Или провиснали цици, шкембета?

# 545
  • Варна
Мирама, тез са в тежката категория - за данък, глоба си трябва дори само за нахапан домат, сещам се и в какъв размер да е. Mr. Green

# 546
.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 05:33 от Еластина

# 547
Еластина, така де   Peace

Аз еееей тва не разбирам - ама то и в теми за площадки и паркове, сега сщото и в за плажове, курорти - малии, много се дразнят тия хора от другите бе, ама много.. Като ги чета, чак почвам да ги съжалявам, начи. Ми те никакъв кеф не усещат, само се нервират и са на нокти, понеже все някой им разваля рахатлъка. По-точно те рахътлък май не знаят и какво е. А изисквания и претенции - с лопата да ги ринеш имат.
НЕкои от нещата, дето им пречат аз не ги бях и чувала - т.е. даже не съм се сетила, че нещо такова го има и можело да дразни. Егати изнервения народ...
И не мога, и не мога да им се начудя. Що си го причиняват, по дяволите??
Не бих се мъчилат толкова ни-ко-га... у дОма, или където няма дразнители и толкова, то така не си е работа  Crazy

# 548

То само с решения тука на местно ниво не става. Трябва петиция, протест, и писма до ЕК на ЕС. Най-малко.

# 549
Еластина, темата за вицовете е по-надолу hahaha (майтап)

# 550
.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 05:35 от Еластина

# 551
  • Насред хаоса
Знаех си аз, че след цигарите плюскането на обществени места ще пречи ... Нема угодия. Ще гледам да си апвам на плажа, докато не са забранили и това.  Crazy

# 552
Явно пускането на тази тема не било шега  Laughing

До сега не са ми правили впечатление ядящи по плажа, може и да е имало. Ние храна не носим. Ходим след закуска и се прибираме за обяд. Използвам децата здраво да се уморят и после да си хапнат с ищак. Малко се изнервях всъщност, сега се сещам, когато дребния беше на 1 година и явно не му беше много интересно да рови в пясъка и обикаляше хавлийте на ядящите хора и точеше лиги. Ето, значи е имало Simple Smile

Това с хвърлянето на пясък по хавлийте признавам, че ме дразни било то и от деца. Решението е обаче да се настаним на задните редове та да не минават хора покрай нас, но пък тогава мойте деца засипват чуждите хавлий с пясък, та прецених, да си спестя срама и обяснението по 100 пъти до обяд и се примирих да си изтупвм по-често моята  Grinning  

Когато човек отива да релаксира се вглъбява в себе си и не обръща внимание на околните. Крясъците на изтрясали майки като мен ме дразнят като, че ли, но там няма как да си запушиш и ушите. Последната година случихме на съседи по хавлии обаче и сравнително спокоен плаж.

# 553
Цитат
Въпросът в темата беше зададен в стил - "кви са тия простаци дето муат на плажа, не може ли в заведенията да се хранят?". И отговарям.

Нещо не са ме разбрали. Аз самата избягвам заведенията на плажа .Дори  и в хепи на басейна пия само кафе и вода. Стила е" кви са тия простаци дето си подвикват един друг приканят  се и натрапват дейността си (плюскане) на околните плажуващи"
Слабо ме вълнуват, косми ,стрии и целулит... ама хич даже, обаче собствениците им, които оставят боклука, костилки, фасове и шлюпките от семки, да, гадно е...

# 554
Здравейте,
можете да се възмутите на заглавието, но ние българите не знаем къде се намираме...
Така се случи, че от 8-9 години не бях посещавала български плаж, тази година обаче "уцелих" лято във България,
 от месец и нещо всеки ден съм на плаж и не вярвам но очите си.
Преглътнах, че 60 % са по монокини дори и да не е най добрата гледка, преглътнах кучетата плажуващи редом със стопаните си, НО не мога да преглътна че от 12 часа се започва едно ядене на филии с лютеница домати и краставици. Днес един господин си беше донесъл пластмасова бутилка домашно вино и със жена му извадиха едни буци със сирене един хляб и се чупеше и се ядеше  Shocked Какво за бога става с тези хора? Била съм по много плажове, но това като нашето никъде го няма.
Събота и неделя на градски плаж не се стъпва.
И вие ли плюскате домашни гозби когато сте на плаж?

Интересно как поне 50 човека не сме разбрали...
Айде да решиш вече каква ти е тезата,че поне 5 пъти я смени досега.

Общи условия

Активация на акаунт