BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 325
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • Ловеч
над каква сума дадена стока се обмитява
Над 15 евро

# 46
  • Балчик
Аз да се похваля, получих поредния таблет след няколко неуспешни, но каръка си е карък-няма го зарядното и пак получих калъф с калвиатура не размера който искам.Писах им за 2 проблема и те казват да ми дадат 6 $ компенцация.Ужасни са събрах 3 клавиатури за 10 инчови таблета и нито една за 7 колкото и ми трябва.Да не струва 3$клавиатурата за какво ми е на мен. Сега и заряднот тр да си купя и за него ми дават 3$.Писах им че не ми трябват 3 дол а клавиатур аи зарядно.
За неработещия таблет искам д апусна повторен диспут , защото 1 беше за клавиатурата и го спечелих върнаха ми за едната клавиатура, но сега им пиша че таблета не работи и искам д апусна диспут но пей пал не ми приема транзакцията.Ако някой е наясно може ли да се пуска повторен нека ми пише на лични как става.

Еее, признавам те за неповторим карък, наистина. Simple Smile
За диспута - да видим дали съм разбрала. Таблет и клавиатура са били в една поръчка и си пуснала диспут само за клавиатурата, който е вече затворен, така ли? Ако е така не можеш да пускаш два диспута за една транзакция. Ако е за отделна поръчка- ако са минали 45 дни, също не можеш.

heros, над 15 евра се плаща ДДС, а за митото е по-висока границата, което обаче не важи за определени стоки- за тях мито по закон си има. Друг е въпросът, че зависи митничарят дали е в добро настроение. Laughing

# 47
  • Ловеч
Ето по-подробно разяснение..
За пратки изпратени от юридически лица до физическо или юридическо лице в България  на стойност до 30лв не се дължат и ДДС и мито.
Ако е над 30лв до левова равностойност на 150 евро не се дължи мито, но се дължи ДДС.
За пратки изпратени от физическо лица до физическо лице в България  не се дължат и ДДС и мито, ако стойността на пратката е до левова равностойност на 45 евро.

# 48
  • София
Получих пошовете, изпробвах ги и съм много доволна - удобни и здрави.
Големината е идеална.
Отрязвам края, слагам накрайник и шприцовам.
Ще си поръчам още Simple Smile

100 Cake Decorating Disposable Icing Pastry Bag 15inch

Recommender = nemeida   дава 5% отстъпка при първа поръчка

# 49
  • БУРГАС
Аз да се похваля, получих поредния таблет след няколко неуспешни, но каръка си е карък-няма го зарядното и пак получих калъф с калвиатура не размера който искам.Писах им за 2 проблема и те казват да ми дадат 6 $ компенцация.Ужасни са събрах 3 клавиатури за 10 инчови таблета и нито една за 7 колкото и ми трябва.Да не струва 3$клавиатурата за какво ми е на мен. Сега и заряднот тр да си купя и за него ми дават 3$.Писах им че не ми трябват 3 дол а клавиатур аи зарядно.
За неработещия таблет искам д апусна повторен диспут , защото 1 беше за клавиатурата и го спечелих върнаха ми за едната клавиатура, но сега им пиша че таблета не работи и искам д апусна диспут но пей пал не ми приема транзакцията.Ако някой е наясно може ли да се пуска повторен нека ми пише на лични как става.

Точно така, на свекърва ми таблета е 10 инча в началото не искаше да изкара звук, после тръгна от самосебе си, след което на скайпа мен не ме чуваха, после се чуваше, сега не иска да излиза пак звук, нещо не е в вред. Опитах се да повтора диспута но уви не става, и в този случай ще пия една студена вода, така ли излиза.Сега си поръчах розова клавиатура но от ибея вече да видим дали ще ме е огрее.Ако някой има нужда от клавиатура за 10 инча да ми пише.

Еее, признавам те за неповторим карък, наистина. Simple Smile
За диспута - да видим дали съм разбрала. Таблет и клавиатура са били в една поръчка и си пуснала диспут само за клавиатурата, който е вече затворен, така ли? Ако е така не можеш да пускаш два диспута за една транзакция. Ако е за отделна поръчка- ако са минали 45 дни, също не можеш.

heros, над 15 евра се плаща ДДС, а за митото е по-висока границата, което обаче не важи за определени стоки- за тях мито по закон си има. Друг е въпросът, че зависи митничарят дали е в добро настроение. Laughing

# 50
  • Балчик
Тъкмо щях да ти препоръчам  продавача, от който купих моята клавиатура, но ти си поръчала вече. Успех. Peace

# 51
  • София
 а аз си чакам кучегона, нямам търпение да го изпробвам

# 52
  • Казанлък
Вчера си получих нова пратка. Peace
Флашка 16GB. Поръчах една в синьо,малка е и има форма на червило. Реално е около 15GB. Доволна съм.

Клин от по-новите модели. Сложих го във уишлиста още като го видях. Когато го извадих от пакета,то първото,което ми дойде наум беше: "как ще успея да го облека???" Изглеждаше толкова малък #Crazy Обаче... след като все пак опитах да го сложа,той просто се разпъна и направо ми залепна. Чак да не повярваш... Много ми харесва!  newsm56

Лампа-костенурка беше подарък за една приятелка със дете на 3 месеца. Мислех,че съм подранила с такъв подарък,но се оказа,че детето направо забравя да плаче,когато я пускат и заспива доста по-лесно с нея(ееее,поне засега  Wink ). Тя веднага ме помоли да пратя и една за сестра и. Сега има нови музикални лампи-костенурки в 4 цвята. Поръчах една такава...жалко,че не дават да се избира цвят.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
 Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-8% отстъпка.Пробвайте с тези: 8%SUMMER, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 53
Здравейте, бих искала да попитам за тези, които вече са си поръчва ли от този сайт. Колко седмици се чака поръчката да дойде до София с безплатна доставка ? (Мисля да направя поръчка за около 80 лв. ако това има някакво значение).

# 54
  • Ямбол
me4opuh2000поръчката може да пристигне и за седмица,и за 2 и за 3 седмици,различно е.
А за сумата,ако са няколко артикула за тази сума,по-добре ги пусни като отделни поръчки ,за да избегнеш плащането на ДДС.
Можеш да се възползваш ако ти е първа поръчка от 5 % намаление,ако впишеш при плащането в поле RECOMMENDER  : nikid10
Също така и активен купон   :   8%SUMMER

# 55
никид, благодаря за бързия отговор, да първа поръчка ще ми бъде. Значи предлагаш да ги пусна на отделни поръчки всички артикули. Но пък с тези първоначални отстъпки може крайната сметка да бъде същата (с включенои ДДС). Ще погледна пак. Simple Smile

# 56
  • Ямбол
me4opuh2000 при пускане на поръчката или няколкото отделни ,им пиши съобщение с молба да пишат на пакетите ниски стойности.Така може и да избегнеш плащането на ДДС.
А с ползването на различни кодове,можеш да пуснеш няколко поръчки.

# 57
  • Бургас
Може ли линк към кучегон, мерси   bouquet

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт