Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 725
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
  • сф
предпочитам да вървя 2 км навътре в гората, да си изровя дупка и да пишкам в нея и да си я заровя, отколкото да ползвам мърлявите градски, селски и курортски плажове

# 526
А лопата носиш ли си или избираш торфести райни? 2 км се изминават за около 30 минути, сигурно тръгваш преди да те призове естествената нужда, за да стигнеш навреме? Като не броим времето за изкопаване на дупката.

# 527
  • Бургас
за къде без лопатка на плажа  Joy

# 528
  • сф
не, копам си с вещерските нокти директно.
и да, умението човек да бъде въздържан дори в естествените си нужди, е ценно.

# 529
Имам един познат, той е по тия безлюдните плажове, и така си изравял дупки и ги заравял и после отгоре им бучва по едно перце или клонче.

# 530
  • сф
заега не съм засичала купчинките на Вашия прятел.

# 531
Дано някой не си бучне чадъра там.

# 532
  • сф
няма такава опасност, тъй като навътре в гората си е сянка, и чадър не е необходим.

# 533

Сн. от едно любимо ми място от Бг черноморие  Heart Eyes

http://images17.snimka.bg/002817193.jpg?r=0

Я да ви подразня с едно такова и аз. Снимката е правена в пиков час.  Laughing

Е, няма на кого да си покаже човек банския и кого да одумва, ама... И семки, и царевичка няма. Пък и бая трябва да походиш, ако държиш да провериш най-близките съседи как са с целулита.  Crossing Arms

# 534
  • София
Имам един познат, той е по тия безлюдните плажове, и така си изравял дупки и ги заравял и после отгоре им бучва по едно перце или клонче.

а не, така няма да се разберем......още ми текат лигите и стомаха ми стърже от спомените за италианските спагети, пък сега ще трябва и да се оглеждам за нискорастяща горичка Laughing

Как` сийке, де го този претоварен плаж?

# 535
 Всички тука ходят по безлюдни плажове, къде ги намирате, да ида и аз...
Крапец. Широка и поне три километра дълга плажна ивица, девствен плаж с едно единствено капанче и не повече от 15-20 чадъра. Трябва обаче да си го носиш. Недостатък - намира се на края на света, преди Дуранкулак. И не предлага нощен живот, ако това търсиш, нито пък някое селище в околността.
ПП Дано не повтарям някой, не прочетох отговорите.

# 536
Защо да е признак на беднотия носенето на сандвичи от вкъщи или ходенето на море с багажник с храна? Нали и тази храна струва пари, все пак, на никого не е подарък. Но след като мога да си осигуря закуска от хубаво сирене, маслини, доматче и препечени филийки и чайче на терасата с изглед към морето, предпочитам пред това да хрупам после геврек на плажа. Не го правя, защото съм бедна, а защото така искам и така ми е вкусно. Мога да хапна и в заведение на плажа, но първо - не знам какво е качеството на храната, защото в калабалъка винаги е възможно да се пробута старото и пред разваляне, второ - домашното ми е по-вкусно, защото аз съм си го сготвила и трето - защо да платя за едно нещо 3 пъти, че и повече по-висока цена, ако мога да го имам на по-ниска /не че не мога да си го позволя, но не е нужно/. За сладолед съм съгласна - няма да помъкна от магазина, но всяко друго нещо - да и не се срамувам от това.
Не казвам, че е признак за беднотия, а че има много хора, които дори и да искат не могат да си позволят хранене по капанчета и плажни заведения. Казвам го, защото никой не знае какви са причините един човек да прави дадено нещо, предлагам варианти. Въпросът в темата беше зададен в стил - "кви са тия простаци дето муат на плажа, не може ли в заведенията да се хранят?". И отговарям.

# 537
  • София
 Всички тука ходят по безлюдни плажове, къде ги намирате, да ида и аз...
Крапец. Широка и поне три километра дълга плажна ивица, девствен плаж с едно единствено капанче и не повече от 15-20 чадъра. Трябва обаче да си го носиш. Недостатък - намира се на края на света, преди Дуранкулак. И не предлага нощен живот, ако това търсиш, нито пък някое селище в околността.
ПП Дано не повтарям някой, не прочетох отговорите.

Аз така и предположих, че е Крапец, но доколкото забрах там започват да строят поредния хотел, така че за моя целулит трябва да си търся друго място....Пък и си хапвам....а с тая филия с лютеница ме побъркахте, отивам на пазар за хляб, лютеница и наденица.....силно огладнях....пък и детето на изискванията не отговаря....дайте следващия плаж...

# 538
На мен едно детенце, тичайки, ми напълни хавлията с пясък. Майката се втурна към него, закани му се с пръст, после дойде до мен, хвана ме за рамото, вдигна ме Crazy и ми каза " Само за малко, госпожа...", изтупа ми хавлията, постели я и ме положи върху нея с думите  " А сега ще ви е удобно" Simple Smile

По темата-израснала съм на плажа, всяко лято имах по около 90 бани, обожавам морето и повечето време, когато съм на плаж, гледам него, а не хората.......... Simple Smile

# 539
Еххх, ако не заключат темата доста ще напредне докато стане време да тръгнем за морето. )
Така че...ще се изгради кодекса на възпитания плажуващ до това време. ))))))
Предлагам да се започва....)

1. Никакво ядене
2. Никакво пиене
3. Ако човек ще се храни, само в заведение
4. С целулит, паласки, стрии, косми - не може. )

Общи условия

Активация на акаунт