Анална фисура 2

• 184 513
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 240
Надявам се да забравя за това чудо, защото наистина боли много.
Дойдох от Холандия специално в тази калиника след хиляди изчетени коментари.
Дали съм доволна още нищо не мога да кажа, имам болки все още и конци които не са паднали.
Явно при всеки възстановителния период е различен, доктор Матев каза че възстановяването може да е от няколко дни до няколко седмици така че ще чакаме.

# 241
...където е шит мускула!
[/quote]
Сигурни ли сте, че се шие и мускула? Това за първи път го чувам.

# 242
...където е шит мускула!
Сигурни ли сте, че се шие и мускула? Това за първи път го чувам.
[/quote]
Сигурна съм, това ми обясни самия Матев, преди не го шиели, но сега каза удряли по един шев и на него и на фисурата! При възстановителния период точно шева на мускула боли...но болката е в пъти по лека от тази при активирана фисура!

# 243
Шие се мястото от където отпускат влакънца от самия мускул.

# 244
И дупето остава трайно разхлабено, да не прави нови фисури! Wink

# 245
Да, точно така 😁

# 246
И дупето остава трайно разхлабено, да не прави нови фисури! Wink
И аз сега трябва задължително да задам един глупав въпрос. Това, че дупето остава трайно разхлабено, не означава ли, че на стари години, човек ще се "изпуска" по голяма нужда.....

# 247
При некачествена операция това са страничните ефекти...по принцип Матев имал точна ръка Simple Smile, ...но какво ще се получи на стари години никой не може да каже! По принцип за задържането отговаря външния анален свинктер, а той реже вътрешния Wink

# 248
При некачествена операция това са страничните ефекти...по принцип Матев имал точна ръка Simple Smile, ...но какво ще се получи на стари години никой не може да каже! По принцип за задържането отговаря външния анален свинктер, а той реже вътрешния Wink
Колко струва тази операция, или се поема от здравната каса?

# 249
Клиниката е частна, струва 700 лв, и всеки контролен се плаща!
Ако имаш Фистула не ти трябва точно Матев, макар, че той и фистули прави!

# 250
Е то в Шумен няма кой да ме прегледа. Преди 3 месеца един хирург видя гангрената на баща ми и каза, че са гъбички. Ако не бяхме отишли в Русе, щяхме да го изтървем. Така, че явно пак при Матев трябва да отида, поне да ми каже какво е......

# 251
Е то в Шумен няма кой да ме прегледа. Преди 3 месеца един хирург видя гангрената на баща ми и каза, че са гъбички. Ако не бяхме отишли в Русе, щяхме да го изтървем. Така, че явно пак при Матев трябва да отида, поне да ми каже какво е......
Така е, чети информация, събирай мнения и реши сама за себе си!

# 252
Всъщност би трябвало да реже външния, а за задържането да отговаря вътрешния.

# 253
Всъщност би трябвало да реже външния, а за задържането да отговаря вътрешния.
Обратното е! Повярвай ми! Wink
Цитат от сайта на Матев:

"Процедурата се нарича левостранна вътрешна сфинктеротомия.Представлява отпускане на точно пределено количество влакна от вътрешният анален сфинктер, които са ненормално-свити-/спазъм/. Д-р Атанас Матев извършва процедурата по собствена методика".

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 17:42 от mimi.7299

# 254
Само за протокола да напиша, че  2 месеца след операцията има дни, в които шевът още ме боли! Момичето, което беше с мен в една стая също се оплаква от дискомфорт!
Като цяло НЕ препоръчвам клиниката и доктора! Sad
Същата работа и при мен, как лекуваха ацеса при теб.
Имам час във вторник и незнам какво ме очаква.
Също не препоръчвам клиниката, не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт