Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 758
  • 705
  •   1
Отговори
# 690
....

Аз от няколко години обаче замислям как да се преместя да живея в Родопите, но да не ми секват варненските доходи.  newsm78  

Ох, мечтателка си ти.... Wink Hug

Те па тука едни доходи....мани, мани....

# 691
  • Варна
С удоволствие.

Баба ми е построила къщата си в Левски върху къщата на майка си. Така, че поне не съм преселник а съм си с мнооооого дълбоки корени. Вярно било е лозя и дере, но е родена там и се гордея да се нарека Варненец с корени.

Няма лошо, само че районът на сегашния квартал Левски е било нещо като предградие от селски тип.  Wink Да си видял в Левски една сграда поне, която да е с типичната за Варна архитектура? Няма.
Ами то там са били лозя. Прадядо ми си е купил там лозе 50-те години.

# 692

Когато кажеш, удоволствието ще е мое! Hug

# 693
Пък че я застроиха още повече, ама над Хоризонт не било Морска, а имоти уж.

Ти пък, няма ли частни имоти в Морската? Има и то много. Имам познат, всъщност е мъж на моя добра приятелка, върху чиято земя е построена зоологическата градина. Даже онзи канал, който се излива в офицерския плаж носи име, като неговата фамилия. Съдиха се много и разбира се нищо още не са им върнали, те не се съгласяват и на друго обезщетение, но ако не беше зоологическата градина там, щяха да им върнат парцела и човекът щеше да построи каквото може. Като е негово и ако може защо не?

# 694
Хаха, и аз обожавам и планината. Винаги съм искал една хижичка в Пирин, самотна до някое езерце и полянка с ягоди и боровинки. Да има рекичка и въжено мостче. Заснежени върхове и чисто небе. Да имам няколко животинки и една жена която да е до мен на верандата по залез, когато насекомите прелитат върху цветята на поляната. Ама реалността е тук във Варна. Иначе се гордея не за друго, а защото обичам града си. Нещо чух преди за разни ниви от брата на баба ми, на мястото на катедралата, ама не разбрах много. Били сме голям род във Варна и не само в Левски.

# 695

Аз от няколко години обаче замислям как да се преместя да живея в Родопите, но да не ми секват варненските доходи.  newsm78 
Твоята пак е малко или много реална. Аз се чудя как да се прибера в България, ама да не ми секват доходите от тук Laughing Че и такава дестинация за живеене в БГ съм избрала, дето плановете ми влизат в сферата на научната фантастика направо.

# 696
оооХ, Варна...колко може да говорим, и плажовете са зрънцето пясък....Жалко за най хубавия морски град....Морска столица...превърната в бунище...язък...голям язък....Голяма мъка ми е...да знаете...най красивия морски град....Варна е най хубавия град....интереси я погубват....

# 697
  • Варна

Ще ти пиша ЛС през почивните дни. Hug

# 698

Аз от няколко години обаче замислям как да се преместя да живея в Родопите, но да не ми секват варненските доходи.  newsm78 
Твоята пак е малко или много реална. Аз се чудя как да се прибера в България, ама да не ми секват доходите от тук Laughing

Ааа, аз тази драма съм я преживяла.  Grinning Не се получи, но пък други неща се получиха и нещата пак се наредиха. Надежда винаги има.  Peace

# 699
Майка ми снощи ми каза да ида да се прегледам, понеже й споделих мечтата си да отида да живея в село, в което има 20 жители и няма дори магазин хляб да си купиш hahaha Това подхождало на немски пенсионери, а аз съм била далече от тая възраст hahaha

# 700
Майка ми снощи ми каза да ида да се прегледам, понеже й споделих мечтата си да отида да живея в село, в което има 20 жители и няма дори магазин хляб да си купиш hahaha Това подхождало на немски пенсионери, а аз съм била далече от тая възраст hahaha

И аз съм обелт на подигравки поради същото ми желание, но до като се мотаме и чудим вече 3 приятелски семейства си осъществиха мечтата Grinning

Хораа бременна съм, спрете с тези филии с лютеница, че няма от къде в 1 да хукна да търся  Crazy

# 701
  • Tам през Атлантическия океан

Ще ти пиша ЛС през почивните дни. Hug

Laughing

# 702
Дес, глеЙ си работата... Laughing Wink Hug

# 703
  • Tам през Атлантическия океан
Зеления го няма  Laughing може да си спамим  smile3534

# 704
Хахха, викаш нЕма Гущери, а....

Най ме е страх от Гущери дет го играят Свети Петър....

Общи условия

Активация на акаунт