Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 705
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Само се чудя как ще се прежаля да дам 50ст. за вестник...

Мушамичка нямаш ли? Ако нямаш, купи си.
Потресът ще е още по-голям.  Laughing

ПП Абе, казах ви аз, че офисната мъка нийде я няма, ама вие не вярвате.
Joy Joy Joy нея можеш и да си я замийваш, та ще ти е за многократна употреба!

# 586
Ще се окаже ей сега, че и плажа не е централен, ми някакъв друг, и Москвича е бил Шкода и виното е било марково и вместо кърпа е имало шезлонг  Whistling .
Специално за Горна Оряховица ще уточня, че южния плаж във Варна се води градски плаж, не е централен  Peace

# 587
  • София/Горна Оряховица
Централен го казах като синоним на много посещаван Wink . Няма значение южен, офицерски или ако ще да се нарича пимбян на розови точки плаж Wink.
Пък с Горна Оряховица не се заяждай, тя до 7 годишна във Варна е расла.

Някои хора като излязат веднъж извън страната си мислят, че хващат Господ за шлифера ...  newsm78

Май е време за ключ...

# 588

Май не си ходила отдавна, точно преди 2 дни последно пих кафе под басейна, единственото заведение с душове и тоалетна е цялото бяло, да скъпо е и е пълно  Peace
Кръчмето не ми  се ходи да му чеквам името, бих го кръстила снобарщина.

Не, въобще не съм ходила. Само преди малко се върнах, от там защото дъщеря ми ходи на плуване 3-4 пъти седмично, отделно живея и точно до паркинга на ФК и обикалям района постоянно.
А тоалетни има в абсолютно всички заведения.  hahaha Душове има на няколко места на плажа, само че нямат нищо общо със заведенията.

"Кръчмето" как стана на снобарщина? Аз пък ще ти кажа, че всичките ми колеги-западняци и клиентите ни чужденци много харесват БМ. Може би е снобарщина, защото в него ходят хора, които могат да си платят поръчка по-голяма от кафе и вода (ти нали само това си поръчваш там).

Абе какво ти се връзвам и аз?!  Sick

# 589
Защо ключ,много се забавлявам,скоро ще се окаже ,че ЛЪКИ-то не е стъпвала в последните 5 години на този плаж Joy
Но това тепърва ще го доуточни,естествено hahaha

# 590

Май не си ходила отдавна, точно преди 2 дни последно пих кафе под басейна, единственото заведение с душове и тоалетна е цялото бяло, да скъпо е и е пълно  Peace
Кръчмето не ми  се ходи да му чеквам името, бих го кръстила снобарщина.

Не, въобще не съм ходила. Само преди малко се върнах, от там защото дъщеря ми ходи на плуване 3-4 пъти седмично, отделно живея и точно до паркинга на ФК и обикалям района постоянно.
А тоалетни има в абсолютно всички заведения.  hahaha Душове има на няколко места на плажа, само че нямат нищо общо със заведенията.

"Кръчмето" как стана на снобарщина? Аз пък ще ти кажа, че всичките ми колеги-западняци и клиентите ни чужденци много харесват БМ. Може би е снобарщина, защото в него ходят хора, които могат да си платят поръчка по-голяма от кафе и вода (ти нали само това си поръчваш там).

Абе какво ти се връзвам и аз?!  Sick
hahaha hahaha hahaha

# 591
Защо ключ,много се забавлявам,скоро ще се окаже ,че ЛЪКИ-то не е стъпвала в последните 5 години на този плаж Joy
Ако не беше нямаше да я има тази тема  Thinking

# 592
Специално за Горна Оряховица ще уточня, че южния плаж във Варна се води градски плаж, не е централен  Peace

Аз вярно реших да не ти се вързвам, но ти изби всичката риба.  #Cussing out Южният плаж във Варна се водел градски плаж? Северният е селски, а централният - международен?

# 593
  • София/Горна Оряховица
Мацки, моля ви, идете да гледате мач и спрете да й се връзвате  Laughing .
Мъкаа, мъка по тоя свят !

П.П. Това за международния плаж отвсякъде ме изби и вече рева от смях! Много е яко като сравнение  Laughing .

# 594
  • Sunshine state
Кога ще идват чужденците? newsm78

# 595

Аз вярно реших да не ти се вързвам, но ти изби всичката риба.  #Cussing out Южният плаж във Варна се водел градски плаж? Северният е селски, а централният - международен?
Що извънградски ли е станал, докато ме е нямало???  newsm78 или е станал плажа под басейна централния плаж на града ....? От вас като слезеш долу как се казва плажа, под входа на Морската?
Светни ме

# 596
  • София/Горна Оряховица
Когато и да идват - на международния плаж ще ги води! Иначе не бива !

Check Please -   bouquet Страхотна си!

# 597
  • Tам през Атлантическия океан

Сн. от едно любимо ми място от Бг черноморие  Heart Eyes

http://images17.snimka.bg/002817193.jpg?r=0

Я да ви подразня с едно такова и аз. Снимката е правена в пиков час.  Laughing

Е, няма на кого да си покаже човек банския и кого да одумва, ама... И семки, и царевичка няма. Пък и бая трябва да походиш, ако държиш да провериш най-близките съседи как са с целулита.  Crossing Arms

Heart Eyes От същото местенце е дамм  Flutter

# 598
Не, но нося термос с кафе, учебник и пица за децата, от която хапвам и аз. А, да, и се дразня от автомобили с регистрация Tx....Обаче не викам по децата, щото баща им ги гледа.

п.п. Не знам дали съм по темата, не съм ви чела.

# 599
 Авторката , щом толкова те дразнят плюскащите на плажа , иди на друго място да се печеш  Peace В крайна сметка никой не е длъжен да се съобразява с капризите ти .
А пък не се знае дали и ти не дразниш с нещо плажуващите около теб . Whistling
На вкус и цвет , тавариши нет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт