BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 515
  • 751
  •   2
Отговори
# 210
  • Бургас
sgivanova, нормално е да я няма за 4 дена. 5 дена поне трябват да се появи в сайта на китайските пощи. Не се притеснявай. Напоследък взеха да бавят пратките техните пощи..

Благодаря за бързият отговор newsm10
След като прочетох постовете ти за таблетите ..... и аз в кюпа
Когато пристигне ще споделя  yes

# 211
  • Ловеч
А супер, няма да съжаляваш за таблетчето Айнол, ако такова си избрала. Аз обаче вече съжалявам за избора на хюндай и не го препоръчвам на никого от тук нататък. Така и не му оправиха старите проблеми.. А за проследяване по-добре ползвай програмата Trackcheker от първи пост. Удобно и неангажиращо програмче за тези цели..

# 212
  • Казанлък
Ние със сестра ми направихме поръчка по телефона (аз я консултирах от разстояние  Joy).
Поръчахме за нея 10.1" Cube U30GT ,със новият код сега дава отстъпка 10.50$  Peace
Дано да го имат в наличност и да го изпратят бързо. После ще пиша отзиви по нейните думи.
Още едни приятели са поръчали 2 такива миналата седмица.

sgivanova  Hug ,не забравяй и за почивните дни . Ще се появи до няколко дена. При мен най-дълго бе в неизвестност след като са го изпратили от Китай...повече от една седмица.
Пиши какво е таблетче и ще чакаме отзиви след като го получиш  Praynig

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: BACKSCHOOL, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 16:22 от valpan

# 213
  • Ловеч
Поръчахме за нея 10.1" Cube U30GT ,със новият код дава отстъпка 20$  Peace
valpan, как успя да смъкнеш 20 долара? Аз с кода BACKSCHOOL успях само 10.5  Sad

# 214
  • София, България
Привет, аз понеже съм индианец във всякакви интернет пазарувания, искам да попитам - ако нямам ПейПал, няма как да си поръчам нещо, нали? И трябва ли минимална стойност на поръчката, за да е безплатна доставката  newsm78 Че много ми трябват зарядни батерии - тук са по 15 лв 4 броя, а в сайта ги гледам - за 7 долара - 12 броя  Thinking Купувал ли е някой от тях? Вие какво най-често си поръчвате  newsm78

# 215
  • Казанлък
Поръчахме за нея 10.1" Cube U30GT ,със новият код дава отстъпка 20$  Peace
valpan, как успя да смъкнеш 20 долара? Аз с кода BACKSCHOOL успях само 10.5  Sad

wow  #Crazy очевидно имаше някакъв глюк,когато правихме поръчката на 17.08 цената в кошницата след приемане на кода беше 188,99. Нещо се е променило сега.... newsm78 newsm78 newsm78
ааааа,сега се сещам,че първоначално на онази страница имаше промоция точно 10% отстъпка при ползване на кода(+двата варианта: 5$ за поръчки над 50$ и 10$ за поръчки над  100$)...тогава реших,че правят по 10$ отстъпка на всеки 100$. Явно са се усетили и са променили нещата през почивните дни
Извинявам се за грешна информация... Blush

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 16:34 от valpan

# 216
  • Ловеч
valpan, аз имам спомени, че му беше по-ниска цената на този таблет, но може и да бъркам де. Усещат се те по наплива на поръчки. Тогава се усещат  Simple Smile

# 217
  • Казанлък
valpan, аз имам спомени, че му беше по-ниска цената на този таблет, но може и да бъркам де. Усещат се те по наплива на поръчки. Тогава се усещат  Simple Smile
ааа,не,тук цената е една от най-ниските,преди със сигурност беше по-висока защото щях да го имам предвид преди покупката(сега отстъпката преди кода е 41%). Та това е двуядрен куб със огромен диагонал.  Laughing На същата цена са и другите по-стари 9,7" кубове
Повечето хора по отзивите преди са го поръчвали от  алиекспрес за 230-250$,сега и там се намират по 210.
Аз много харесах и новият двуядрен 9.7" Zenithink C97,но той се е появил на сайта малко след като съм поръчала моят Ампе и свърши почти за 2 седмици.
Но аз съм много доволна от моят и все си казвам:"за какво ми е двуядрен процесор?"  hahaha

радос,в този сайт има само една опция за плащане-Пейпал. Няма минимална сума на поръчката,доставката винаги е безплатна. Всеки пазарува според интересите и нуждите си.
Тук е темата за пейпал,направи си една карта Виза и я добави във пейпал,след това ще можеш да пазаруваш навсякъде,където приемат плащането с Paypal. Успех!

# 218
  • Ямбол
радос,самия paypal  ти дава сигурност при поръчката.Всичко може да се поръчва и доставката е безплата.Единствено ако на да по-висока стойност,тук би могло да се наложи да плащаш ДДС.ако се нуждаеш от помощ за поръчка,помагам.

# 219
Благодарности за страхотната тема! Следя я отдавна, не съм поръчвала досега от сайта, но имам нужда от таблет и разчитам на вашата помощ за избора му. Изчетох тази и предната тема, разбрах че е добре да поръчам таблет с IPS екран. Тези сте обсъждали напоследък  newsm12

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android … roduct-16464.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo7-aurora-ii … roduct-17010.html

http://www.buyincoins.com/details/10-1-ampe-a10-android-4-0-all- … roduct-16481.html

Моля за съвет относно марка и модел, 7 или 10 инчов с цена до 200 долара. Благодаря предварително.   bowuu

# 220
  • Ловеч
jabka, зависи за какво ще го ползваш. Ако е за мобилност да си го носиш в чантата- 7 инчов- тегло около 300-350 грама. Вече ако искаш по-голям екран тогава вземи 10 инчов, но и теглото му се вдига и не е удобен за ползване всеки ден. Това са моите съображения. Като цена/функционалност е оправдан 7 инчовия, но и 10 инчовите не са за подценяване напоследък..

# 221
  • Бургас
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ampe-a10-android-4 … roduct-16481.html

Дaно да е читав и да няма бъгове  fingerscrossed newsm17 , че пазаруването от китайските сайтове си е чист хазарт  newsm62

# 222
  • Ловеч
Eто и новата вече по-скъпа играчка - таблета на Ainol, който трябва да излезне в края на месеца.. http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html
Цената я актуализираха на 165 долара..

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 11:15 от heros

# 223
  • Ямбол
отваря ли ви се сайта?

# 224
  • София

При мен - от няколко дни - не!
И много се ядосвам

Recommender =      nemeida       /дава 5% намаление /

Общи условия

Активация на акаунт