Анална фисура 2

• 174 508
  • 1 546
  •   2
Отговори
# 1 455
Шоколад, желязото запича адски. Лененото семе разхлабва. Вечер се накисва сутрин се пие само водата. И да фисурата е ад за цял живот.
Постоянно мислиш какво ще ядеш, ще отидеш ли до тоалетна и т.н.
Имай предвид, че и често ходене не е вариант, аз съм получавала и от многократни изхождания.
Детралекса не помага, той е за хемороиди.
Взимай ле диече ербе за изхождане или гръцкото сладко. И пии поне един месец. Преди тоалетна мажи крем, след тоалетна пак.
Всякакъв става. Сега носех с мен Фитороида на Абока.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:55 от mimi.7299

# 1 456
Отивай на преглед. Тези дни и аз съм така...аха. аха да се сцепи. Но аз съм си виновна, не пих вода, ядох сухоежбини. С това чудо трябва внимаване цял живот! Sob
Не знам какъв е този Ад и как хората минават по 10 години “без проблеми”. Явно аз съм нещо ненормална…
Ще сондирам аз за Турция. Друг вариант има ли?

# 1 457
И аз тия дни пак се обзаведох със запек и леко парене при изхождане. Получи се от препарат със желязо. Да се чудя сега кое да лекувам, анемия или фисура. Като се мазах навътре с кремчето, напипах нещо като раничка, леко ме боцна. Много се сдухах, тамън си мислех, че е минало и айде пак.
Започнах да ям червено цвекло. Забелязах преди време, че ми докарваше разстройство и днес положението е една идея по-добре. Другото, което четох, е че лененото семе помагало. Някой пробвал ли го е? Пия и магнезий, обаче съм с тревожност и ми се разстройва стомаха още повече от него. И детралекс днес пих, обаче ми се гади много и от него.
А да питам и друго-възможно ли е постоянната тревожност също да причинява запек?
Много ми е тъпо. Някъде четох, че след 2-3месеца фисура та става хронична, ако не се затвори. Наистина ли е така или по принцип отнема дълго време, за да мине? Това е егати гадостта, всеки ден да си роб на хранене и ходене по голяма нужда... Постоянно да се наблюдаваш и да изпитваш стрес при сутрешен тоалет... Така ми се плаче, с глас! 😭😭
Споко, не си само ти ,така...

така...

# 1 458
Отивай на преглед. Тези дни и аз съм така...аха. аха да се сцепи. Но аз съм си виновна, не пих вода, ядох сухоежбини. С това чудо трябва внимаване цял живот! Sob
Не знам какъв е този Ад и как хората минават по 10 години “без проблеми”. Явно аз съм нещо ненормална…
Ще сондирам аз за Турция. Друг вариант има ли?
После да споделиш за Турцията!

# 1 459
Дайте да съберем вярно мнения за Турция, защото българските хирурзи са ми писнали вече. Дай им да режат без каквато и да е мисъл как ще се случат нещата, претупано и без лично отношение.

# 1 460
Дайте да съберем вярно мнения за Турция, защото българските хирурзи са ми писнали вече. Дай им да режат без каквато и да е мисъл как ще се случат нещата, претупано и без лично отношение.
Започнах аз, но доста скъпо…
Някой минал от там дали няма да се появи, за да разкаже. Тази седмица Матев е отпуска. Аз днес съм добре. Явно трябва да се пие вода до откат и да не допускаш нищо твърдо! Страхът ме тресе обаче, не мога да ям от притеснение дали всичко ще е ОК. Рева си постоянно, това рефлектира и върху децата - дебна ги кой кога е ходил до тоалетната…

# 1 461
Нико, успокой се. Като е зашито малко вероятно да се сцепи...яж си разнообразна храна, течности повече и така. Не бива да се отчайваме и да влошаваме живота си...

# 1 462
Нико, успокой се. Като е зашито малко вероятно да се сцепи...яж си разнообразна храна, течности повече и така. Не бива да се отчайваме и да влошаваме живота си...
Отчаяние е меко казано. Вманиачена съм вече…

# 1 463
Съгласна съм за Турция.

# 1 464
Отчаяние е меко казано. Вманиачена съм вече…
Нервността пречи на нормалното ходене в тоалетна, успокой се!

# 1 465
Аз до тука съм видяла в тая тема само едно име за Турция, което е дадено от потребителката, която като мен е развила фистула от сфинктеротомията. Ще го намеря.

# 1 466
Аз до тука съм видяла в тая тема само едно име за Турция, което е дадено от потребителката, която като мен е развила фистула от сфинктеротомията. Ще го намеря.
Ти какво направи с фистулата?

# 1 467
Ти какво направи с фистулата?
Нищо още. Опитвам се да разбера повече за това нещо, защото само рязане ми се предлага на сляпо, а при мен всичко което се вижда е само дупчицата, където стана абсцеса на мястото на разреза на сфинктеротомията. Което е много малко информация. ЯМР не показва нищо конкретно къде отива това нещо. Вътрешен отвор не виждат. Като цяло нямам никакво доверие на никой вече и не знам...

# 1 468
А създава ли ти проблеми, симтоми?

# 1 469
  • София
И аз тия дни пак се обзаведох със запек и леко парене при изхождане. Получи се от препарат със желязо. Да се чудя сега кое да лекувам, анемия или фисура.

Шоколад,  анемията успешно  може да я пребориш с коприва. Но в големи количества ,  на гъста супа, на каша , на каквото си щеш.
Освен това помага и при запек.

Общи условия

Активация на акаунт