Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 699
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
  • Tам през Атлантическия океан
Защо ключ,много се забавлявам,скоро ще се окаже ,че ЛЪКИ-то не е стъпвала в последните 5 години на този плаж Joy
Ако не беше нямаше да я има тази тема  Thinking

LUCKY14
  Sunglasses

http://media.snimka.bg/s1/0651/027545602.jpg?r=0

Под тентите се плюска да знаете  Laughing

# 601
п.п. Не знам дали съм по темата, не съм ви чела.

Абе, не си много по темата щом ядете пица, а не филии с лютеница,.. ама нейсе, ще го броим за запис Mr. Green Пицата някакси звучи по-така, международно значи Whistling

# 602
  • София
А пък моята дъщеря го кара с едно такова международно звучене на плажа-яде pancake /аз по принцип палачинки им викам, ама в духа на темата.../  hahaha това за плюскане ли го броим или е ЕнтЕлегентна работа?!?  Joy
Леле оправихте ми вечерта! Заливам се от смях.

# 603
Специално за Горна Оряховица ще уточня, че южния плаж във Варна се води градски плаж, не е централен  Peace

Аз вярно реших да не ти се вързвам, но ти изби всичката риба.  #Cussing out Южният плаж във Варна се водел градски плаж? Северният е селски, а централният - международен?
Забрави офицерския  и рибарския плаж. Да напомня и за "полския кореком" (евиния плаж, където полякините продаваха вносна стока).  Mr. Green
От друга страна, южния плаж, може да е бил "градския плаж", когато входа на Морската градина и девическата гимназия, са се падали малко извън града. Ама чак пък да го помниш...

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 23:24 от гост22

# 604
Води се Южен. Къв градски? По времето на баба ми сигурно Joy Joy Joy Пък и е най гадния плаж на Варна. Аз там на плаж не съм бил, само на вълнолома за риба или ей така, но на плаж не. Нито на рибарския.  Можев би като дете на ролбата или скоростната в района ама сам не. Прекарвахме си детството между 2 и 3. Мразя 1 буна. Ходя там само по заведения. Като имаше "Кибиците" особено. Най якия бар беше, ама защо го няма вече тъпо е не знам.

# 605
  • В Космоса
Както споделих назад, гнусно ми е да ям на плажа и това още от малка, но на едно нещо от детството ми предлагано по пясъците от мазни циганори не можех да устоя никогаш! Naughty Ракетки! Heart Eyes Или... не съм сигурна за наименованието им - едни кръгли вафлени фунии пълни с долнопробен крем. Heart Eyes

# 606
Или... не съм сигурна за наименованието им - едни кръгли вафлени фунии пълни с долнопробен крем. Heart Eyes

Божичко, този крем Heart Eyes! Умирах за него като дете и само на морето го имаше.
Знае ли някой как се прави?

# 607
Помня го, наистина ли само на плажа го е имало. Имаше форма на сладолед и беше в някакви цветове май или подобно. Но го помня, често го ядяхме като деца.

# 608
  • В Космоса
Помня го, наистина ли само на плажа го е имало. Имаше форма на сладолед и беше в някакви цветове май или подобно. Но го помня, често го ядяхме като деца.

Неее, друго е. Това беше цилиндърче от вафла и май само с бял крем...

# 609
Защото май имаше някакви сладоледени фунии с някакъв крем.

# 610
  • В Космоса
Ааа, и манговците имаха разни реплики "Едъъър, печееен" за слънчогледа и "Млииеееечна царевицъъъ". Joy За ракетките забравих какво напяваха... Ама ги чаках с нетърпение да преминат.

# 611
  • София
Я дайте да си припомним най-забавлителните рекламни слогани на мургавелците, продаващи "лакомства" по плажа  Crazy "Тооопъл печен, едър като зърната на Памела Андерсън, ламбааааада за езика, аеробика за устаааата..."

# 612
Не мога да се сетя, а се сещам неща които ми се ядат, а сега ги няма вече.

# 613
"Морски черешииииии"  За скаридите един дядка.  Ама вече никой не продава подобни неща.

# 614
  • Варна
Сетих се за " фото мексико" и " еврибари на магари". Grinning

Общи условия

Активация на акаунт