Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 710
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Въпросът в темата беше зададен в стил - "кви са тия простаци дето муат на плажа, не може ли в заведенията да се хранят?". И отговарям.

Нещо не са ме разбрали. Аз самата избягвам заведенията на плажа .Дори  и в хепи на басейна пия само кафе и вода. Стила е" кви са тия простаци дето си подвикват един друг приканят  се и натрапват дейността си (плюскане) на околните плажуващи"
Слабо ме вълнуват, косми ,стрии и целулит... ама хич даже, обаче собствениците им, които оставят боклука, костилки, фасове и шлюпките от семки, да, гадно е...

Заглавието на темата ти е отвратително, смени го ако освен не ти праи кеф на всеки 2 пост да се обясняваш какво всъщност си имала предвид.

# 556
Заглавието на темата ти е отвратително, смени го ако освен не ти праи кеф на всеки 2 пост да се обясняваш какво всъщност си имала предвид.
Отвратително е това което видяха очите ми, заглавието е  само отражение... Дори и да можех да го сменя пак щеше да звучи грубо  Peace

# 557
Мен пък ме дразнят тия, дето оплюскаха плажовете като за последно, постлаха си грозните бетонни постройки и сега доволно се oригват, щото никой не понечи да им секне лакомията, докато не ометоха всичко покрай нашето море. Гледам, горите и планините ни ше хапнат сега, щото, нали апетитът идвал с яденето, казват...  

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 19:08 от горица

# 558
Я аз да си направя едно списъче, че другата седмица заминаваме и трябва да сме подготвени как да се държим подобаващо на плажа.
1. Никакво ядене. Ако си купиш царевица, сладолед или геврек от преминаващия продавач, е редно да се отделиш надалеко, на някоя усамотена пейка и тайно да си го излапаш.
2. Никакво викане /особено детска глъч/
3. Абсолютно е забранено да се ходи между хавлиите, а тичането е равносилно на ерес.
4. Монокините са разрешени само ако си много млада, с много красиво тяло, стегнат и голям бюст.
5. Пиенето на бира, коктейли или дори безалкохолни напитки е противоестествено, грозно и издава всякаква липса на възпитание.
6. И, изобщо, най-добре е деца да не посещават плажа. Те трябва да се държат на къс повод в някоя влажна и тъмна пещера поне докато не завършат средно образование.
Моля, ако съм пропуснала някое важно правило, да ме сръчкате още сега, че иначе ще ми проличи колко много ми липсват първите седем години.
Някои хора май бъркат плаж с музей или библиотека.

За да се спася от всички укорителни погледи, които биха ме изпепелили или поне вгорчили престоя ми на плажа, винаги си плащам за чадър и шезлонги на първа линия. Така не виждам възмутените физиономии зад гърба ми. Единственото нещо, което може да ме подразни на плажа е, ако някой дойде и си бучне частното шаренко чадърче пред моя шезлонг и ми скрие гледката към морето.

И за да съм съвсем по темата - първо - никога не плюскам като за последно и второ - когато ми се яде, плюскам и на плажа.
       202uu

# 559
НЕкои от нещата, дето им пречат аз не ги бях и чувала - т.е. даже не съм се сетила, че нещо такова го има и можело да дразни. Егати изнервения народ...

Ако се замислиш, може да разбереш с колко неща пречиш. И, да, народът е изнервен заради такива като теб, които не се замислят, че пречат.

# 560
  • София
Сова - мдааа, а в темата за площадките пишеха, че на плажа можело да се яде, само на площадката не можело Simple Smile

# 561
  • София/Горна Оряховица
Никъде не може да се яде и туй то!
Ще ми се хранят те ...

# 562
  • София
 hahaha хем после ще изглеждат евентуално по-добре и ще могат да се възползват от опцията - монокини Simple Smile

# 563
Съседът гърми музиката , ми кеф му е, егати нерваците, дето не им харесва. Детето тропа, вика, ми дете е. Аз не смятам, че всички са длъжни да се съобразяват с моите деца. И да се радват, като тичат покрай тях и им пълнят хавлиите с пясък.

# 564
  • Sunshine state
Тази година като ходим на море,специално ще се оглеждам кой какво яде заради темата.Дано някой не наднича и по нашите хавлии,че.. Confused  Grinning

# 565
Тази година като ходим на море,специално ще се оглеждам кой какво яде заради темата.Дано някой не наднича и по нашите хавлии,че.. Confused  Grinning
че... какво?

# 566
Следващата плажна тема очаквам да е призив за озаптяване и прибиране на съпружеските погледи, разхвърляни извън семейната общност.

# 567
  • Sunshine state
..че си носим домашно-филии с домати и тям подобни. Confused Няма финансова възможност за консумация на изискана храна от капанчетата. Rolling Eyes

# 568
..че си носим домашно-филии с домати и тям подобни. Confused Няма финансова възможност за консумация на изискана храна от капанчетата. Rolling Eyes
С тез капанчета станахте банални...
изисканост и градски плаж в едно изречение трудно се връзват.

# 569
На авторката комплексите са и в повече ми се струва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт