Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 709
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
  • Sunshine state
..че си носим домашно-филии с домати и тям подобни. Confused Няма финансова възможност за консумация на изискана храна от капанчетата. Rolling Eyes
.
изисканост и градски плаж в едно изречение трудно се връзват.
Peace
Аз пък да си кажа доброволно,че не обичам безлюдни плажове и ми е кеф да съм сред хора.Дори го предпочитам. Blush Heart Eyes

# 571
Цитат
Въпросът в темата беше зададен в стил - "кви са тия простаци дето муат на плажа, не може ли в заведенията да се хранят?". И отговарям.

Нещо не са ме разбрали. Аз самата избягвам заведенията на плажа .Дори  и в хепи на басейна пия само кафе и вода.

След малко ще трябва да уточняваш, че хепито до басейна е метафора, също като москвича, защото до басейна няма хепи.  Joy 
ooooh!

# 572
Тази година като ходим на море,специално ще се оглеждам кой какво яде заради темата.Дано някой не наднича и по нашите хавлии,че.. Confused  Grinning

Аз вчера мислех снимки да правя, ти само с надничане се ограничаваш.  Mr. Green Ако темата продължава да се развива, тези дни наистина ще направя и то специално от южния плаж - трън в петата на авторката. Ще ги правя отдалече, на големи групи от хора, не на избрани.  bowuu

# 573
Тя и без това 39 страници това прави... hahaha

# 574
  • Sunshine state
Може и да ни щракнеш как мухаме филийки с пастет в началото на август,в най-големия гъчканак. Laughing
Сериозно,няма ли кой да направи няколко снимки на хранещи се по плажа хора? Praynig
Като напишеш "хранещи се на плажа хора" в гуугъл,първо излиза тази тема. Laughing

# 575
Може и да ни щракнеш как мухаме филийки с пастет в началото на август,в най-големия гъчканак. Laughing
Сериозно,няма ли кой да направи няколко снимки на хранещи се по плажа хора? Praynig

Ааа, август не може ме хванете на градския плаж. Много обичам морето и плажа и всяка свободна минута бягам там, ама чак пък толкоз.  Mr. Green
Ако се навиете да идвате по чукарите, ще мухаме заедно филийки.  Laughing

# 576
  • Sunshine state

Ааа, август не може ме хванете на градския плаж. Много обичам морето и плажа и всяка свободна минута бягам там, ама чак пък толкоз.  Mr. Green
Ако се навиете да идвате по чукарите, ще мухаме заедно филийки.  Laughing
Тцъ,не става! Naughty Аз искам да имаме публика,то иначе сред съмишленици не е интересно.
Само се чудя как ще се прежаля да дам 50ст. за вестник,че съм си намислила и една лионска тая година да включим на трапезата. Sunglasses

# 577
Цитат
Въпросът в темата беше зададен в стил - "кви са тия простаци дето муат на плажа, не може ли в заведенията да се хранят?". И отговарям.

Нещо не са ме разбрали. Аз самата избягвам заведенията на плажа .Дори  и в хепи на басейна пия само кафе и вода.

След малко ще трябва да уточняваш, че хепито до басейна е метафора, също като москвича, защото до басейна няма хепи.  Joy 
ooooh!

Не знам име( писала съм с малки букви), става дума за кръчмето на басейна
и белия бар под басейна не знам как се казва  newsm78

# 578
  • София/Горна Оряховица
Лионска не става. Трябва да е мазна. И да капе от нея!

# 579
  • Sunshine state
Лионска не става. Трябва да е мазна. И да капе от нея!
Joy
Добре,ще го имам предвид.Тая година и лютеница затворих,та бая мизерия ще гледате по плажа. Crazy

# 580
Не знам име( писала съм с малки букви), става дума за кръчмето на басейна
[/quote]

Какво кръчме на басейна? На басейна кръчме няма, освен кафенето в което майките пият кафе, докато чакат децата си. След басейна в посока Морска гара има ресторант БМ (към 10 години си стои там), който обаче е към 4-500 кв.м. и си е много хубав (и хич не евтин) ресторант.
Бял бар под басейна също няма. Имаше, но преди няколко години.

# 581
  • София/Горна Оряховица
Ще се окаже ей сега, че и плажа не е централен, ми някакъв друг, и Москвича е бил Шкода и виното е било марково и вместо кърпа е имало шезлонг  Whistling .

# 582
Само се чудя как ще се прежаля да дам 50ст. за вестник...

Мушамичка нямаш ли? Ако нямаш, купи си.
Потресът ще е още по-голям.  Laughing

ПП Абе, казах ви аз, че офисната мъка нийде я няма, ама вие не вярвате.

# 583
  • Sunshine state
Ох,не знам,ама снощи разправях на мъжа ми за темата и хубавичко се посмяхме.Започнахме да си фантазираме как единия сурне тенекия сирене по пясъка,а другия един чувал картофи на гърба и газов котлон в ръката. hahaha

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 22:03 от Pupitka

# 584

Бял бар под басейна също няма. Имаше, но преди няколко години.
Май не си ходила отдавна, точно преди 2 дни последно пих кафе под басейна, единственото заведение с душове и тоалетна е цялото бяло, да скъпо е и е пълно  Peace
Кръчмето не ми  се ходи да му чеквам името, бих го кръстила снобарщина.

Общи условия

Активация на акаунт