Отговори
# 45
Любимия момент К/З. Нямам спомен към този момент, Дж беше ли  наясно с чувствата си към Кузей.
http://www.youtube.com/watch?v=bK8pKcTzRFk&feature=related

# 46
  • Toronto
Любимия момент К/З. Нямам спомен към този момент, Дж беше ли  наясно с чувствата си към Кузей.
Дафне Hug Хубаво е да се припомни на хората как реагира Зейнеп, когато разбра, че Кузей е женен.

# 47
С тези прекрасни стихове ви пожелавам лека нощ !

Не ме вини, че днес ще си отида!
Не ме съди за дръзките слова,
а приеми съдбата без обида
и съхрани ме в свойте сетива!

Не се терзай! Въпроси не задавай!
Приятелска ръка ми протегни!
За хубавите дни не съжалявай -
те ще ни топлят в ледените дни!

Ще излекува времето сърцето
и ще докоснеш новата любов,
ще грее пак усмивка на лицето
и устните ще шепнат нежен зов!

Наташа Басарова

# 48
Любимия момент К/З. Нямам спомен към този момент, Дж беше ли  наясно с чувствата си към Кузей.
Дафне Hug Хубаво е да се припомни на хората как реагира Зейнеп, когато разбра, че Кузей е женен.

newsm10

Госпожата,  Heart Eyes благодаря ти за хубавите стихове! Hug

# 49
  • Toronto
В процес на откриване май беше... редеше едни суперлтиви за Кузи пред Зейнеп, но иначе упорито отричаше да има каквото и да било към него, че даже се сърдеше как можела Зейнеп да си помисли такова нещо, та тя била годеница на брат му! ooooh! И това хич не е лицемерие Outta Joint

# 50
Роминка   bouquet  bouquet  bouquet
Прочетох какво са ни обсъждали в темата за Фатма. Хич да не се сърдят, ако те не бяха започнали, ние нямаше и да се сетим да говорим за Енгин. Нагласено било, незаслужено било и т.н. И то от хора, които не са гледали нашият филм. Имаше само две - три дами, които бяха много толерантни и признаха напредъка на нашето момче като актьор. Не може някаква, гледала само Перла да му дава оценка. Не е ли така? Но както и да е...Едва се сдържах да не им пусна едно откъсче от филмчето ни, та да видят не може ли Киво да играе драматична роля, но нейсе.. Да продължават да живеят в заблуда и да го смятат за манекен. Е, то не  всеки манекен става такъв добър артист. Освен красота си трябва и талант, нали така?
Есента всички са пред К/Г. Нали такава е стратегията на Керем Чатай. Сега  инерцията ги движи. Няма какво друго свестно да гледат.
Но ние сме си от ВИП-а, със запазените места на бал;кона. Laughing

Какво говориш, една от тях го била гледала до 7 епизод, но не я грабнал. Сигурно защото не е 80 болюма сълзи и сополи, та затова. Ако искат да го гледат, само те губят, нали така?

# 51
Ромина, благодаря много  за темата bouquet
А относно К и З  и дали това че е женен е пречело на Зейнеб ,си спомням че бяха в Анталия и там тя го целуваше ,а той си беше много женен , а не като сега Peace
Мислех си дали не е възможно финала на сезона да е: Кузей заминава с Зейнеб за Италия? Според мен би му се отразило добре Thinking и после се връщат с бебе във вторият сезон Wink

# 52
  • Toronto
А изненадата, за която говори Бура, дали не може да е Гюней да спаси живота на Кузей примерно по някакъв начин и за разнообразия? newsm78 Примерно Фърат да се опита да го убие? Побъркаха ни от чудене, сами станахме едни чуденки!  Joy

# 53
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug
Сряда е !!! Simple Smile

Относно Зейнеп, наистина е страхливо това момиче.
Спомних си и в Анталия как реагира, когато разбра, че Симай е била на телефона.
Да не бъде разбрано нещо погрешно и Кузей трябваше веднага да реагира.
Как не го награби още тогава , но саза застана между тях. Wink

# 54
Добро утро. Hug Hug Hug
Ромина, благодаря за новата тема. newsm51

Предпочитам предположението за финал на сезона на Ивана. Heart Eyes

Сряда е. Party Party Party
Хубав ден.  bouquet

# 55
  • Toronto
Предпочитам предположението за финал на сезона на Ивана. Heart Eyes
И аз, Снежка, и аз Mr. Green Пък и не само аз, виж какви неща творят фенките Laughing Heart Eyes

# 56
Добро утро ! Hug
Снежка, Heart Eyesблагодаря ти !  bouquet

Фактите са си факти, независимо от това как се тълкуват !
Зейнеп се притесни от Симай, защото не искаше да му създава неприятности, а не защото се е уплашила ! И всички знаем защо, нали така ?!
Хубаво е да си припомним, че точно тя му каза за саза, ако искаше да го награби - какво би и попречило да не му казва ? Той и без това си тънеше в заблуда !
Добре е да си припомним и факта, че Джемре полудя от ревност и звънеше през 5 минути ту на единия, ту на другия, че накрая чак и на Хюсеин звънна ! Било от приятелски чувства ! Laughing Затова после се съдра от рев, съвсем приятелски така ! ooooh!

Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден !   bouquet

# 57

За мен фактите са такива, че госпожите сценаристки , няма да се откажат от златната мина Зейнеб - Джемре , нито от Ферат, тези интриги им правят рейтинга.
Надежда всяка оставете Кузей да замине за Италия заедно с Зейнеб  Naughty никакъв шанс!!!
Другия ФАКТ за мен е, че Кузей не е готов да се откаже от Джемре, нито заради Гюней , нито заради Зейнеб.  Факт е ,че казва "Olmaz"  и сам не си вярва на себе си. Факт е, че няма и база за сравнение начина по който гледа Джемре и Зейнеб /тълкувайте си го както ви е угодно  Mr. Green/ Факт е, че Джемре е в мислите му, дори като говори с гаджето си, не пропуска да спомене Джемре. И не на последно място ФАКТ е ,че Зейнеб е тази която се натиска и е подела цялата инициатива на връзката и с Кузей, Факт е, че тя самата не е сигурна дали върви по правилния път към него затова и постоянно търси помощта на Джемре която да я упъти как да стигне до Кузей. Факт е, че "слънчевия лъч" отдавна взе по да мяса на " жената вамп Мортиша" .... Peace

та права си госпожа...Фактите са си факти, независимо от това как се тълкуват

ето и нещо разхладително от мен...

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 11:36 от Добро Утро

# 58
Добро утро, дами! Hug
Пожелавам Ви спокоен ден, да посъберем сили за довечера. защото ни очакват  вълнения 9 бала.
Тази серия е генералната репетиция за финала.Трябва малко да открехнат завесата.

# 59
Добро утро, дами! Hug
Пожелавам Ви спокоен ден, да посъберем сили за довечера. защото ни очакват  вълнения 9 бала.
Тази серия е генералната репетиция за финала.Трябва малко да открехнат завесата.

Много ти е късно утрото... Wink Wink Blush
Дано да има качествен нет довечера и да не насича... Peace

Общи условия

Активация на акаунт